.Eksperte. @ 30.04.2023 16:37
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool.
-William Sheakspeare
Tu attiecības neveidotu ar tādu, kam ir dzīves plāni, mērķi, kas kaut ko vēlas sasniegt, izdarīt dzīvē? Vienalga vai karjeras vai citos jautājumos. Viss ko varu izsecināt, ka Tu meklē seklu, jaunu mājās sēdētāju, kas smuka kā bilde un galvā akmeņi.
negribēju aizskart, tiešām tas tā nebija domāts, vienkārši katram vecumam ir sava specifika un jāatzīst, ka diemžēl runāju no pieredzes, kad pašai bija 20. Diemžēl ticēju daudz visādiem brīnumiem. Ar gadiem nāk sapratne par lietām un tas ir tikai dabiski.greece @ 30.04.2023 16:36
Ghosta komentāri vienmēr ir kā pa vienvirziena ielu, bet manuprāt vienīgais seksisms šajā tēmā bija tavs komentārs, ka 20 gadīgas sievietes ir pārāk stulbas, lai saprastu kā iestājas grūtniecība.
.Eksperte. @ 30.04.2023 16:26Ghost šoreiz nebūs tas, kura viedokli vajadzētu uzskatīt par vērā ņemamu. Jebkurš pieaudzis un saprātīgs cilvēks saprot, ka izvēloties daudz jaunāku meiteni par sevi, viņu izvēlas ne jaunavības vai izskata dēļ, bet gan tapēc, ka mentāli vel nenobriedusi, un pats Ghost to ļoti labi saprot, tapēc cenšas attaisnot savu darbību, tikai kam? Tāpat Ghost lieku reizi te ienāk tieši attiecību tematos paspīdēd viedokļu atšķirībai, jo teālajā dzīvē to savu meiteni ir izdresējis tā, ka viņa sēž un paklausīgi māj ar galviņu visam ko saka. Vajag emocijas, diskusijas, pretstatus, tapēc ierakstās šeit.
GhostGG @ 30.04.2023 16:47
Redzi, tu un Eksperte un vēl citas tik šausmīgi spiež uz to, ka vīriem IR jāinteresē un JĀGRIB tādas, kuras grib kaut ko sasniegt. Bet tikko kāds pasaka, ka tādas lietas lielaikai daļai vīriešu vipār ir mazsvarīgas, tad tavs nākamais teikums ir ar kaunināšanas piegaršu kā piemēram - "Tu meklē seklu, jaunu mājās sēdētāju, kas smuka kā bilde un galvā akmeņi". Kas jau vien no tevis pa katrām malām spraucās arā, ka tu uzskati, ka sievietes, kuras nav orientētas uz karjeru ir tupas, dumjas lelles un mājās sēdētājas, kuras neko neprot. Ne tikai tu noniecini vīriešus, kuri grib sev jaunākas draudzenes, bet tu to pašu arī dari ar sievietēm, kuras ir izvēlējušās tādu ceļu kāds tev pašai nav pieņemams.
Nezinu,kur tu to redzi,ka vīrieši ir kopā ar stipri jaunākām sievietēm,bet manu radu/draugu un kolēģu lokā nu nav neviena pāra ar 10 g atšķirību,kur vīrietis 30 g vecumā būtu kopā ar 20g sievieti. Visi ir ar +/- 3 līdz 5g starpību.
Tie kas nevar tiekās ar vecām grabažăm. Tādi kā es :DGhostGG @ 30.04.2023 17:33
Cik šie pāri ir ilgi kopā? Tu tā runā, it kā jebkurš vīrietis varētu kā katalogu atšķirt un izvēlēties, kuru sievieti vien vēlas :D Tie, kas var, tiekās ar jaunākām, tie, kas nevar, tiekās ar to kas ir pieejams.
Tie kas nevar tiekās ar vecām grabažăm. Tādi kā es
Match ir viens, bet pamēģini tās smukās dabūt uz low budget crazy seksa randiņu, tādām avantūrām piekrīt 40+ gadīgās kam nav ko zaudēt.GhostGG @ 30.04.2023 17:38
Gan jau, ka tu pārspīle, pats tak teici, ka tinderi bija arī machi ar smukām :D
Match ir viens, bet pamēģini tās smukās dabūt uz low budget crazy seksa randiņu, tādām avantūrām piekrīt 40+ gadīgās kam nav ko zaudēt.
GhostGG @ 30.04.2023 16:47
Redzi, tu un Eksperte un vēl citas tik šausmīgi spiež uz to, ka vīriem IR jāinteresē un JĀGRIB tādas, kuras grib kaut ko sasniegt. Bet tikko kāds pasaka, ka tādas lietas lielaikai daļai vīriešu vipār ir mazsvarīgas, tad tavs nākamais teikums ir ar kaunināšanas piegaršu kā piemēram - "Tu meklē seklu, jaunu mājās sēdētāju, kas smuka kā bilde un galvā akmeņi". Kas jau vien no tevis pa katrām malām spraucās arā, ka tu uzskati, ka sievietes, kuras nav orientētas uz karjeru ir tupas, dumjas lelles un mājās sēdētājas, kuras neko neprot. Ne tikai tu noniecini vīriešus, kuri grib sev jaunākas draudzenes, bet tu to pašu arī dari ar sievietēm, kuras ir izvēlējušās tādu ceļu kāds tev pašai nav pieņemams.
Nē, nē, tu ne tā sajūti vai saproti. Es neko nespiežu
Elizabeteputnos @ 30.04.2023 17:09negribēju aizskart, tiešām tas tā nebija domāts, vienkārši katram vecumam ir sava specifika un jāatzīst, ka diemžēl runāju no pieredzes, kad pašai bija 20. Diemžēl ticēju daudz visādiem brīnumiem. Ar gadiem nāk sapratne par lietām un tas ir tikai dabiski.
Kas tur smieklīgs un neloģisks? Sieviete visvērtīgākā ir no 18-25 gadiem. Jo īpaši ja izskatīga.apšulapa @ 30.04.2023 18:26Man gan no šīs diskusijas visvairāk nāk smiekli par to, ka VISI vīrieši grib tikties ar jaunākām? tie kuri tiekās ar +/- sava vecuma vienkārši neprot nocopēt jaunākas? A pašam smiekli nenāk par to?
man ar pašapziņu viss ir kārtībā, uztraukumam nav pamata. Ja izlasīji visu garo thread no paša, paša sākuma, tad drošvien ievēroji, ka diskusijas pamats ir katra paša pieredze ar dzīvi esot bez attiecībām ap 30g.v. Tad diskusijā ieradās pāris vīrieši, kam par katru cenu ir jāapgāž fakts, ka sievietēm ap 30 un pēc, ir pietiekoši pašpietiekamības un attiecības nav dzīves galvenais mērķis. Un, lai to apgāztu sākās salīdzināšana un krāniņu mērìšanās kurš spēj kādu vecumu nocopēt no kā izriet ka tās, kam pāri 30 ir nekam nevajadzīgas (ìsi konspektējot Ghost teikto). Tas mūs noved pie secinājuma, ka te drìzāk nevis tika noliktas jaunas, 20-gadīgas meitenes, bet par katru cenu tika noliktas tādas kā es - pāri 30, ar mērķiem, ambīcijām un ar veselīgu attieksmi, kur izvēlos darīt ar savu dzīvi, ko vēlos. Un augšāmminētie vīrieši to nespēj sagremot. :)greece @ 30.04.2023 18:27
Mani tas neaizskar. Noteikti ka ir naivas 20 gadnieces un manipulatīvi 30+ gadnieki. Bet visa šī 20 gadnieču nolikšana un mēģinājumi pierādīt, ka 30 gadnieces ir tik daudz labākas un var vīrietim dot tik daudz vairāk, tomēr norāda, ka pašas šos vīriešus gribētu, jo viņi nav nekādi seklie manipulatori, kas apdraud naivas meitenes. Nevienā alimentu nemaksātāju, alkoholiķu, narkomānu u.tml. tēmās neesmu redzējusi sievietes šādi cīnamies pierādīt savu vērtību.