80to mode ir atpakaļ, tāpēc arī nēsā. Savukārt man atkal pārāk apspīlētas bikses riebjas 😄Forelee @ 27.04.2023 21:44Atbaida jauniešu stils. Sevišķi tās džinsu bikses platās. atgādina kkaadus 80tos gadus, tiešām nepatīk ļoti.
Pati visādi ģērbjos, nav manuprāt konkrēts stils, bet bikses vnm apspīlētas, neskaitot trennuškas pa māju.
Dies' pasarg, tikai ne animal print. 😃 Tad jau labāk caurspīdīgas biksesTelepatia66 @ 27.04.2023 22:12Ļoti liela daļa jauniešu nēsā lielās drēbes. Tā jau stils ir ok, tikai nav mans. Mājā protams, ģērbjos kā gribu un kā ērtāk un siltāk.
Jāskatās arī, kuram piestāv tāds stils.
Vēl jautājums, kādam patīk drēbes ar dzīvnieku rakstiem un ko domājat par tādiem?
Forelee @ 27.04.2023 21:44Atbaida jauniešu stils. Sevišķi tās džinsu bikses platās. atgādina kkaadus 80tos gadus, tiešām nepatīk ļoti.
Pati visādi ģērbjos, nav manuprāt konkrēts stils, bet bikses vnm apspīlētas, neskaitot trennuškas pa māju.
milkiwai @ 28.04.2023 00:25Man oversize stils patīk labāk kā daži citi trendi, kas ir bijuši.
Pašai ir mikslis starp klasisku, ikdienišķu un grunge. Vispār, kāpēc tik daudziem tagad ir bēšie trenči uz ielas? Izskatās jau labi, bet es pilnīgi palaidu garām momentu, kad tas kļuva par trendu