vai ne?? Pārāk daudz piemēru, ka tā tas notiek…gribuiemestkapeiku @ 30.04.2023 21:41Ka tik tur nav mammas ietekme pret jauno tēta sievieti
gribuiemestkapeiku @ 30.04.2023 21:41Ka tik tur nav mammas ietekme pret jauno tēta sievieti
cik bieži meitene brauc pie jums?KarIn 2022 @ 30.04.2023 21:08Drauga meitai ir jau tuli 7 gadi un ir pielipusi tetim ka dadzis .nekur nelauj vienam aiziet brali atstumj no tēta un nerunasim nemaz par pārējiem.nelauj nevienam tuvoties vinam.ja vins grib iedot man roku esot staigat vai otradi tad ir tāda sejas izteiksme ka butu gatava mani nogalinat.dara visu lai ari guletu pie mums ,mana 2gadniece pat neprasas pie mums un pats trakākais ka šis brivdienas vina pat atlavas jau man iesiet un vnk ignore visu, izliekas ka nedzird un kad tētis saka tev kaut ko prasija tad sak spriest asaras un logiski ka vinam paliek viņas žēl. Ko iesakt,jo nav risinajums ka mums tagad būtu jaattalinas lai viņa tikai būtu apmierināta
mangos @ 30.04.2023 22:52Cik esmu redzējusi bērnus ar “svešākiem cilvēkiem”, tad, manuprāt, pareizā taktika būtu sadraudzēties. Darīt kopā ko foršu, palutināt, kopīgas patīkamas aktivitātes utt
Vārdotāja @ 30.04.2023 22:54cik bieži meitene brauc pie jums?
7 gadi un guļ pie piaugušajiem- nu nē. Es ātri to izskaudu… katram ir sava vieta un guļamistaba ir pieaugušajiem.
mazaskudra @ 30.04.2023 22:47Parunājies ar savu draugu. Pasaki kā jūties. Neuzbrūkot, bet vienkārši izstāsti, ka tas nav labi, lai parunā viņš ar meitu. Lai viņš pasaka viņai, ka tēti neviens netaisās ņemt nost, utt.
Viņa vienkārši ir tajā vecumā, kad sāk skaidri apzināties, ka viņas mammai un tētim bija attiecības un tu neesi tā mamma, tu esi cita sieviete.
Ja viņa redzēs, ka tas izsauc no tevis kaut kādu reakciju, viņa tikai turpinās. Un viņa jau ir pamanījusi, ka ar apvainošanos un raudāšanu var dabūt ko grib. Tā mazas meitenes manipulē ar tētiem. Uzmet lūpu un zin, ka visi būs viņas pusē.
KarIn 2022 @ 30.04.2023 22:53
Jā par to biju aizdomajusies jo vienas brīvdienas forši pavadijam laiku un pastastijam viņas mammai ko tin nesadarijam un nākamais divas reizes bija vnk neciesamas no viņas puses.meitene pati par sevi loti jūtiga un viņas mammai esam teikusi ka jaiet pie psihologa jo meitenei grūti pienemt skitsanos un jauno situācija bet vina atsakas,jo pati tiek galā. Un berns jau no tā cies
oh, shit! Katras brīvdienas….KarIn 2022 @ 30.04.2023 22:56
Katras brivdienas.vinas bralis 9 gadi ir pienemis gan mani gan manu meitu bet vina ne
katras brīvdienas jūs esat ar trīs bērniem?!!!!!! Jomajo….KarIn 2022 @ 30.04.2023 22:56
Katras brivdienas.vinas bralis 9 gadi ir pienemis gan mani gan manu meitu bet vina ne
mammītei nav jāzina viss, ja kas. Sevišķi, ka viņas aizvietotājai viss tik labi sanāk! Fuj, man nelabi metas no tajām šķirtajām ģimenēm.KarIn 2022 @ 30.04.2023 22:53
Jā par to biju aizdomajusies jo vienas brīvdienas forši pavadijam laiku un pastastijam viņas mammai ko tin nesadarijam un nākamais divas reizes bija vnk neciesamas no viņas puses.meitene pati par sevi loti jūtiga un viņas mammai esam teikusi ka jaiet pie psihologa jo meitenei grūti pienemt skitsanos un jauno situācija bet vina atsakas,jo pati tiek galā. Un berns jau no tā cies
jomajo 3xVārdotāja @ 01.05.2023 00:17katras brīvdienas jūs esat ar trīs bērniem?!!!!!! Jomajo….
kas Tevi tieši šokē? Tas, ka divu dažādu ģimeņu bērni kopā var būt reizēm neizturami?Aldis15 @ 01.05.2023 07:01jomajo 3x