Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kā atkal atrast sevi?

 
Reitings 14
Reģ: 05.10.2021
Labvakar,
Pēdējā laikā ļoti bieži domāju par to, kā atrast sevi -atkal! Manā dzīvē pēdējā laikā notikumi griezušies virpulī, esmu pārcietusi smagu operāciju sākusi visu no jauna, bet ….
Tas, bet ir tur, ka attiecībās viss vairs nav labi. Vīram ir liela vienaldzība pret mani, pret attiecībām kopumā. Es cenšos protams atkal iekurt šo dzirksteli, bet nolaižās rokas. Viss sliktāk ir tas, ka es vairs neredzu sevi kā personību, ir vienalga, vai esmu skaista, saposusies, sataisījusies, vai esmu ar copi uz galvas , sporta biksēs bez kripatiņas kosmētikas. Mani kaitina šis stāvoklis pret sevi, bet es nevaru atrast mehānismu, ko man mainīt, lai es atkal justos labi, skaisti un iekārojami!
Šis vairāk ir manas dvēseles kliedziens jo esmu attiecībās, kurās nav atbalsta,it kā kopā, bet tai pat laikā viena ar savām domām, būtu jauki kāda doma, pieredze vai ieteikums -kā atkal atrast sevi, sevi iemīlēt, jo laikam jau, ja es atkal patikšu sev iespējams mainīsies arī attiecības! ❤️
28.04.2023 21:27 |
 
Reitings 399
Reģ: 09.08.2022
Cik sen jau ir tāda attiecību krize?
Var saprast tevi, veselības problēmas un trūkst atbalsta kā tas būtu mīlošās attiecībās.
28.04.2023 21:36 |
 
Reitings 14
Reģ: 05.10.2021
Diezgan sen, pat pirms operācijas jau bija, bet tad man bija citas raizes un domas, tāpēc uz to tik nesakoncentrējos, bet tagad ir pavisam tā kā svešiem cilvēkiem, pat ar kaimiņiem sanāk runāties biežāk. Mēģinu izrunàties, bat atbilde ir tikai viena - viss ir labi, bat kur tad ir labi? Labi nav esmu pilnīgi viena ar sevi, savām problēmām domām.
28.04.2023 21:42 |
 
Reitings 14
Reģ: 05.10.2021
Renaate301 @ 28.04.2023 21:36
Cik sen jau ir tāda attiecību krize?
Var saprast tevi, veselības problēmas un trūkst atbalsta kā tas būtu mīlošās attiecībās.
Diezgan sen, pat pirms operācijas jau bija, bet tad man bija citas raizes un domas, tāpēc uz to tik nesakoncentrējos, bet tagad ir pavisam tā kā svešiem cilvēkiem, pat ar kaimiņiem sanāk runāties biežāk. Mēģinu izrunàties, bat atbilde ir tikai viena - viss ir labi, bat kur tad ir labi? Labi nav esmu pilnīgi viena ar sevi, savām problēmām domām.
28.04.2023 21:45 |
 
Reitings 277
Reģ: 18.04.2023
Izmet čali
28.04.2023 21:56 |
 
Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
Man gan izklausās, ka Tavam vīram vai jums abiem ir depresija. Dzirksteli var kurt, bet vajag visam pieiet ar prātu, nevis drāmu vai radikāliem gājieniem. Kā jau zvērestā saka: "priekos un bēdās"...
Lai atdzīvotos un būtu saķerē ar visu apkārt notiekošo. Var izmantot maģiskās trifeles vai izaudzēt maģiskās sēnes pašu spēkiem no sagataves. Visu var pasūtīt tīmeklī un ir legāli, līdz brīdim, kamēr Tu neatklāj, kas ir Tavā paciņā. Šā vai tā tas viss nonāk ar kurjeru pie Tevis mājās un nav pat īsti viegli pierādāms, ja kāds to paku ar atvērtu. Trifeles ir atzītas par delikatesi Eu valstīs takā tas likums nāk tikai par labu.
Vari pati painteresēties youtube kā tur ir ar psihadēliķiem...
Var arī lasīt mežā mušmires, bet tās jāgatavo pašai un vajag dehidrātoru, lai iegūtu kaut ko lietošanai derīgu.
28.04.2023 22:34 |
 
Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Man sākotnēji gribētos jautāt cik ilgi esat kopā un vai ir bērni?
28.04.2023 22:53 |
 
Reitings 14
Reģ: 05.10.2021
.Eksperte. @ 28.04.2023 22:53
Man sākotnēji gribētos jautāt cik ilgi esat kopā un vai ir bērni?
Labvakar, kopā esam 18 gadus , ir bērns 16 gadīgs.
28.04.2023 23:00 |
 
Reitings 3222
Reģ: 06.07.2022
Nezinot visu situāciju un nezinot to kāds ir tavs vīrs baigi daudz ieteikt nevaru. Un protams, tev jau viss nav arī jāstāsta te.
Bet es iesaku - mēģini atrast jauno sevi. Mēs kā sievietes ik pa gadiem mainamies. Pamainās intereses, gribās mainīt izskatu, gribās mainīt cilvēku loku. Dari to. Neiestrēgsti tagadējā rutīnā.
Man arī bija periods, kad likās, ka pati sev vairs nepatīku, dzīve tāda parasta, grafiks darbs - mājas, kad itkā dzīve laba un nav par ko sūdzēties, bet kaut kas nav līdz galam. Attiecībās arī tāds meh posms, itkā nestrīdamies un šķīvjus nemetam, bet nav arī dzirksteles. Un tad es sāku dejot. Man Feisbukā izmeta reklāmu deju nodarbībām, izdomāju - aj pieteikšos. Sāku iet nedēļā divas reizes un viss kaut kā pamainījās. Iepazinu jaunas draudzenes, kas tagad ļoti tuvas. Iemācījos dejot un iepatikās pašai savs ķermenis atkal, izrādās viņš māk foršas lietas, skaistas kustības. Un tikai vieni vienīgi plusi no tā visa. Man parādījās interese dzīvot. Pēc tam sāku ar vēl daudziem hobijiem atkal nodarboties un dzīve krāsaināka. Ļoti pat pamainījos un pilnveidojos kā sieviete.
Un tev arī iesaku kaut ko tādu. Pameklē kādu grupas aktivitāti savā apkārtnē uz kuru tu varētu sākt iet. Tu rakstīji, ka tev bija operācija, nezinu gan kāda, bet iespējams dejošana nebūs tev. Bet tā nav vienīgā lieta uz pasaules. Tagad jau viss visur ir pieejams. Vienalga vai tā ir kāda meistarklase, vai pat kādi kursi. Man nākamais upuris ir floristikas kursi.
Galvenais ir izkāpt ārā no savas ikdienas. Darīt kaut ko kas atslēdz to sievišķīgo. Būt ar citām sievietēm kopā, dalīties ar kaut ko.
29.04.2023 09:39 |
 
Reitings 764
Reģ: 11.02.2023
Izklausās, ka Tev varētu būt depresija, ja neko negribi vairs pat darīt, nesaskati jēgu.
18 gadi ir ļoti ilgs laiks, varbūt vīrietis vienkarsi vairs neredz nākotni jums? Visus komentārus neizlasīju, bet vai tā nopietni abi esiet apsēdušies un parunājuši? Esi viņam izkārtojusi savu sirdi par to kā Tu jūties?
Varbūt tomēr laiks iet katram savu ceļu?
Vēlu veiksmi visu nokārtot. 🌻
29.04.2023 10:13 |
 
Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
👎 (ja es atkal patikšu sev iespējams mainīsies arī attiecības) - nemaldiniet sevi ar šādām frāzēm, domāju,ka cerības jums vel ir, ka viss atgriezīsies vecajās labajās sliedēs, bet lielākoties tā nemēdz notikt.
Teiciens - Atrast sevi, ir pārak plašs un nekonkrēts jēdziens. Var atrast sev jaunus hobijus aktivitātes utml.Var pamainīt savus ieradumus, uzskatus, atrast jaunu stilu, frrizūtu utt.
Es jums iesaku savu vīru uzaicināt uz nopietnu sarunu un izklāstīt visu, kas jums sakrājies uz sirds. Vai uzrakstīt uz baltas papīra lapas.
Es jums obligāti iesaku, nostādīt savus mērķus attiecībā pret sevi, savu laimi un izaugsmi.
Jums ir tiešā tekstā japasaka, ka šāda attiecību modelis jums neder! 👎 Ja jūsu vīrs teikszka neko nav gatavs mainīt, tad tas ir skaidrs zaļais signāls, jums, ka tā turpināt vairs nevar!
Ja, jūsu vīram nav skaidras atbildes un redzējuma tālāk par jūsu abu attiecībām, tad varat mēģināt ierosināt padzīvošanu atsevišķi vienam no otra, (galvenais - nebaidieties no negatīvâm sekām) un tad jau izvērtēt vai velaties turpināt attiecības ar šo cilvēku vai nē. Padomājiet ilgtermiņā, cik ilgi jūs velaties šādi dzīvot? Pazaudēt savu laiku.
Cik ilgi jūsu partneris ir vienaldzīgs pret jums?
Es iesaku, jums ierosināt dzivošanu atsevišķi! Jeb labakaja gadijumā šķirties un beidzot sākt baudīt kaut nedaudz dzīvi. Jo ignorējot to, ka jus esat nelaimīga un neapmierināta ar savu partneri, tikai gremdēs jūs dziļāka bedrē. Zinu, jā nav viegli pieņemt smagus lēmumus, bet tas būs jusu pašas labā. Sākumā liksies, ka tas ir beigas, bet nē tas ir jauns sākums un lieliska iespēja beidzot piepildīt savas vēlmes. 🙂
29.04.2023 11:34 |
 
Reitings 94
Reģ: 28.10.2021
Izklausās,ka tu sevis atrašanu saisti ar vīru.
Ir ilgs laiks kopa un viss liekas sasaistīts,bet pievērsies sev,nedomājot,ka tava laime atkarīga no otra cilvēka.
Pazaudēt sevi ir trakāk kā otru.
Tapēc varbūt tieši tava pozitīvā enerģija un apņemšanās parūpēties un palutināt sevi,iedvesmos otru.
Bet tā pat, pamēģini atrast lietas,kas tev liek justies spēcīgai,skaistai.
Tā var būt diena sev vai diena ar draudzenēm.
Meistarklase gleznošanā,pārgājiens grupā ar nepazīstamiem cilvēkiem, vai brauciens uz SPA kaut kur Latvijā.
Tāds nieks vien ir,bet uzdrošinies ko jaunu pamēģināt,tā tu no jauna sevi vari atkal iepazīt.
04.05.2023 15:25 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits