Jā, tādiem psihopātiem kā manLula @ 28.04.2023 11:38Kaut kad lasīju rakstus par to, nolēmu, ka man šis nav vajadzīgs. :D
Domāju, ka tas ir tādai dieeeezgan specifiskai auditorijai domāts.
Žubēlis @ 28.04.2023 11:41Jā, tādiem psihopātiem kā man
Ir redzētas briesmīgākas filmas, kara šausmas u.c. Psiholoģiski nekad nav iespaidojušas, jo nelaižu sev dziļi klāt. Katrai tādai filmai ir interesants stāsts, kas man interesē un kaut kādu daļiņu es paturu sev.Lula @ 28.04.2023 11:45
Tev tiešām interesē, ja? Man itkā patīk šausmenes, true crime, arī diezgan traki true crime gadījumi, bet šo filmu man galīgi nevajag.
tā tikko noreklamēji😄 aizgāju pat aprakstu izlasīt. Nekrofīlija- iuuu…goodmorning @ 28.04.2023 11:04Jūs esat skatījušies šo filmu? Tiktoks mani izacināja watch at your own risk
Daudzi saka nevarēs izturēt līdz beigām.
Domāju neskatīšos, bet nu radās vēlme sevi izaicināt pa cik šausmenes man patīk
Aha nav brīnums ka filma ir aizliegta 46 valstīs
Es noskatījos no sākuma līdz beigām. Pretīgi. Vai vispār filmas direktors ir pie veselā saprāta ko tādu izdomāt?
Mans review: tā NAV šausmene. Tur nav nekā šausmīga. Man personīgi nepatīk filmas ar izteiktiem asiņu un zarnu kadriem, šajā filmā nekā tāda nebija, nu vismaz lielais vairums ne, bet filma pilnīgi noteikti spēlē uz cilvēka morāli, robežām un psiholoģiju. Teiktu ka klasificējas kā psiholoģiskā filma. Nejūtos arī traumatizēta, vienkārši nenormāla filma un viss. Nav pat komentāru ?
Beigās palika žēl galveno varoni un viņa ģimeni. Laikam ka pieņēma pareizo lēmumu jo vairs cilvēkam dzīve nav iespējama pēc tā visa. Beigās.. family reveal... (Jau bija tāda nojauta) Manas smadzenes vienkārši apstājās. Biju šokēta un gandrīz izvēmos
Neiesaku skatīties ? ja gribi skatīties, nerādi bērniem nekādā gadījumā.
Noskatījos un izstāstīju lai tev nav jāskatās ?
Arahne @ 28.04.2023 13:20Par ko tā filma ir?
Sarma1986 @ 29.04.2023 06:54Esmu noskatījusies, pretīga, bet tā ir tikai filma. Ñemiet vērā, ka dzīvē psihie izpildās vēl pretīgāk un kas ir jāredz ekspertiem morgos un noziegumu vietās, filma tāds sīkums vien ir, salīdzinot ar realitāti. Nez vai kāds psihiatrs ir recenzējis, jāpagūglē.
Bērnu klātbūtnē, protams, tāda nav jāskatās.
TuunEs @ 29.04.2023 10:14Ja eju uz kinīti, tad skatos tikai šausmenes. Mājās arī izvēle krīt tikai uz trilleriem un šausmenēm.
Tādēļ arī šo filmu skatījos pirms vairākiem gadiem un arī man bija ļoti nepatīkami, tāpēc vairāk tinu uz priekšu un tikai pa fragmentiem.
Otro filmu ko varētu ielikt pretīgo Topā un labāk nebūtu skatījusies ir “ Human centipede” to gan no sākuma līdz beigām ?
ir tāda vieta google.com kurā vari ierakstīt filmas nosaukumu (vislabāk, ja saproti, anlgļu valodā).Arahne @ 28.04.2023 13:20Par ko tā filma ir?
ir tāda vieta google.com kurā vari ierakstīt filmas nosaukumu (vislabāk, ja saproti, anlgļu valodā).Arahne @ 28.04.2023 13:20Par ko tā filma ir?