Lauma Ruby @ 26.04.2023 21:14Dzeramajam ūdenim pievieno sodu+ himalaju sāli. Reāli strādā. Saku pēc pieredzes. Ieraudzīju tik tok, ka vairāki cilvēki to iesaka pamēģināt un tiešām strādā. Vismaz uz mani.
aizmirsu piebilst - efektīgi arī cīņā ar liekajiem tauciņiem, piemēram tautā sauktajai riepai. Bet, kas svarīgi - jādara limfas atteces virzienā, to visu var atrast, ja iegooglē.Elizabeteputnos @ 26.04.2023 21:22Man ir efektīgs ieteikums. Celulīts man ir iedzimts. Pameklē youtube - cupping for cellulite. Vajadzìga slidena, ne pārāk bieza eļļa un silikona glāzīte ( manā bērnìbā par bankám sauca). Ar to, masē limfas atteces virzienā. Kad glāzīti saspiež, pieliek pie ādas un atlaiž, rodas vakuuma efekts, kā piesücoties. Tad, kamēr piesūcies, viņu stumj no ceļa virzienā uz gurnu. (Man aktuālais ir augšstilbi). Ļoti efektīgi, nedēļas laikā uzlabojums ļoti izteikts. Var būt sāpīgi, ir bijuši zilumi. Dāmām, kam asinsvadi ir vārīgi un tuvu ādai, šo neiesaka. Celulīts veidojas tauku slāņa šūnām tā kā salīpot un šo metodi viņas "atlipina" if that makes sense. Šādu procedūru var taisīt arì salonā ar aparātu, kas dara principā to pašu. Iesaku!
pufpafvaw @ 26.04.2023 19:41Sveikas! kā tiekat galā ar celulītu uz kajām, dibena? Varbūt ir kādas efektīvas metodes, kā ar to tikt galā mājas apstākļos? Protams, skaidrs ir tas, ka uzturs, sports ir svarīgs elements, bet mby kāda var ieteikt vēl kko.
Lauma Ruby @ 26.04.2023 21:14Dzeramajam ūdenim pievieno sodu+ himalaju sāli. Reāli strādā. Saku pēc pieredzes. Ieraudzīju tik tok, ka vairāki cilvēki to iesaka pamēģināt un tiešām strādā. Vismaz uz mani.