Nu labrīt. Bērni mācās no pieaugušo agresijas mobinga, lamām attieksmes. Atver jebkuru soc tīklu lapu lapu vai tik tok kur latvieši.. Tad ko jūs par bērniem brīnāmies?Kenty @ 13.04.2023 08:32Neatgaju no paziņojuma par 3šklasnieka piekaušanu un nekādas reakcija no pieaugušajiem,kad šitas gadījums .Kas notiek,?
ne tādā ziņa ,"kas notiek, tipa neko nezinu" tādā ziņā,ka arvien vairāk notiek izrēķināšanās aukstasinīgi ,klope lidz bezsamaņai, aukstie ieroči un arvien jaunākos vecumos,un pieaugušie nesaprot vai negrib saprast ,ko nodara jaunākajai paaudzei. Es pat nezinu kā ,lai to izskaidro pareizi.Kas tā pa Madaru un kur reklamē?Kalnos @ 13.04.2023 08:56Nu labrīt. Bērni mācās no pieaugušo agresijas mobinga, lamām attieksmes. Atver jebkuru soc tīklu lapu lapu vai tik tok kur latvieši.. Tad ko jūs par bērniem brīnāmies?
Slepkavu Madaru vai ka viņu aktīvi visur ka bezmaz varoni reklamē. Visos šovos bezdarbnieki un tv melo.. Par slepkavibu arī meloja kā patiesībā viss notika. Nav ko tagad tēlot, ak vai kas notiek
Tā pati kuta bija ērkšķu šova tā pati kuru Raabe intervēja. Par kuru dzeltenie raksta. Un kuru Linda Mūrniece fb lapa "Par mums stiprajām" par lielo varoni uztaisīja.Kenty @ 13.04.2023 09:54ne tādā ziņa ,"kas notiek, tipa neko nezinu" tādā ziņā,ka arvien vairāk notiek izrēķināšanās aukstasinīgi ,klope lidz bezsamaņai, aukstie ieroči un arvien jaunākos vecumos,un pieaugušie nesaprot vai negrib saprast ,ko nodara jaunākajai paaudzei. Es pat nezinu kā ,lai to izskaidro pareizi.Kas tā pa Madaru un kur reklamē?
Kalnos @ 13.04.2023 10:40https://jauns.lv/raksts/zinas/409471-vina-bija-milosa-mamma-kekavas-iedzivotaji-soka-par-tragediju-un-netic-ka-mate-spejusi-nogalinat-savu-bernu. Šo slepkavu ļoti ātri atbrīvoja pirms termiņa. Kaimiņi šokā
Traci cēla. Tika atbildēts lieliska pozitīva sieviete, nedzer, nepīpē, Nu kam negadās, depresija zinies.
Varmāka sākotnēji esot aizturēts, bet pēc tam palaists brīvībā.
Es arī, un tas nav pirmais gadījums. Būsim godīgi, sabiedrība tādus atbalsta. Ka redzam no prakses. Piemēru simtiem.greece @ 13.04.2023 11:12
Njā. Es vairāk šokā par to, ka tīnis citu acu priekšā sadur cilvēku, un viņu palaiž staigāt apkārt, it kā nekas nebūtu bijis.
Jautājums Rīgas iedzīvotājiem:
Jūs tur visi esat tik stŪlbi un gļēvi atpalikuši?