Rietumeiropā kopumā nav tas eidžisma un skaistums kults,kas postpadomju zemēs,tur arī neviens nebrīnās,ka vecākajai paaudzei ir sekss.Elizabeteputnos @ 30.04.2023 12:38Rietumeiropā ļoti daudz pāru precās pēc 35, jo ir uzskats, ka pirms tam ir jāredz pasaule, jāceļo, jāattīsta sevi un tad tikai settle down. Tāpēc man neliekas nekas īpašs būt 30 un vienai.
Life coaches un motivation speakers ir inde, kuru viedokļus es neņemu vērā.Aldis15 @ 30.04.2023 13:38
Es tiešām nesaskatu neko briesmīgu,ja vīrietis šķielētu,bet kopumā atbilstu visām manām ekspektācijām.Traki, ja cilvēkus atbaida tas,ka kādam ir šādas problēmas,vai rudi mati,plakanā pēda vai "ne tādas" formas ausis.Danuta @ 29.04.2023 23:20Atcerējos, Tiktokā ir tāda Madara ar sarkaniem matiem, kura liek video par vīriešiem, kādi visi ir cūkas, it kā jokojoties, it kā nopietni. Viņa šķielē. Video tas ir redzams. Komentāros vīrieši viņai dirš virsū. Jūs domājat ka randiņā laikā to var noslēpt? Protams, viņa būs viena. Kamēr nebūs vīrietis, kurš pieņems šķielēšanu. Un aizstāvēm jautājums - jūs tiešām, tiešām pašas tiktos ar vīrieti, kurš šķielē, ja ir eksemplāri, kuri nešķielē?
GhostGG @ 30.04.2023 12:56
Nu šis gan nav taisnība. Ņemot vērā kā sievietēm patīk vienmēr uzsvērt un kā vienu no īpašībām minēt, kāpēc viņas būtu "labs" ķēriens. Es gan teiktu, ka viņas gribētu, lai vīriešu acīs tas būtu, vismaz top3, prioritāžu sarakstā, vai vismaz kā liels bonus.
Ja Tu būtu vīrietis, dotu priekšroku >Jupiter @ 30.04.2023 13:44Life coaches un motivation speakers ir inde, kuru viedokļus es neņemu vērā.
Mēs te runājam par hipotētiskiem cilvēkiem? Tavā reālajā dzīvē Tavi reālie draugi - ko VIŅI runā un izvēlas? Es cilvēkus nevērtēju pēc viņu karjerām, garuma, resnuma vai automašīnām, es neesmu cilvēks, kam tā jautāt.Aldis15 @ 30.04.2023 13:55Ja Tu būtu vīrietis, dotu priekšroku >
Jaunai 20+ gadīgai meitenei
Vai 30+ gadīgai karjeristei ar savu biznesu
jaunākas bez dzīves pieredzes var vieglāk manipulēt un ĉakarēt. Dāmas pēc 30 ir ar pieredzi un netic meliem un manipulācijām. Protams, ka vīrietis izvēlēsies jaunāko. Bet tad ko tas pasaka par pašu vīrieti?Aldis15 @ 30.04.2023 13:55Ja Tu būtu vīrietis, dotu priekšroku >
Jaunai 20+ gadīgai meitenei
Vai 30+ gadīgai karjeristei ar savu biznesu
jaunākas bez dzīves pieredzes var vieglāk manipulēt un ĉakarēt.
Jā, jā, jo visas 20gadīgās ir smukākas un visi vīrieši ir tik sekli. (sarkasms)greece @ 30.04.2023 14:07
Tas tāds normāls sieviešu cope :D Jaunākās patīk tāpēc, ka ir smukākas :D
jaunākas bez dzīves pieredzes var vieglāk manipulēt un ĉakarēt.
Protams, ka vīrietis izvēlēsies jaunāko. Bet tad ko tas pasaka par pašu vīrieti?
Mani draugi un paziņas "necopē" 20gadīgas, jo viņiem nav par ko ar viņām runāt. Bet tas atkal nav kaut kāds faktors, kas TEV ir būtisks. Par manipulēšanu - Tu neskaties true crime vai ne....Aldis15 @ 30.04.2023 14:4730+ gadīgās vieglāk dabūt kā 20+, jo pirmajām prasības zemākas un saprot ka princi nedabūt, otrajām vēl jūra līdz ceļiem - izvēlīgas.
Visvieglāk copējas 40+
Mana paša pieredze.
Es būtu laimīgs ja tās 20+ varētu apmanipulēt un apmānīt, es pat uz randiņu netiek ar viņām.
Mani draugi un paziņas "necopē" 20gadīgas, jo viņiem nav par ko ar viņām runāt. Bet tas atkal nav kaut kāds faktors, kas TEV ir būtisks. Par manipulēšanu - Tu neskaties true crime vai ne....
Es varētu pateikt, ka nezināju, ka Tu esi sekls kā peļķe, bet tie būtu meli.Aldis15 @ 30.04.2023 15:02Es nezināju ka vīrieši meklē meitenes lai būtu ar ko parunāties :))
Es skatos sportu, man nav laika. Un jēgas arī īsti nav. Bet 3 vārdos - 20gadīgām nav ne dzīves pieredzes ne zināšanu, ne nostabilizēta rakstura.GhostGG @ 30.04.2023 15:08
Nevis viņi necopē, bet viņi NEVAR nocopēt. Domā vīrieši ies un atzīs, ka gribētu jaunāku, bet vini nevar? Tas tak sit pa ego. Tas ir tāpat kā teikt, sievietēm nepatīk miljonāri, jo lielākā daļa ar tādiem nav kopā. Vai tas pierāda to, ka sievietes tādus negribētu? protams, ka nē. Vnk milonāri ir krietnā mazākumā un otrkārt, ne visas sievietes varētu dabūt sev miljonārus.
Ok. Paspēlēšu tev līdz. nosauc vismaz trīs loģiskas un pamatotas tēmas par kurām varētu runāt ar 30 gadnieci, bet nevarētu ar 20 gadnieci.
Es skatos sportu, man nav laika. Un jēgas arī īsti nav. Bet 3 vārdos - 20gadīgām nav ne dzīves pieredzes ne zināšanu, ne nostabilizēta rakstura.
Tu reāli izlaid to vietu, kur es teicu, ka es esmu aizņemta atm vai ne? Tipiski.... Man pašai reiz bija 20 un es zinu, kā 20gadnieki jūtas, ka zina visu un par visiem vislabāk, bet viņi tiešām tiešām nezina... Un vismazāk viņi zini, kā ir jāizvairās no tādiem čaļiem kā Tu, kas tikai riņķo apkārt, jo viņas ir jaunas un smukas un tas ir vienīgais, kas viņus interesē.GhostGG @ 30.04.2023 15:15
Super. Nu tad iedod tās tēmas. "nav zināšanu" nav arguments. Par ko nav zināšanu? Es ticu, ka te arī ir pilns ar 20g sievietēm šajā forumā un es domāju, ka viņas arī gribētu zināt par ko viņām nav zināšanu un par ko ar viņām nevarētu aprunāties :P
Varētu uztaisīt aptauju. :)Jupiter @ 30.04.2023 15:10Es varētu pateikt, ka nezināju, ka Tu esi sekls kā peļķe, bet tie būtu meli.
Tu reāli izlaid to vietu, kur es teicu, ka es esmu aizņemta atm vai ne?
Un vismazāk viņi zini, kā ir jāizvairās no tādiem čaļiem kā Tu, kas tikai riņķo apkārt, jo viņas ir jaunas un smukas un tas ir vienīgais, kas viņus interesē.