cory @ 12.04.2023 21:34Es tev arī ieteiktu paņemt no sākuma ilgāku atvaļinājumu, kura laikā aizbrauc uz Latviju un padzīvojies tur, lai saprastu vai tiešām gribi atgriezties Latvijā. Un ieteiktu nedarīt to, kad tiek svinēti kādi svētki, kā piem. Jāņos, kad visiem ir brīvdienas, visi ballējas un ārā ir labs laiks, bet parastā darba nedēļā. Jo, ja sociālā dzīve ir tas, kas tev pietrūkst, tad aizbraucot uz Latviju svētku laikā, protams tu atradīsi ielāpu iztrūkstošajai sociālai dzīvei ārzemēs, jo visiem būs priekš tevīm laiks un būs tās kopā sanākšanas. Parastā darba nedēļā labāk sapratīsi, kā šajā laikā ir mainījusies sociālā dzīve tavam Latvijas draugu lokam un iespējams atklāsies tas, ka arī taviem draugiem, kļūstot vecākiem un veidojot ģimenes, vairs nav tik daudz laika, lai sanāktu kopā, kā vecajos labajos laikos. Tie ir arī mani personīgie novērojumi, es arī mid-twenties daudz tusējos ar saviem Latvijas draugiem, bija regulāras kopā sanākšanas, teātri, ballītes, viss kā pienākas, tad es pārvācos uz ārzemēm un pagāja vairāki gadi, kuru laikā visi kļuvām vecāki, uzradās ģimenes dzīves, kāpšanas pa karjeras kāpnēm utt un pat tā draugu daļa, kas palika Latvijā, vairs nesanāk kopā tik bieži, kā tas bija mid-twenties. Tā, kā ja tava vecā sociālā dzīve ir tas pēc kā tu ilgojies Latvijā, tad nav garantijas, ka atgriežoties Latvijā, viss būs tāpat kā iepriekš.
Lucida @ 14.04.2023 11:25Nu nezinu.. Kad es aizbraucu ciemos pie saviem vecākiem no Rīgas uz savu mazpilsētu, tad arī saprotu, cik forši bija dzīvot kopā ar vecākiem, cik jautri ar viņiem ir, pietrūkst katrs mājas stūrītis.. bet es taču tagad nešķiršos no puiša, kuru mīlu un ar kuru viss ir labi tikai tāpēc, ka man pietrūkst dzīvošana kopā ar vecākiem. Labi, te situācija citādāka, bet doma jau līdzīga - protams, ka vienmēr saglabājas ilgas pēc kaut kā no pagātnes.
Akvelīne @ 14.04.2023 21:32sūti tak viņu vienreiz nahuj un brauc dzīvot tur, kur jūties vislabāk
Uk es nomociju gadu.sapratu ka ārzemēs nav mana vietas kaitiju dienas lidz izlidošanaidraudzenei neiet ārzemēs,bet visam kājam eokām cinās lai paliktu negrib atpakaļ.tas ir kā kuram tā vilkmeAnchy @ 16.04.2023 15:47Ar sociālo dzīvi īsti neiet īsti, tas gan, strādāju no mājām arī, tā kā laikam loģiski, ka velk uz mājām. Vienreiz dzirdēju teicienu, ka neko nedarīt var mājās, bet ja brauc uz ārzemēm, tad jābūt mērķim, nu vot man te mērķa ilgtermiņā nav, tāpēc laikam velk uz mājām ļoti.
bāc kļudas daudz .ātri rakstiju.nevar pārlabot sooryKenty @ 17.04.2023 08:35Uk es nomociju gadu.sapratu ka ārzemēs nav mana vietas kaitiju dienas lidz izlidošanaidraudzenei neiet ārzemēs,bet visam kājam eokām cinās lai paliktu negrib atpakaļ.tas ir kā kuram tā vilkme
Anchy @ 21.04.2023 16:59Es saprotu to visu par klimatu, ka Latvijā novembrī, ziemā tumšs jau paliek ap 16, mani nekad tas nav uztraucis, respektīvi man personīgi tā nekad nav bijusi problēma, tieši Latvijas klimats. Ja godīgi tad tieši patīk, ka rudens sezona vairāk pa mājām, darbs, grāmatas, filmas utml, bet vasaras sezonā tas kontrasts, ka lielākoties pa āru jādzīvojas ? katrā ziņā to notiekti izbaudu vairāk kā visu gadu dzīvojot virs +15, kur gadalaiki būtībā aiz loga vizuāli nemainās
Lula @ 21.04.2023 20:17
Tad tik brauc mājās! :D
Nopietni, izklausās, ka esi jau izlēmusi
Anchy @ 21.04.2023 16:59Es saprotu to visu par klimatu, ka Latvijā novembrī, ziemā tumšs jau paliek ap 16, mani nekad tas nav uztraucis, respektīvi man personīgi tā nekad nav bijusi problēma, tieši Latvijas klimats. Ja godīgi tad tieši patīk, ka rudens sezona vairāk pa mājām, darbs, grāmatas, filmas utml, bet vasaras sezonā tas kontrasts, ka lielākoties pa āru jādzīvojas ? katrā ziņā to notiekti izbaudu vairāk kā visu gadu dzīvojot virs +15, kur gadalaiki būtībā aiz loga vizuāli nemainās
Anchy @ 21.04.2023 21:08Biju salīdzinoši nesen, marta sākumā ?