Ilgāku laiku bez attiecībām-domas,pieredze,stāsti

Reitings 94
Reģ: 28.10.2021
Vēlējos padiskutēt par šo tēmu.
Kad tuvojas 30 un ir daži gadi būts bez attiecībām,vai nu pēc smagas šķiršanās,vai vienkārši pēc izvēles ilgāk būt vienai.
Kā jūs sevi motivējat,iepazīstaties, baudat dzīvi, kad uznāk tā salīdzināšana ar to ka citi precās,ar bērniem,saderinās utt.
Man par to galīgi nav depresija,jo ir gana arī briesmīgas attiecības redzētas,kur krāpj un citādi nekas tur nav skaisti kā izliekas.
Varbūt kādi forši stāsti jums no savas pieredzes par iepazīšanos un neiespringšanu par sociālajām normām?
Jo ticu,ka mums daudzām ir reizēm sajūta "ak nē,es palikšu viena", kas nav taisnība, visam savs laiks.
Bet interesanti dzirdēt citu stāstus.
28.04.2023 00:25 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Tas tavs izņemtais citāts no citas tēmas lieliski norāda, ka cilvēks nav ticis līdz tam sausajam atlikumam. Es saprotu, tiekoties ar jaunāku principā pats sev atvieglo ceļu. Es gan neizprotu, ko var pasākt ar ļoti jaunu meiteni, it īpaši vīrietis, kurš ir apzinājies, kā strādā dzīve, ticis pie atziņām un ir vīrietis ne tikai izskatā, bet arī prātiņā.

oh ilgi jau nebija jāgaida, lai izdarītu "mēģinājumu kaut kā aizķesēt", un pazemināt vērtību tādām attiecībām. Es zinu, ka tu nesaproti, un tu vismticamāk nekad to nesapratīsi, varbūt tāpēc, ka tu un citas ir pārmantojušas pārāk daudz īpašību no vīriešiem un vairs nespēj pat saprast, ko patiesībā vīrieši vēlas.
pats sev atvieglo ceļu.

No kurienes vispār ir radies uzskatas, ka vīrieši grib, lai ir sarežģīti? Ka viņi grib, kādu savaldīt (sievieti ar mugurkaulu), ka viņi grib ar kādu cīnīties? To neviens negrib. Vīriešiem ir pietiekami daudz stress dzīvē, lai viņi gribētu atnākt mājās un vēl ar kādu cīnīties. Tici man neviens to negrib :D
30.04.2023 22:50 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Elizabeteputnos @ 30.04.2023 22:13
lektore kuru Tu te tā apsmej pelna vairāk kā 100k gadā, pasniedz medicīnu, braucot pa ārvalstīm ? ja neizproti profesiju būtību, kā piemēram faktu, ka executive pozīcija ir reāli nākamā zem CEO, pie tam farmācijā, kas ir ļoti labi pelnoša nozare, tad vismaz neko tad nesaki un nepazemo sevi! Kas tad ir karjera, ja kāds no nekā veiksmīgi un salīdzinoši ātrā laika posmā savos 30 ir labā amatā. Vnk neko nesaki, nepazemo sevi.

Lektors, kurš pelna virs 100 tūkstošiem gadā ir izņēmums, nevis norma. Kā rakstīju, ja nav augstas klases speciālists, tad neatkarīgi no algas (vai nosaukuma uz kabineta durvīm, ko mini tālāk), tā nav karjera. Ja ir augstas klases speciālists, tad minēt nevis cilvēka reālo profesiju bet lekciju lasīšanu kā augstāko dzīves sasniegumu liecina par pamatīgu sajukumu tavā galvā.
Kas tad ir karjera, ja kāds no nekā veiksmīgi un salīdzinoši ātrā laika posmā savos 30 ir labā amatā.

Karjerai nav sakara ar to, vai iepriekš biji nabags, cik tev tagad gadu, cik ātri tiki šajā darbā utt. Jautājums ir - vai esi viens no labākajiem speciālistiem savā jomā. Ja neesi, tad esi darbinieks savā darbā. Un tas var būt arī labs darbinieks ļoti labā darbā, bet tā nav karjera.
30.04.2023 22:52 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
GhostGG @ 30.04.2023 22:50

oh ilgi jau nebija jāgaida, lai izdarītu "mēģinājumu kaut kā aizķesēt", un pazemināt vērtību tādām attiecībām. Es zinu, ka tu nesaproti, un tu vismticamāk nekad to nesapratīsi, varbūt tāpēc, ka tu un citas ir pārmantojušas pārāk daudz īpašību no vīriešiem un vairs nespēj pat saprast, ko patiesībā vīrieši vēlas.
No kurienes vispār ir radies uzskatas, ka vīrieši grib, lai ir sarežģīti? Ka viņi grib, kādu savaldīt (sievieti ar mugurkaulu), ka viņi grib ar kādu cīnīties? To neviens negrib. Vīriešiem ir pietiekami daudz stress dzīvē, lai viņi gribētu atnākt mājās un vēl ar kādu cīnīties. Tici man neviens to negrib :D

Tu kaut kā nepareizi lasi vai tīši centies. Mans mērķis te nav kaut ko noniecināt vai padarīt par izsmieklu. Es vienkārši prasu un paužu viedokli, jo es tiešām neizprotu, pat ņemot vērā to, ka man pašai pat nav interesanti runāt ar tik jaunām meitenēm. Man vienkārši apkārt vīriešiem ar kuriem es komunicēju ir vajadzība parunāt par ko dziļāku. Es neredzu kā vidējā aritmētiskā 20 gadīgā meitene var komunicēt tādā pat līmenī kā 30+ gadīgs cilvēks (nav svarīgi, sieviete vai vīrietis).
Par to sarežģītumu es arī pilnīgi saprotu. Es arī, pat būdama sieviete, negribētu, lai atnākot mājās man būtu jākaro ar kādu. Tas konteksts bija mazliet savādāks.
Vispār, es sameloju. Tikko atcerējos, es zinu vienu pāri ar 10 gadu starpību. Viņam 32, viņai 22. Bijis jau 1x precējies, šķīries. Pabijis arī cietumā, jo patīk palaist rokas. Turpina tādā pat garā ar esošo, bet nu jau ir bērns, lai gan tas viņa ātrumu nemazina un domāju, ka viņa cerēja, ka bērna dēļ mainīsies. Laba spēja manipulēt, viņa ir jauna, uzrāvās, lai gan citas jau brīdināja. Piedomāšu, varbūt būs vel kāds piemērs.
30.04.2023 23:00 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
greece @ 30.04.2023 22:52

Lektors, kurš pelna virs 100 tūkstošiem gadā ir izņēmums, nevis norma. Kā rakstīju, ja nav augstas klases speciālists, tad neatkarīgi no algas (vai nosaukuma uz kabineta durvīm, ko mini tālāk), tā nav karjera. Ja ir augstas klases speciālists, tad minēt nevis cilvēka reālo profesiju bet lekciju lasīšanu kā augstāko dzīves sasniegumu liecina par pamatīgu sajukumu tavā galvā.
Karjerai nav sakara ar to, vai iepriekš biji nabags, cik tev tagad gadu, cik ātri tiki šajā darbā utt. Jautājums ir - vai esi viens no labākajiem speciālistiem savā jomā. Ja neesi, tad esi darbinieks savā darbā. Un tas var būt arī labs darbinieks ļoti labā darbā, bet tā nav karjera.
bildi ielikt neprotu, tāpēc te copy-paste no google:
career
/kəˈrɪə/
noun
an occupation undertaken for a significant period of a person's life and with opportunities for progress.
"he seemed destined for a career as an engineer like his father"
Tas, ka Tu izdomā pati savu karjeras definīciju, kam nav nekāda faktoloğiska pamatojuma, nenozīmē, ka cilvēkiem, ko minēju nav karjera. Arī frizierim, galdniekam, elektriķim var būt karjera, ja nezināji. Man šī diskusija ar Tevi ir izsmelta. Lai izdodas!
30.04.2023 23:03 |

Reitings 752
Arī frizierim, galdniekam, elektriķim var būt karjera, ja nezināji.

Protams, ka arī šajās profesijās cilvēki var būt izcili speci un pelnīt ļoti daudz, līdz ar to var būt arī karjera. Nevienā brīdī neesmu to noliegusi.
Tas, ka pēc tavas definīcijas katram nožēlojamākajam inženierim ir "karjera", tikai tāpēc, ka viņš ir nostrādājis dekādi un teorētiski būtu varējis kaut ko sasniegt, bet praksē izrādījās pārāk stulbs, tā jau ir tava problēma.
30.04.2023 23:11 |

Reitings 1847
Tu kaut kā nepareizi lasi vai tīši centies. Mans mērķis te nav kaut ko noniecināt vai padarīt par izsmieklu. Es vienkārši prasu un paužu viedokli, jo es tiešām neizprotu, pat ņemot vērā to, ka man pašai pat nav interesanti runāt ar tik jaunām meitenēm. Man vienkārši apkārt vīriešiem ar kuriem es komunicēju ir vajadzība parunāt par ko dziļāku. Es neredzu kā vidējā aritmētiskā 20 gadīgā meitene var komunicēt tādā pat līmenī kā 30+ gadīgs cilvēks (nav svarīgi, sieviete vai vīrietis).

Bet tur jau tā lieta, ka tu to dari, varbūt pat pati neapzinies, jo tev zemapziņā tas vienkārši nepatīk. Tu tak zini kā ir kad cilvēks izprot domu attiecībā no tā kur "stāv" viņa bias. Nu labi, jautāšu tad tev, jo Jupiters ļoti izgāzās. Tad nu jautāšu tev - Iedod man lūdzu 3x loģiskas un pamatotas tēmas par kurām es varētu runāt ar, teiksim, 30 gadnieci, bet es nevarētu runāt ar savu draudzeni, kurai ir 23. Un ar "loģiskas un pamatotas" es domāju, par ko tiešām cilvēki / pāri sarunājas ikdienā.
30.04.2023 23:16 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
.Eksperte. @ 30.04.2023 22:11
Ghost, tomēr man gribas vaicāt, kas ir tik atbaidošs sievietēs, kuras ir ar kaut kādu dzīves pieredzi? Es vienkārši nesaprotu, nu kā tas nākas, ka teju visas ar otrajām pusītēm, vai precējušas un ar bērniem.

Izskatās, ka atbaida tikai fakts, ka sieviete ar pieredzi un zināšanām pati zinās, ko viņa vēlas, kas viņai vajadzīgs un neviens cits to nevarēs mainīt. Kā arī - varēs savu partneri salīdzināt ar citiem, redzēt kaut kādas nepilnības. Būs jākomunicē kā ar līdzīgu, bet ego tam ir par trauslu.
Kas ir normāli, ego var būt trausls, bet ar to var strādāt.
30.04.2023 23:16 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
greece @ 30.04.2023 23:11

Protams, ka arī šajās profesijās cilvēki var būt izcili speci un pelnīt ļoti daudz, līdz ar to var būt arī karjera. Nevienā brīdī neesmu to noliegusi.
Tas, ka pēc tavas definīcijas katram nožēlojamākajam inženierim ir "karjera", tikai tāpēc, ka viņš ir nostrādājis dekādi un teorētiski būtu varējis kaut ko sasniegt, bet praksē izrādījās pārāk stulbs, tā jau ir tava problēma.

Inženieris un nožēlojams? 😅
30.04.2023 23:17 |

Reitings 752
Lula @ 30.04.2023 23:17

Inženieris un nožēlojams? ?

Visās profesijās ir cilvēki, kas knapi var izdarīt savu darbu, tostarp inženieru vidū.
30.04.2023 23:20 |

Reitings 752
Bet vispār, mums vajag jaunus tematus, par ko karot, visu laiku tikai attiecības apspriest arī nevar :D
30.04.2023 23:22 |

Reitings 2134
GhostGG @ 30.04.2023 23:16

Bet tur jau tā lieta, ka tu to dari, varbūt pat pati neapzinies, jo tev zemapziņā tas vienkārši nepatīk. Tu tak zini kā ir kad cilvēks izprot domu attiecībā no tā kur "stāv" viņa bias. Nu labi, jautāšu tad tev, jo Jupiters ļoti izgāzās. Tad nu jautāšu tev - Iedod man lūdzu 3x loģiskas un pamatotas tēmas par kurām es varētu runāt ar, teiksim, 30 gadnieci, bet es nevarētu runāt ar savu draudzeni, kurai ir 23. Un ar "loģiskas un pamatotas" es domāju, par ko tiešām cilvēki / pāri sarunājas ikdienā.

Es domāju, ka runāt jau visi var par visu, bet man pirmais kas ienāca prātā bija gudra finanšu menedžēšana. Tādā izpratnē, kā pamatoti viedokļi, pieredze, personiskie novērojumi par jebkuru tēmu, kas prasa pieredzi un vairāk zināšanu. Nu es kaut pati sevi varu ņemt par piemēru, kā ir tagad un kā bija manos 23. Ar gadiem tomēr nāk kaut kāds viedums, gudrība par visiem dzīves aspektiem. Es domāju un mana personiskā pieredze rāda, ka meitenes, kaut tajos pašos agrajos 20 ir komunikablas un var papļāpāt, tomēr tā saruna tāda virspusēja, jo gluži vienkārši nav tas jau mans minētais sausais atlikums.
30.04.2023 23:23 |

Reitings 1847
Izskatās, ka atbaida tikai fakts, ka sieviete ar pieredzi un zināšanām pati zinās, ko viņa vēlas, kas viņai vajadzīgs un neviens cits to nevarēs mainīt. Kā arī - varēs savu partneri salīdzināt ar citiem, redzēt kaut kādas nepilnības. Būs jākomunicē kā ar līdzīgu, bet ego tam ir par trauslu.

Vienkāršākiem vārdiem, tu gribi teikt, ka sievietei vajag būt padauzai, tas ir - iegūt lielo pieredzi, lai viņa varētu salīdzīnāt vīriešus. un lidz 30 attiecības vispār neviedot, jo tad visas ir tupas, naivas un nezin ko grib. Nu blin, dumja, kas dumja 😬
30.04.2023 23:24 |

Reitings 2134
Lula @ 30.04.2023 23:16

Es tik tiešām vienmēr dzīves pieredzi, un it īpaši to skaudro, esmu uzskatijusi tikai par plusu, neatkarīgi vīrietis vai sieviete, un arī tieši tevis minēto aspektu dēļ. Varbūt arī tāpēc man tā komunikācija ir vairāk ar 30+ cilvēkiem, kuriem ir kaut kādas padziļinātākas zināšanas un kuri ir tikuši līdz tām dzīves atziņām, līdz kurām man vel jānonāk. No tādiem tikai mācīties un smelties. Man liekas, ka būt gudrai un ar veselīgu pašapziņu un zināšanām par dzīvi un tās gaitu ir seksīgākais, kas sievietē var būt. Un vīrietī arī, starp citu.
30.04.2023 23:29 |

Reitings 1847
Es domāju, ka runāt jau visi var par visu, bet man pirmais kas ienāca prātā bija gudra finanšu menedžēšana. Tādā izpratnē, kā pamatoti viedokļi, pieredze, personiskie novērojumi par jebkuru tēmu, kas prasa pieredzi un vairāk zināšanu. Nu es kaut pati sevi varu ņemt par piemēru, kā ir tagad un kā bija manos 23. Ar gadiem tomēr nāk kaut kāds viedums, gudrība par visiem dzīves aspektiem. Es domāju un mana personiskā pieredze rāda, ka meitenes, kaut tajos pašos agrajos 20 ir komunikablas un var papļāpāt, tomēr tā saruna tāda virspusēja, jo gluži vienkārši nav tas jau mans minētais sausais atlikums.

finanšu menedžēšanu? Trūcībā nedzīvojam, visi rēķini ir samaksāti, draudzenei nekas netrūks - par ko tur vēl diskutēt? Nu tu te runā par viedumiem, un zināšanām utt, bet tad lūdzu, iedod tās tēmas, es domāju, ja tu esi tik pārliecināta, ka ar vecākām ir vairāk par ko runāt, un šī "dzīves pieredze" palīdz un ir nepieciešama, tad nav tak grūti tev uzrakstīt, kuras tās tēmas būtu
30.04.2023 23:29 |

Reitings 2134
GhostGG @ 30.04.2023 23:24

Vienkāršākiem vārdiem, tu gribi teikt, ka sievietei vajag būt padauzai, tas ir - iegūt lielo pieredzi, lai viņa varētu salīdzīnāt vīriešus. un lidz 30 attiecības vispār neviedot, jo tad visas ir tupas, naivas un nezin ko grib. Nu blin, dumja, kas dumja ?

Paskaidro lūdzu, kapēc tev starp vārdiem "pieredze" un "padauza" ir vienlīdzības zīme?
30.04.2023 23:30 |

Reitings 1847
Paskaidro lūdzu, kapēc tev starp vārdiem "pieredze" un "padauza" ir vienlīdzības zīme?

Tapēc ka tā ir? Katram standarti ir savi un viņi VAR būt, kādus pats grib. Pēc maniem uzskatiem sievietei, kurai sekuālo partneru skaits ir vairāk par 5, šī sieviete manās acīs nav attiecību matereāls.
30.04.2023 23:33 |

Reitings 2134
GhostGG @ 30.04.2023 23:29

finanšu menedžēšanu? Trūcībā nedzīvojam, visi rēķini ir samaksāti, draudzenei nekas netrūks - par ko tur vēl diskutēt? Nu tu te runā par viedumiem, un zināšanām utt, bet tad lūdzu, iedod tās tēmas, es domāju, ja tu esi tik pārliecināta, ka ar vecākām ir vairāk par ko runāt, un šī "dzīves pieredze" palīdz un ir nepieciešama, tad nav tak grūti tev uzrakstīt, kuras tās tēmas būtu

Es atkārtošos - es domāju, ka viņas var runāt par visu, bet tā saruna arī būs virspusēja. Labi, es došu tev piemēru. Tā saruna ir aptuveni tāda pati kā tad, ja es, bezbērnu sieviete, būtu starp trim māmiņām un runātu par bērnu audzināšanu. Es tā kā zinu, ka jāieaijā, ka jāsagaida atraudziņa, ka jāpabaro ik pēc divām stundām ar krūti, bet ko darīt kad nāk zobi, kad kolikas,lielais niķītis vai kapēc tas bēbis spļauj ārā to banānu, lai gan vakar ēda es nezinu, jo man vienkārši nav resursu sevī no kā paņemt informāciju, jo nav šādas pieredzes, saproti? Es runāju par sarunu dziļumu, ne tematu daudzumu. Ar pieredzi es nedomāju seksot, tapēc izbrīnija, ka liec vienādības zīmi.
Par finansēm - sievietes gudrība tajās nerodas no vīrieša spējas viņu finansēt.
30.04.2023 23:43 |

Reitings 954
Reģ: 23.08.2016
Es varu nosaukt vairākas lietas, ko 20 gados nevarēju apspriest - veiksmīgu ienākumu/izdevumu menedžmentu, hipotekāros kredītus, visāda veida attiecību problemātikas, seksuālās preferences utt. Tu es tiko sācis studēt, vecāki dod naudu, vispār sāc izzināt kas ir darbs, ienākumi, attiecības, sex un tamlīdzīgi. Ko tu vari apspriest, ja pats tikai sāc dzīvot kā pieaugušais? Nē, nu ir protams izņēmumi, bet lielākoties dzīvē ir likums - tu esi standarts, nevis izņēmums :D
Un nesaprotu, kāpēc tieši sieviešu pieredze ir slikta. Goda vārds, katrs vecis nāk ar savām traumām, emocionālo bagāžu un salauzto sirdi. Pastāstīs par meiteni, kas skolas laikā atraidīja un kā vēl joprojām kremt. Manu dzīves biedru, piemēram, biedē mans mazais seksuālo partneru skaits, jo viņa ex (kam viņš bija pirmais) izdomāja, ka vēlas sevi izzināt vairāk, izbaudīt jaunību un papisties ar citiem. Rezultātā sāpīga šķiršanās. Tā kā ne nulles pieredze dāmai, ne pieredzīte čalim nav nekāds miera ostas garants.
30.04.2023 23:48 |

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
GhostGG @ 30.04.2023 23:33

Tapēc ka tā ir? Katram standarti ir savi un viņi VAR būt, kādus pats grib. Pēc maniem uzskatiem sievietei, kurai sekuālo partneru skaits ir vairāk par 5, šī sieviete manās acīs nav attiecību matereāls.

Un tad nāk vīrieši, kuriem izdevies pirmais randiņš ir "low budget seksa randiņš". 😦
30.04.2023 23:49 |

Reitings 1847
Es tā kā zinu, ka jāieaijā, ka jāsagaida atraudziņa, ka jāpabaro ik pēc divām stundām ar krūti, bet ko darīt kad nāk zobi, kad kolikas,lielais niķītis vai kapēc tas bēbis spļauj ārā to banānu, lai gan vakar ēda es nezinu, jo man vienkārši nav resursu sevī no kā paņemt informāciju, jo nav šādas pieredzes, saproti?

Piedod, bet es tiešām nesapratu. Kāds tam ir sakars ar vecumu? pieredze jau ar to var būt tikai tām, kurām ir bijis bērns, vai kuras ir auklējušas mazos māsas, brāļus.
Es runāju par sarunu dziļumu, ne tematu daudzumu. Ar pieredzi es nedomāju seksot, tapēc izbrīnija, ka liec vienādības zīmi.

Es negribu tevi aizvainot, bet tev neliekas, ka varbūt tev apkārt ir tupi cilvēki? Nu tu pati teici, ka tev pašai ar citām jaunām sievietēm nav par ko runāt. Tu tak saproti, ka jauni cilvēki ir ļoti dažādi, visi nav vienādi.
Par finansēm - sievietes gudrība tajās nerodas no vīrieša spējas viņu finansēt.

Neuztraucies, viņai ir arī savi ienākumi.
Un tad nāk vīrieši, kuriem izdevies pirmais randiņš ir "low budget seksa randiņš"

To es neteicu.
30.04.2023 23:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits