Es atvainojos, bet kāda gan manī var būt vaina? Pietiekami ok, lai nosvaipotu pa labi, bet ne tik ļoti ok, lai satiktos?GhostGG @ 29.04.2023 17:43
hmm ļoti "attapīgi" :D
Ja nebūtu ieinteresēts, tad kamdēļ viņš pats saka, ka ir? Man numuru parasti prasa, kad ir nolūks tikties nenopietnā raksturà, tādus pasūtu 5 mājas tālāk.AllSaints @ 29.04.2023 18:23
Šis gan dīvaini - man aktuāla ir Rīga un vīrieši jau pēc pāris ziņām jautā numuru, aicina uzreiz tikties, drīzāk es esmu tā, kas visu laiku pazūd. Un nav bijis tāds variants, ka būtu kādas darīšanas vai darbs utt., manuprāt, šis nozīmē tikai to, ka vīrietis nav ieinteresēts Tevī, piedod. Jo vīrieši ir darītāji, it īpaši iekarošanas fāzē.
Es atvainojos, bet kāda gan manī var būt vaina? Pietiekami ok, lai nosvaipotu pa labi, bet ne tik ļoti ok, lai satiktos?
Pats Hello. Es neuzskatu, ka manī ir kāda vaina un punkts. Tas, ka vīriešiem ir dažādas preferences un es kādai no tām neatbilstu, nenozīmē, ka manī ir kaut kāda vaina. Esmu sportiska, simpātiska, ar labu karjeru un daudz hobijiem. Tas, ka liela daļa vīriešu meklē sev tupu lelli blakus, jo tā vienkārši ir ērtāk, arī ir skaidri redzams. :)GhostGG @ 29.04.2023 18:39
Acīmredzot? hello :D
Pats Hello. Es neuzskatu, ka manī ir kāda vaina un punkts. Tas, ka vīriešiem ir dažādas preferences un es kādai no tām neatbilstu, nenozīmē, ka manī ir kaut kāda vaina.
Tas, ka liela daļa vīriešu meklē sev tupu lelli blakus, jo tā vienkārši ir ērtāk, arī ir skaidri redzams.
KleraMarta @ 29.04.2023 18:43Pats Hello. Es neuzskatu, ka manī ir kāda vaina un punkts. Tas, ka vīriešiem ir dažādas preferences un es kādai no tām neatbilstu, nenozīmē, ka manī ir kaut kāda vaina. Esmu sportiska, simpātiska, ar labu karjeru un daudz hobijiem. Tas, ka liela daļa vīriešu meklē sev tupu lelli blakus, jo tā vienkārši ir ērtāk, arī ir skaidri redzams. :)
...jo vīrietis ir visu problēmu atbilde, ja? Haha. Nav vīrietis - tātad neesi riktīga? Kas tā par antīku domāšanu 21.gadsimtā. 🤦♀️sieviete ir tik daudz vairāk kā tikai sieva/draudzene/māte. Visas, absolūti visas sievietes var dabūt sev vīrieti. Tas nav sasniegums. Dažām vienkārši ir kaut kādi standarti un vīrietis, tikai tāpēc, ka ir vīrietis vēl nenozīmē, ka ir ņemams.GhostGG @ 29.04.2023 18:56
Nu labi, tu tak vari uzskatīt un neuzskatīt, ko vien tu vēlies. Realitāte tāpat saliek visu savās vietās un parāda patieso bildi.
Tām sievietēm, kuras tu dēvē par "tupajām lellēm" ir vīrietis, a tev nav. Varbūt būt "tupai", nemaz nav tik slikti :D
Es gan nesaprotu, no kurienes tādas domas un kādas gan pretenzijas var man būt pret cilvēku, ar kuru ir tikai sarakste? Un kāpēc lai es vispār pati tad gribētu ar kādu tikties, pret kuru man būtu pretenzijas? Neizklausās taču pārāk loģiski, ne? :)AllSaints @ 29.04.2023 19:08
Sorry, es arī bēgtu no Tevis prom un nesatiktos. Tāda sajūta, ka Tu to vīrieti apbērtu ar miljons pretenzijām.
Jo skaidrs,ka Tu neesi maza,mīļa lellīte,kas bezierunu paklausībā dievinās savu kungu un pavēlnieku! 😁KleraMarta @ 29.04.2023 19:21Es gan nesaprotu, no kurienes tādas domas un kādas gan pretenzijas var man būt pret cilvēku, ar kuru ir tikai sarakste? Un kāpēc lai es vispār pati tad gribētu ar kādu tikties, pret kuru man būtu pretenzijas? Neizklausās taču pārāk loģiski, ne? :)
Ā, tā tam jābūt ir attiecībās, ka sievietei ir jābūt tādai? 🤣 Nu ok. Es kaut kā dzīvoju ar nedaudz veselīgāku domāšanu.Pilgrim @ 29.04.2023 19:25Jo skaidrs,ka Tu neesi maza,mīļa lellīte,kas bezierunu paklausībā dievinās savu kungu un pavēlnieku! ?
Kas tā par antīku domāšanu 21.gadsimtā.
Visas, absolūti visas sievietes var dabūt sev vīrieti. Tas nav sasniegums. Dažām vienkārši ir kaut kādi standarti un vīrietis, tikai tāpēc, ka ir vīrietis vēl nenozīmē, ka ir ņemams.
21.gs domāšana ir pirmkārt, mind your own business, otrkārt, neviens vairs nevainīgs neprecas un nevajag tēlot svētuli. Treškārt, jautājums vispār bija par to, kā ir dzīvot ilgstoši bez attiecībām un kāda ir kurai pieredze, nevis analizēt cita cilvēka personìgo pieredzi un redzējumu un nolikt viņu par to. Cik redzu, Tu forumā piekop citu nodiršanas lomu, būt par nosodošu bubuli starp citu, arī nav pievilcīgi.GhostGG @ 29.04.2023 19:30
Kāda būtu pieņemama domāšana 21. gadsimtā? Drāzties riņķi un lepoties par to, ka ir atklājusi sev nezināmas dzīves gudrības? :D
Bet par to jau ir tas stāsts, ka nevar dabūt tādu vīrieti, kādu gribētu.
un par dr**anos riņķi tu neko neteiktu un neiebilstu, ja to būtu rakstìjis vīrietis, vai ne? Jo vīrietim to darīt ir ok, bet sievietei - ni ni!GhostGG @ 29.04.2023 19:30
Kāda būtu pieņemama domāšana 21. gadsimtā? Drāzties riņķi un lepoties par to, ka ir atklājusi sev nezināmas dzīves gudrības? :D
Bet par to jau ir tas stāsts, ka nevar dabūt tādu vīrieti, kādu gribētu.
21.gs domāšana ir pirmkārt, mind your own business, otrkārt, neviens vairs nevainīgs neprecas un nevajag tēlot svētuli. Treškārt, jautājums vispār bija par to, kā ir dzīvot ilgstoši bez attiecībām un kāda ir kurai pieredze, nevis analizēt cita cilvēka personìgo pieredzi un redzējumu un nolikt viņu par to. Cik redzu, Tu forumā piekop citu nodiršanas lomu, būt par nosodošu bubuli starp citu, arī nav pievilcīgi.
Bet protams.Foruma vīrieši visi vienā balsī apgalvo,ka jābūt skaistai un mīlīgu raksturu.Nekam citam neesot nozīmes.KleraMarta @ 29.04.2023 19:27Ā, tā tam jābūt ir attiecībās, ka sievietei ir jābūt tādai? ? Nu ok. Es kaut kā dzīvoju ar nedaudz veselīgāku domāšanu.
"call out" pēc viena komentāra, kas balstās personīgā pieredzē? Tu vari call out, kad kāds Tev stāda priekšā zinātniskus faktus, kas nav patiesi, nevis kad kāds komentē par savu personīgo pieredzi.GhostGG @ 29.04.2023 19:43
Man ir pilnīgi vienalga, kas ir pievilcīgi vai nē. Es gan neteiktu, ka es kādu nodrišu, es drīzāk norādu un "call out", kur ilūzijas nespēj nošķirt no realitātes. Tas, ka atsevišķiem indivītiem aizskar mani komentāti, tam parasti ir ļoti labs iemesls.
un par dr**anos riņķi tu neko neteiktu un neiebilstu, ja to būtu rakstìjis vīrietis, vai ne? Jo vīrietim to darīt ir ok, bet sievietei - ni ni!
Vai tad tiešām izskats sievietē ir noteicošais tam, vai būs attiecības? Jā, tam ir sava veida nozīme, bet nejau galvenā. Galvenā ir komunikācija, kopīgas vērtības, lietas, kas vieno. Un no savas puses to es varu teikt, ka man izskats nav problēma. Man taču nav jāsaiet kopā ar jebkuru čali, kas man skrien pakaļ. Ja es gribētu, es varu kaut šodien atrast vīrieti, ar ko būt kopā, pakaļskrējēju netrūkst, bet diemžēl līdzvērtīgu vīrieti atrast prasa laiku un atbilstošus apstākļus. Turklāt attiecības ir divu cilvēku izvēle. Cik nav gadījies, ka vīrietim es patīku, bet viņš man īsti nē, pat ja izskatā ir riktīgi pēc manas gaumes, jo nav nekā, kas mūs saistītu, atšķiras dzīves redzējums vai vērtības. Bet nu labi, ko nu vairs, man vairs nav vēlmes piesārņot šo diskusiju. Skaidrs ir viens, šeit no dažu komentētāju puses redzams, ka ir virspusējs vienvirziena viedoklis un kategorizēšana.Danuta @ 29.04.2023 20:52Ghost visu pareizi saka. Ja sieviete ir skaista, viņa ilgi nepaliek viena. Tā kā, neesat tik glītaa kā pašas domājat.