Taro ļoti bieži ir vairāk uz negatīvo vai neitrālo pusi, nevis uz rožaino. Tas saistīts ar to,ka dzīvē ir daudz nenoteiktības un pat ļoti labas iespējas mēs paši sev mēdzam sačakarēt. Pamatā - bailes no neizdošanās, neticība saviem spēkiem, spītība, ja redzam acīmredzamas zīmes, kas norāda - eu, nav labi, bet vairāk gribas ticēt pretējam. Piemēram, klasika - nu nevar būt, ka tas brūtgāns mani nemīl! Jāprasa taro , lai tomēr pasaka, ka mīl:) Bet fakts vien, ka ļoti bail,ka nemīl.,varētu arī to nozīmēt:))SALOMEJA @ 26.04.2023 15:54Pati esmu likusi, un daudz kas piepildījās. Pat lietas, par kurām likās - nu nevar būt... Tāpēc tagad atturos izlikt kārtis, jo pašai dažreiz ir bail ieraudzīt ko sliktu. Jā, tas tomēr var neapzināti noskaņot. Bieži arī ir labāk kaut ko atstāt paslēptu.
Bet esmu arī ievērojusi, ka ja uzdodu jautājumu, pati jau iekšēji zinu, ka kaut kas nav kārtībā, ka kaut kam ir jābūt citādi. Intuīcija darbojas arī bez kārtīm, bet cilvēkiem vienmēr prasās, lai viņiem acu priekšā izliek atbildi.
Piemēram, klasika - nu nevar būt, ka tas brūtgāns mani nemīl! Jāprasa taro , lai tomēr pasaka, ka mīl Bet fakts vien, ka ļoti bail,ka nemīl.,varētu arī to nozīmēt)
ļoti gribētu,ja godīgi! 😅 man patīk šī anonīmā atmosfēra,ka neviens nezin ne mani ne manas problēmas. Vienīgi te tiiiik daudzi ar uzdirsieniem nāk,ka bail jau to sirdi kratīt, tāpēc nonācu pie secinājuma par taro kārtīm un uzjautāt jums viedokli🤣Krizdole @ 27.04.2023 00:41Vai Tu gribi par to parunāt? ? Kopistiski mēs te pavisam noteikti pie kāda rezultāta nonāksim