Sarma1986 @ 23.04.2023 21:54Kādi ienākumi plus mīnus abiem.
Sarma1986 @ 23.04.2023 21:54Kādi ienākumi plus mīnus abiem.
Dalia @ 23.04.2023 21:54Nav tādas standarta adekvātās summas, tērē cik Tu vari atļauties vai gribi iztērēt uz konkrēto personu. Koncentrējies uz dāvanu, ne tās vērtību. Tā pati dāvana var būt ar atlaidi, vai par pilno summu cenā, bet preces būtību tas nemaina.
mrthkjj @ 23.04.2023 21:21Sveikas,
Draugam tuvojas dzimšanas diena (28 gadi), un vēlos uzdāvināt ko foršu- idejas ir daudz un dikti, bet esam kopā tikai pusgadu, līdz ar to radās jautājums, aptuveni kāda, jūsuprāt, būtu adekvāta summa dāvanai?
Jāpiebilst, ka puisis nav izteikts materiālists, vairāk mākslas cilvēks, ja tas ko maina.
Iepriekš esmu bijusi ļoti garās ilgtermiņa attiecībās, kur dāvanas bija jau sen atrunāta tēma, skaidri zinot, ko otram vajag / grib, līdz ar to mana pašas pieredze īsti neder.
P.s. Pameklēju arī forumā tēmas, bet tās visas vecas, līdz ar to, cenu variācijas varētu būt mainījušās.
Paldies par viedokļiem un foršu dienu! ?
Pati atbildēju uz jautājumu! 😀 Mākslas klase, tik skaties lai nav kāda random. Muzejs. Vakariņas skaistā vidē… daudz variantu!mrthkjj @ 23.04.2023 21:21Sveikas,
Draugam tuvojas dzimšanas diena (28 gadi), un vēlos uzdāvināt ko foršu- idejas ir daudz un dikti, bet esam kopā tikai pusgadu, līdz ar to radās jautājums, aptuveni kāda, jūsuprāt, būtu adekvāta summa dāvanai?
Jāpiebilst, ka puisis nav izteikts materiālists, vairāk mākslas cilvēks, ja tas ko maina.
Iepriekš esmu bijusi ļoti garās ilgtermiņa attiecībās, kur dāvanas bija jau sen atrunāta tēma, skaidri zinot, ko otram vajag / grib, līdz ar to mana pašas pieredze īsti neder.
P.s. Pameklēju arī forumā tēmas, bet tās visas vecas, līdz ar to, cenu variācijas varētu būt mainījušās.
Paldies par viedokļiem un foršu dienu! ?
Vispār vīriešiem dārgas dāvanas ni un ni.
.Eksperte. @ 24.04.2023 06:06Es vairāk mērītu ne caur aspektu par to cik ilgi esat kopā, bet gan caur to, cik vari atļauties un nav žēl otram noziedot. Vispār vīriešiem dārgas dāvanas ni un ni.
Pelnrukšķīte @ 24.04.2023 08:42Mans vīrs, kad sākām tikties, nebija ļoti turīgs un mana vārda diena pienāca pēc 2 nedēļām. Viņš man uzdāvināja paša sarakstītu dzejoli un romantisku vakaru. Ļoti laba dāvana šķita. Noteikti ļoti mīļi :)
iiieviiite @ 24.04.2023 09:25
kādēļ tā? tas attiecas arī uz vīru / tēvu / dēlu?
man liekas ok, ja ģimenē (vēl nav gluži autores gadījums), ja abi pelna pietiekami, tiek dāvinātas finansiāli līdzvērtīgas dāvanas. īsti nesaprotu to prikolu, kad vīrs sievai dāvina kādu dārgu rotaslietu, pretī saņemot zeķu pāri.