Man par to galīgi nav depresija,jo ir gana arī briesmīgas attiecības redzētas,kur krāpj un citādi nekas tur nav skaisti kā izliekas.
toties labi ir būt attiecībās, vienalga ka nelaimīgas, ka tik attiecības, vai ne? Jo tad skaitos pieņemta, ja man ir vecis pie sāna, vienalga kāds, vai ne? Nav vairs tie laiki! Ir pat veseli pētījumi, kas parāda, ka sievietes bieži vien ir laimīgākas vienas, jo attiecībās tieši sievietēm tiek uzkrauta liela bagāža, ko nest. Gan mājas ziņā, gan bērnu, gan pienākumu ziņā.TuunEs @ 28.04.2023 16:24
Jā gandrīz visi izliekas! Ir attiecībās un veido ģimenes, jo tā kaimiņi teica, ka tā ir jādara nu un mamma, tētis arī, kas neko daudz no dzīves, protams, nesajēdz..Seko tikai sabiedrības uzspiestiem viedokļiem. Un tieši tāpēc ir tik daudz nelaimīgu sieviešu, vīriešu un bērnu. Tāpēc jā labāk uzklausīt vientuļo sieviešu viedokļus, kas jau sev krustu pāri uzliek 30 gados, nu vēl labāk 25 un tad vispār nemēģināt neko veidot, jo vienam pašam jau nav nemaz tik vientuļi. Un ja vēl nekomunicē ar citiem pāriem, neskatās TV, nesēž i-netā, tad vispār var labi dzīvot un neredzēt tos nelaimīgos pārus.
Protams, visu uzrakstīju ar sarkasmu :)
sievietes bieži vien ir laimīgākas vienas
un vēl…. Dzīvojos pa Tinderi un gāju uz randiņiem nonstopā…. Apnika. Neviens nepiesaistīja itin nemaz. Eksistēju tur…Vārdotāja @ 28.04.2023 17:28Es ilgu laiku biju viena pati, bet daudz ceļoju un neiespringu uz neko.
Man brīžiem šķita, ka pat mani draugi mani apskauda- darīju ko un kā gribēju. Mājas bija tikai lai pārnakšņotu. Bet… protams, bija jautājumi- kad bērni, kad precēsies? Vienmēr atbildēju- ar ko gan?? diez gan izaicinoša atbilde, bet maza kripatiņa drūmuma tajā bija tāpat. Sevišķi, kad visas bērnības draudzenes apprecējās un apbērnojās.
Tie ir kaut kādi standarti, ka tā tam ir jābūt.
Mēs esam ģimene un to visi redz! Tas nekas, ka aiz durvīm bļaujam viens uz otru, bet ārpusē esam praugģimene. Varbūt tas iekšēji sapuvušais ābols mazliet bremzē attīstību, jo ir daudz piemēru, arī par vientuļajām māmiņām utt… kuras arī daļa tēlo, ka viss ir lieliski (ar skolotājas algu un diviem bērniem). Interesanta diskusijas tēma
Tigeriene @ 28.04.2023 16:12Nuuuuuu...man jau par sevi ir bail. Man drīz 25, bet nekad, nekad mūžā nav bijušas pilnīgi nekādas attiecības. Ne nopietnas, ne nenopietnas. Nekādas. Bet nu labi, kā būs tā būs. Vismaz nav jābūt atkarīgam no vēl kāda.
Visu laiku tik' apkārt riņķī saka, ka "kad pienāks laiks, tad viss notiks", bet nu c'mon - man būs 25 un vispārībā nekas nav bijis. Tas nav normāli. Man ir bail, ka pēc 5 gadiem arī nekā nebūs.
Vēl saka, ka vajag beigt par to iespringt, un tad arī atnāks īstais. Nu ok, es jau tā arī beidzot esmu sācis darīt. Jau kādu laiku neliekos ne zinis (nu ne jau tā, ka vienalga vai neinteresē, bet par to nedomāju ikdienā vai visu laiku). Bet tāpat. Kur ir garantija, ka tas strādā? Nu nav.
Pēc pirmajām biju viena gandrīz divus gadus, visi riņķī teica “ej kaut kur, atrodi puisi”… mhm… uzrāvos uz tādu kadru, ka tagad ar galvu sienā gribas skriet, atceroties kā viss bija un kāda es muļķe biju.
Aldis15 @ 28.04.2023 17:59Es gaidu kad attiecības uzkritīs man uz galvas, speciāli nemeklēju.
Manā situācijā baigi jāskarīt kārtīm lai tas vispār notiktu. Nekas nav neiespējams :)
es sev saorganizēju friends with benefits. Foršs, izskatīgs vīrietis, kas ir labs draugs, šad tad satiekamies, skatamies filmas, kopā gatavojam un izpalìdzam viens otram 😏Pilgrim @ 28.04.2023 19:31Un ko jūs darat,kad sagribās seksu?Nu tā,ka ļoti un palīglīdzekļi apnikuši.
Ārzemju filmās jau vienkārši-skaista meitene aiziet uz bāru,satiek tikpat skaistu puisi,pārguļ un visas lietas.
Vai friši 60gadnieki,samiedzās ar acīm,padejo un no rīta cep viens otram omleti.
Bet dzīvē,Latvijā?Aiziet uz Ezīti,norīt vienatnē burgeri un vilkties mājās??
Es fwb variantus meklēju, bet nopietnas attiecības nē. (vismaz ne apzināti)MartaElza @ 28.04.2023 19:52
Vīrieša mednieka instinkts tev nemaz nestrādā?
Piekrītu FWB rullē.Elizabeteputnos @ 28.04.2023 20:02es sev saorganizēju friends with benefits. Foršs, izskatīgs vīrietis, kas ir labs draugs, šad tad satiekamies, skatamies filmas, kopā gatavojam un izpalìdzam viens otram ?
Tas ir labs variants,bet kā Tev izdodas neiemīlēties tajā foršajā vīrietī?Elizabeteputnos @ 28.04.2023 20:02es sev saorganizēju friends with benefits. Foršs, izskatīgs vīrietis, kas ir labs draugs, šad tad satiekamies, skatamies filmas, kopā gatavojam un izpalìdzam viens otram ?