Jūsu fetišš izskatā

Reitings 153
Reģ: 26.07.2022
Kas ir jūsu fetišs pretējā dzimuma izskatā? kurai vēl fetišs ir vīrieša plaukstas?
14.04.2023 21:41 |

Reitings 153
Reģ: 26.07.2022
Chikitita @ 15.04.2023 16:00
Fetiša nav, bet patīk rokas, plaukstas, pleci, acis, mati, loceklis ?

es tam vēl varu pievienot plakanu vēderu un garumu :)
15.04.2023 17:58 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
Man ir fetišs uz pēdām, ja vīrietim būs neglīti kāju pirksti, vai kāds no pirkstiem stipri garāks, tad sorry, es nespēšu ar tādu but kopā. Patīk glītas pēdas, piedodiet meitenes, bet arī neglīti sieviešu pirksti man uzdzen šermuļus. Es saprotu, ka cilvēks nav vainīgs pie tā, kāds viņš izskatās, kādi viņam kāju pirksti utt, bet es reāli nevaru skatīties uz tādām kājām, kur vidējais pirksts ir stipri garāks par īkšķi, vai vēl citas dīvainības.
15.04.2023 21:44 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
YaeMiko @ 15.04.2023 07:25
Fetišs uz ķermeni daļām nav. Ir lietas kuras patīk vairāk nekā citas. Patīk kad ir maziņš vēderiņš, nevis muskuļains vai tievs. Patīk vīrieši ar brillēm kuras piestāv sejas formai. Un zilas/pelēkzilas acis.

Es ievēroju, ka tām meitenēm, kam ir brūnas, tumšas acis, patik virieši ar zilām acīm.
16.04.2023 13:03 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 47767
Reģ: 06.11.2022
Kas ir tas trakais (vai trakā), kas visiem komentāriem šeit mīnusus salicis? Par ko? Par to, ka kādai vispār kaut kas vīriešos patīk, vai? :D
16.04.2023 13:09 |

Reitings 1731
Reģ: 19.05.2016
Kam Tev vajag šo informāciju?
16.04.2023 14:08 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
LabaDabaDa @ 16.04.2023 13:09
Kas ir tas trakais (vai trakā), kas visiem komentāriem šeit mīnusus salicis? Par ko? Par to, ka kādai vispār kaut kas vīriešos patīk, vai? :D

Dažas lietas te tiešām ir bik crazy, piemēram, tas, kas ir ģenētika jeb ķermeņa daļu izmēri 😅
Bet nu uz pārējo moš salikuši džeki, kas neatbilst minētajam 😂
Ja pa tēmu, man nav fetišu, bet patīk vīrieši, kas izskatās pēc vīriešiem, nevis nepieaugušiem puikām. Skaists smaids arī pievelkt.
16.04.2023 14:26 |

Reitings 2420
Reģ: 31.01.2023
Sebii @ 16.04.2023 14:26

Dažas lietas te tiešām ir bik crazy, piemēram, tas, kas ir ģenētika jeb ķermeņa daļu izmēri ?
Bet nu uz pārējo moš salikuši džeki, kas neatbilst minētajam ?
Ja pa tēmu, man nav fetišu, bet patīk vīrieši, kas izskatās pēc vīriešiem, nevis nepieaugušiem puikām. Skaists smaids arī pievelkt.
Bet ko tam puiciskajam vīrietim darīt?Piem,Renārs Kaupers.Nu nevar viņš sevi izstiept 20 cm garāku vai padarīt plecīgāku.Kaut ko jau zālē uzkačāt var,bet tāpat uz alfa tēviņa fona viņš pazudīs.
16.04.2023 14:31 |

Reitings 15523
Pilgrim @ 16.04.2023 14:31
Bet ko tam puiciskajam vīrietim darīt?Piem,Renārs Kaupers.Nu nevar viņš sevi izstiept 20 cm garāku vai padarīt plecīgāku.Kaut ko jau zālē uzkačāt var,bet tāpat uz alfa tēviņa fona viņš pazudīs.

Nav nekas pret garumu, bet gan kopējo izskatu. Es saprotu, ka katrs ir tāds kāds ir, vienkārši nepievelk tāds izskats. Tomēr, ja es ieķertos tādā vīrietī, es viņu nesūtītu galīgi izskata dēļ 🙂 Esmu tikusies ar cilvēku, kas galīgi nav pēc manas gaumes, bet ļoti jauks, sirsnīgs un citādā ziņā labs.
Par to, ko es minēju augstāk savā komentā, tas bija domāts kā, piemēram, mazas ausis, gari pirksti utt. Tādas lietas man šķiet tik neuzkrītošas, it īpaši par kāju pirksiem. Iedomājies, ka kāda tiekas ar vīrieti kādu laiku mēnešus, pirmo reizi dodas pie viņa ciemos un viņš novelk zeķes, bet te - kājas vidējais pirksts garāks par īkšķi. Un uzreiz jāšķiras 😅
16.04.2023 18:29 |

10 gadi
Reitings 1167
Sebii @ 16.04.2023 18:29

Nav nekas pret garumu, bet gan kopējo izskatu. Es saprotu, ka katrs ir tāds kāds ir, vienkārši nepievelk tāds izskats. Tomēr, ja es ieķertos tādā vīrietī, es viņu nesūtītu galīgi izskata dēļ ? Esmu tikusies ar cilvēku, kas galīgi nav pēc manas gaumes, bet ļoti jauks, sirsnīgs un citādā ziņā labs.
Par to, ko es minēju augstāk savā komentā, tas bija domāts kā, piemēram, mazas ausis, gari pirksti utt. Tādas lietas man šķiet tik neuzkrītošas, it īpaši par kāju pirksiem. Iedomājies, ka kāda tiekas ar vīrieti kādu laiku mēnešus, pirmo reizi dodas pie viņa ciemos un viņš novelk zeķes, bet te - kājas vidējais pirksts garāks par īkšķi. Un uzreiz jāšķiras ?
Nu tā kā tev nepievelk nepieauguši vīrieši, man nepievelk neglīti kāju pirksti. Kāda jēga būt kopā ar vīrieti kurš nav tavā gaumē? Vēl joprojām esat kopā? Kāpēc izšķīries, ja viņš bija tik jauks un sirsnīgs?
16.04.2023 19:03 |

Reitings 15523
Spanic @ 16.04.2023 19:03
Nu tā kā tev nepievelk nepieauguši vīrieši, man nepievelk neglīti kāju pirksti. Kāda jēga būt kopā ar vīrieti kurš nav tavā gaumē? Vēl joprojām esat kopā? Kāpēc izšķīries, ja viņš bija tik jauks un sirsnīgs?

Ja tu ievieto viedokli forumā, jārēķinās ar to, ka pretī var būt savādāks viedoklis. Nav ko apvainoties, ka es pieminēju tevis teikto komentārā 🤷🏼‍♀️
Manā uzskatā cilvēks ir kas vairāk tikai par savu izskatu, nu tiešām vairāk par kāju pirkstiem.
Un tas, ar ko es esmu/neesmu kopā, kāpēc izšķīros, nav īsti tava darīšana. Ja tev ir kaut nedaudz vairāk par 15 - 18 gadiem, tu sapratīsi, ka pāris var izšķirties arī tad, ja abi ir labi cilvēki. Tomēr ņemot vērā to, ka tu man pajautāji kāpēc es biju kopā ar cilvēku, kas nebija mans PERFEKTAIS izskata ideāls, diez vai esi stipri nobriedusi. Cik daudzas sievietes/vīrieši tiešām ir kopā ar cilvēku, kura matu, acu, krāsa, ķermeņu daļu forma, garums utt. ir nu tieši precīzi tāds, kādu viņi bija iztēlojušies kā savu ideālu?
16.04.2023 19:30 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
Spanic @ 15.04.2023 21:44
Man ir fetišs uz pēdām, ja vīrietim būs neglīti kāju pirksti, vai kāds no pirkstiem stipri garāks, tad sorry, es nespēšu ar tādu but kopā. Patīk glītas pēdas, piedodiet meitenes, bet arī neglīti sieviešu pirksti man uzdzen šermuļus. Es saprotu, ka cilvēks nav vainīgs pie tā, kāds viņš izskatās, kādi viņam kāju pirksti utt, bet es reāli nevaru skatīties uz tādām kājām, kur vidējais pirksts ir stipri garāks par īkšķi, vai vēl citas dīvainības.

Haha, tādēļ es nenēsāju atvērtus apavus, jo man savas pēdas šķiet max neglītas, un lasot šādus komentārus pārliecinos, ka labi vien ir, nav visiem jāskatās. 🤣🤣🤣
Bet ok, ja pa tēmu. Nav man fetiša, vajadzeja noformulēt savādāk jautājumu, bet ļoti patīk vīriešu kakli, tieši sprands. Jā dīvaini. Zinu. Vēl staandartiņā patīk kārtīgas vīrišķīgas rokas, plaukstas, izspiedušās vēnas un tā. Bet par pārējo ķermeni, nez. Ja man cilvēks iepatikās, tad patiks viņa presite, tā pat kā arī kāds taukumiņš uz vēdera. Neiespringstu.
16.04.2023 20:06 |

Reitings 1465
Reģ: 10.02.2016
Fetiša nav. Bet savā vīrā iemīlējos brūno acu un skaisto zobu (lasīt - skaistā smaida) dēļ. 🤭😁
16.04.2023 20:16 |

10 gadi
Reitings 1167
Sebii @ 16.04.2023 19:30

Ja tu ievieto viedokli forumā, jārēķinās ar to, ka pretī var būt savādāks viedoklis. Nav ko apvainoties, ka es pieminēju tevis teikto komentārā ??‍♀️
Manā uzskatā cilvēks ir kas vairāk tikai par savu izskatu, nu tiešām vairāk par kāju pirkstiem.
Un tas, ar ko es esmu/neesmu kopā, kāpēc izšķīros, nav īsti tava darīšana. Ja tev ir kaut nedaudz vairāk par 15 - 18 gadiem, tu sapratīsi, ka pāris var izšķirties arī tad, ja abi ir labi cilvēki. Tomēr ņemot vērā to, ka tu man pajautāji kāpēc es biju kopā ar cilvēku, kas nebija mans PERFEKTAIS izskata ideāls, diez vai esi stipri nobriedusi. Cik daudzas sievietes/vīrieši tiešām ir kopā ar cilvēku, kura matu, acu, krāsa, ķermeņu daļu forma, garums utt. ir nu tieši precīzi tāds, kādu viņi bija iztēlojušies kā savu ideālu?
Bet ko tu lien diskusijā, kur cilvēkiem jautā par fetišu izskatā? Te neviens neprasīja noraksturot savu ideālo partneri. Cilvēkiem ir dažādi fetiši un dažādas dīvainības. Tagad jānoliek katrs cilvēks, kurš iziet ārpus kādiem normas standartiem? Smieklīgi kā cilvēki mētājas ar argumentiem par intelekta līmeni vai briedumu, ja nepatīk kā atbild, tā uzreiz nenobriedusi vai zems iq.
16.04.2023 20:34 |

10 gadi
Reitings 1167
Haha, tādēļ es nenēsāju atvērtus apavus, jo man savas pēdas šķiet max neglītas, un lasot šādus komentārus pārliecinos, ka labi vien ir, nav visiem jāskatās. 🤣🤣🤣

Es nesaku, ka man ir skaistākās pēdas pasaulē, un pati arī izvairos nēsāt atvērtus apavus, bet ko padarīsi, ja ir tāda dīvainība?! Laikam pie psihologa jāiet. 😅
16.04.2023 20:39 |

Reitings 15523
Spanic @ 16.04.2023 20:34
Bet ko tu lien diskusijā, kur cilvēkiem jautā par fetišu izskatā? Te neviens neprasīja noraksturot savu ideālo partneri. Cilvēkiem ir dažādi fetiši un dažādas dīvainības. Tagad jānoliek katrs cilvēks, kurš iziet ārpus kādiem normas standartiem? Smieklīgi kā cilvēki mētājas ar argumentiem par intelekta līmeni vai briedumu, ja nepatīk kā atbild, tā uzreiz nenobriedusi vai zems iq.

Jēzīt, te tak visas raksta, kas viņām patīk, tik tu vienīgā sacepies, jo kāds kaut ko par tevis teikto atļāvās pateikt 😅 Kā jau minēju - liekot kaut ko forumā, ir jārēķinās, ka var būt arī cilvēki ar pretēju nostāju.
Vienkārši minēju to, ka par tādām lietām var ielikt mīnusu 🤷🏼‍♀️ Es jau tev nesāku stāstīt, ka tas vispār otram var būt aizvainojoši vai lasīt lekciju par to, ka tādi uzskati “nav normāli”, vai nez ko vēl.
Es tavu briedumu pieminēju, jo tava atbilde, diemžēl, bija tāda 16 gadīga skuķa stilā no sērijas “man ka viņš ir kretīns, galvenais, ka seksīgs” 😂 Pie tam tava sacepšanās ar uz baigo briedumu nenorāda. Tā kā.. galu galā, ja nu tik traka reakcija tev uz visu šo, tev neviens te neliek sēdēt.
16.04.2023 20:51 |

10 gadi
Reitings 1167
Sebii @ 16.04.2023 20:51

Jēzīt, te tak visas raksta, kas viņām patīk, tik tu vienīgā sacepies, jo kāds kaut ko par tevis teikto atļāvās pateikt ? Kā jau minēju - liekot kaut ko forumā, ir jārēķinās, ka var būt arī cilvēki ar pretēju nostāju.
Vienkārši minēju to, ka par tādām lietām var ielikt mīnusu ??‍♀️ Es jau tev nesāku stāstīt, ka tas vispār otram var būt aizvainojoši vai lasīt lekciju par to, ka tādi uzskati “nav normāli”, vai nez ko vēl.
Es tavu briedumu pieminēju, jo tava atbilde, diemžēl, bija tāda 16 gadīga skuķa stilā no sērijas “man ka viņš ir kretīns, galvenais, ka seksīgs” ? Pie tam tava sacepšanās ar uz baigo briedumu nenorāda. Tā kā.. galu galā, ja nu tik traka reakcija tev uz visu šo, tev neviens te neliek sēdēt.
Jēga tādu palagu rakstīt?🤦🏼‍♀️Man tak vienalga par mīnusiem. Tu reaģēji uz manu komentāru, jo tas kaut kādā veidā aizskāra tevi, ņemot vērā tavu piebildi par to, ka "aizejot ciemos pie čaļa, kurš novelk zeķi, bet tur neglīti pirksti". Jo priekš kam rakstīt tādus palagus par briedumu, un gadiem? - Tikai dēļ tā, ka tas aizskāra tevi pašu.
16.04.2023 21:10 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Beverly Hilza @ 16.04.2023 13:03

Es ievēroju, ka tām meitenēm, kam ir brūnas, tumšas acis, patik virieši ar zilām acīm.

Man ir zilas acis. Nav brūnas un brūnas nepatīk, jo atgādina kaut ko ļaunu.
Nepareizs novērojums 😂
16.04.2023 21:19 |

Reitings 15523
Spanic @ 16.04.2023 21:10
Jēga tādu palagu rakstīt???‍♀️Man tak vienalga par mīnusiem. Tu reaģēji uz manu komentāru, jo tas kaut kādā veidā aizskāra tevi, ņemot vērā tavu piebildi par to, ka "aizejot ciemos pie čaļa, kurš novelk zeķi, bet tur neglīti pirksti". Jo priekš kam rakstīt tādus palagus par briedumu, un gadiem? - Tikai dēļ tā, ka tas aizskāra tevi pašu.

Damn, tu pati vispār lasi to, ko tu raksti? Tu tiešām domā, ka mani aizskar kaut kas, ko raksta random persona forumā? 😅
Es vienkārši centos tev konstruktīvi atbildēt, bet nu izskatās, ka tev nesanāk iesaistīties diskusijā un pieņemt citu viedokli. Laikam tiešām, kā pati minēji, tev derētu aiziet pie psihologa. No cita cilvēka jociņa izpūst strīdu un vēl izdomāt citu vietā, ko viņi domā… jā, tur vajag palīdzību 🤣
Žēl, ka citas var pasmieties, bet kādam sanāca uzkāpt uz varžacīm 😬 Sorry, tagad vismaz zināšu, ka nedrīkst iesmiet vai pieminēt kaut ko, ko tu rakstīji 🤣
16.04.2023 21:30 |

Reitings 272
Reģ: 17.05.2022
YaeMiko @ 16.04.2023 21:19

Man ir zilas acis. Nav brūnas un brūnas nepatīk, jo atgādina kaut ko ļaunu.
Nepareizs novērojums ?

Kāds sakars ar to, ka Tev zilas? Viņa raksta, ja meitenei ir brūnas, tad patīk zilas un jā, man tā ir.
16.04.2023 21:37 |

10 gadi
Reitings 1167
Sebii @ 16.04.2023 21:30

Damn, tu pati vispār lasi to, ko tu raksti? Tu tiešām domā, ka mani aizskar kaut kas, ko raksta random persona forumā? ?
Es vienkārši centos tev konstruktīvi atbildēt, bet nu izskatās, ka tev nesanāk iesaistīties diskusijā un pieņemt citu viedokli. Laikam tiešām, kā pati minēji, tev derētu aiziet pie psihologa. No cita cilvēka jociņa izpūst strīdu un vēl izdomāt citu vietā, ko viņi domā… jā, tur vajag palīdzību ?
Žēl, ka citas var pasmieties, bet kādam sanāca uzkāpt uz varžacīm ? Sorry, tagad vismaz zināšu, ka nedrīkst iesmiet vai pieminēt kaut ko, ko tu rakstīji ?
🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂
16.04.2023 21:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits