Iedvesmas vadītsLula @ 18.04.2023 14:54Man ir kaut kādas aizdomas, ka šis profils regulāri nāk ar izdomātiem stāstiņiem, komentāros neko neatbild un pazūd līdz nākamajam atgadījumam ?
Žubele @ 18.04.2023 14:58Iedvesmas vadīts
Iedvesmas vadīts.Lula @ 18.04.2023 15:00
Un ko Tu te aktivizējies pēkšņi katrā tēmā?
Es izsauktu policiju un izstāstītu situāciju. Vari balstīties uz pantu 16., 51. un 52.goodmorning @ 18.04.2023 08:34Tātad mani "foršie" kaimiņi pirms kāda laiciņa paņēmuši suni. Problēma tāda, ka pa dienu sākot no plkst 7:50 neviens nav mājā un atgriežas mājā tikai ap 18:00
Man šodien brīvdiena, gribās pagulēt, bet suns rej visu dienu un gaudo. Un vispār neaizveras nevienu sekundi.
Ko lai dara? Šitā ir 5 dienas nedēļā
Taisni dusmas ir, kā viņi 'staigā' ar to suni... abi vecie (ap 35g ) neiet ar viņu ārā. Viņiem divi bērni ir un meitene iziet pa durvīm, apskrien ap mājas stūri un skrien atpakaļ augšā. Baigā jau 'staigāšana' nebiju paspējusi pat sniegu no stikla noslaucīt vēl ziemā
Jēga kaut ko teikt viņiem nav nekāda. Pilnīgi pie pakaļas. Kad vasaras naktī aizrādīju par skaļu mūziku un dzeršanu, gandrīz pati par galvu dabūju
Sienas te ir tik plānas, ka liekas rej un gaudo man otrā istabā
Zebradivi @ 18.04.2023 12:41Man iekrita acīs vecie ap 35 gadi!??? Drīkst jautāt cik jauna Tu esi??
Lula @ 18.04.2023 14:54Man ir kaut kādas aizdomas, ka šis profils regulāri nāk ar izdomātiem stāstiņiem, komentāros neko neatbild un pazūd līdz nākamajam atgadījumam ?
Mimii13 @ 18.04.2023 17:15Labi. Skaidrs. Nav smuki. Bet, piemēram, mums arī ir 4 mēn vecs sunītis, dažādas situācijas gadās, kad jāpamet suncis viens mājās, un viņš gaudo un rej.
Ko “gudrie” ieteiks? Aizlīmēt muti vai iedot trankvilizatoru ? ? ļaudis, esiet tak saprotošāki.
Cilvēkiem arī bēbji bļauj kamēr maziņi, neiesi tak lamāties.
Mimii13 @ 18.04.2023 17:15Labi. Skaidrs. Nav smuki. Bet, piemēram, mums arī ir 4 mēn vecs sunītis, dažādas situācijas gadās, kad jāpamet suncis viens mājās, un viņš gaudo un rej.
Ko “gudrie” ieteiks? Aizlīmēt muti vai iedot trankvilizatoru ? ? ļaudis, esiet tak saprotošāki.
Cilvēkiem arī bēbji bļauj kamēr maziņi, neiesi tak lamāties.
Beverly Hilza @ 18.04.2023 22:45
A tu padomāji, ka citiem ir grūtibas koncentrēties daramajiem uzdevumiem -man ir jāmācās un jālasa gramatas , pa to laiku, kamer tavs suns rej patvaļīgi. Es neesmu mierā, ka man aiz sienas, kads gaudos regulāri. . Piemeram,man ja rietu suns aiz sienas,es ziņotu dzivnieku dienestam, lai nāk uz mājām un skatas, kādi apstākļi,tur. Jeb lai brauc policija.
Kādēļ citiem būtu jāciešs dēļ tava suņa?