Apjukums

Reitings 83
Reģ: 05.05.2018
Sveikas Damas.
Es velos padalities ar jums ar savu crazy situaciju. Kada izveidojas vakar vakara. Esam kopa ar draugu 5gadus kopa ir kopigi 2 berni. Vakar vins pazinoja ka nevar but ar mums kopa vairs Jo galigi traks ir no berniem. Nevelas doties majas Jo berni kliedz un utt. Jo viniem ir tas vecums ka skrien kliedz utt. Bet tas jau viniem ir no prieka kad tetis ir maja izradas vina prieksa.
To jau mes lenam esam samazinajusi.
Beigas vins vakar ieradas ap pusnakti maja normali 18vakara butu maja teica ka vinam vajadzeja ar kadu izrunaties par so visu. Plus ari daudz stress darba ok.
Beigas stasta man ka vinam itka esot jutas pret to personu ar ko izrunajas vina vinu atbalstot utt. Nekas viniem nav bijis vnk viegls filtrs darba utt.
Es biju salauzta kad vins man to pateica. Es domaju mana dzive ir beigusies. Ka tu vari atrast komnfortu kada kurs tev nemaz nepazist.
Vins raud un saka es tevi milu bet man vajag bridi atseviski no jums vins velas paris dienas doties pie savas mamma’s vina dzivo musu pilseta.
Bet es neticu savam ausim ko es dzirdeju pamest savu milito cilveku bernus tikai del ta ka mums ir problemas ar berniem tagad. Es velos saglabat attiecibas bet es nesaprotu ka to lai izdara un ka lai es vinam ticu.
15.04.2023 08:23 |

Reitings 153
Reģ: 26.07.2022
es viņu saprotu. Es arī bēgtu prom no mājām ja tajās būtu sīkie un trakomāja. Man tā nepatīk. Brīnos kā viņš tik ilgi izturēja- līdz piedzimst otrais.
15.04.2023 18:01 |

Reitings 94
Reģ: 28.10.2021
Vai var būt iespēja,ka skatoties uz lielo bildi bērni pieteicās agri attiecībās un laika gaitā visas problēmas krājušās,tikai kā sievietes,mēs to mēģinam vairāk paciest,jo domājam,ka vajag būt kopā dēļ bērniem?
Ja pat attiecības galīgi nav veselīgas.
Ja šī problēma nav pirmo reizi un īsti labāk nepaliek gadu laikā,tad varbūt izskatīt nopietnāk kas īsti jums notiek.
Lai cik sāpīgi par to runāt
Tev kā sievietei nevajag ciest un paciest,bet dzīvot pilnvērtīgi, lai vari būt laimīga ar vīrieti,kas tevi novērtēs.
Bērni ir protams kopīgi jāaudzina,taču nelaimīgi kopā būt,tas vēl vairāk bērnus ietekmēs.
16.04.2023 02:22 |

Reitings 83
Reģ: 05.05.2018
Vins so vakar aizbrauca pie mates taka kopa vakarinas Taisit un tad teica ka mil mani un bus vakara maja. Es pajautaju vai vins var man ko atvest no veikala jo abi bernu kresli ir vina masina ka ari bernu rato. Man nebija iespejas pasai doties uz veikalu. Atveda ko prasiju no veikala un bija loti dusmigs teikdams tu man neuzticies. Un aizbrauca prom domaju aizbrauca atpakal pie savas mamma’s turbinate iesakto bet diemzel vins tur neparadijas vairs . Ir nakts domaju uzjautasu ari bus maja vai nav kas noticis noignoreja domaju uzzvanisu matei. Ta izbrinita vins nav bijis pie vinas atpakal kops atbrauca maja no veikala. Tad jau laikam viss skaidrs ka sis attiecibas ir beigusas un es klusiba cereju ka vel ko var glabt. Kadel virietim jasaka es milu iet prom un iet pie citas. Arprac ka sirds sap. 😭😭😭😭
16.04.2023 02:57 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Akvelīne @ 15.04.2023 18:01
es viņu saprotu. Es arī bēgtu prom no mājām ja tajās būtu sīkie un trakomāja. Man tā nepatīk. Brīnos kā viņš tik ilgi izturēja- līdz piedzimst otrais.

Taisot bērnus cilvēki taču saprot ka tie nav klusi, mierīgi un kārtīgi. Un galu galā tie ir savi bērni, tad lai tēvs sāk mācīt kā jāuzvedas mierīgāka kad viņš ir mājās. Vai arī lai piedalās aktivitātes ar viņiem lai ir kur uzlikt enerģiju. Tieši tāpēc cilvēkiem kuriem nepirkt bērni nevajag tos radīt.
Autorei - nemoki sevi. Pasaki ka var palikt pie savas mātes visu mūžu. Šķiries. Kas tas par tēvu, ja bēg prom pie mazāka bērnu niķīša. Kas būs ja bērni slimos, atgadīsies kaut kas ļoti nopietns? Bērniem ir labāk bez tēva nekā redzēt māti sliktās attiecības. Un jā vēl sāksies strīdi tas vispār...
16.04.2023 07:17 |

Reitings 235
Reģ: 06.02.2023
Te ir daudz labu komentāru, neatkārtošos, bet tikai piebildīšu - neuzņemies visu uz saviem pleciem. Vīrietis sacerējies, ka pārtrauks attiecības un nu tik sāksies dzīve. Jā, viņš var pārtraukt attiecības, bet bērni un atbildība nekur nepazūd. Kopā vai atsevišķi, bet abi vecāki ir atbildīgi par bērnu audzināšanu un uzturēšanu. Lai maksā alimentus un katru otro nedēļas nogali ņem bērnus pie sevis vai kā citādi vienojoties pie jurista, pārstāvot arī Tavas intereses un vajadzības. Tev arī ir vajadzīga atelpa, Tava dzīve neapstājas tapēc, ka esi sieviete un nevari aizbēgt no visa kā viņš.
16.04.2023 11:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits