Humpalu mistika

Reitings 233
Reģ: 28.02.2023
Šodienu pavadīju staigājot pa humpalām meklējot pērles un atcerējos, ka pirms gada kilo max atradu jaunu VS pidžamas komplektu. Orģinālā cena mājas lapā ir 79€, bet ja nemaldos, es nopirku pa kādi 8€. Aizgāju mājās, izmazgāju un jau tajā pašā vakarā arī uzvilku. Ievēroju, ka tieši guļot ar šo pidžamu, slikti guļu. Rādījās gan murgi, gan svīdu, miegs bija trausls. Šo es secināju pēc vairākām reizēm guļot tieši šajā pidžamā. Es galīgi neticu kaut kādam ezoterikas lietām vai mistikām, bet šis gan man likās ļoti dīvaini. Varbūt tā bija sakritība, bet nu tāpat dīvaini. Domāju būtu interesanti uzzināt vai kāds kaut ko tādu arī ir sajutis, novērojis. Daudziem jau ir aizspriedumi, ka visas humpalu drēbes ir no miroņiem novilktas, bet tā nu gan nav.
08.04.2023 19:02 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
Beverly Hilza @ 09.04.2023 17:56

Ja nomirtu Kailija Dženere vai kāda cita populāra slavenība, un viņu drēbes tiktu izpārdotas tajās pašās humpalās, tad daudziem būtu vienalga vai tās ir miruša cilvēka drēbes vai nē, jo lielākā daļa gribētu vilkt pēc tam, jo redz piederēja tik slavenam cilvēkam. ??Ir starpība, vai tas ir piederejis, kadam nabadzīgam cilvēkam vai bagātniekam...

Man tā pat būtu vienalga. Ne par vienu slavenību nefanoju lai tagad nēsātu drēbes pēc viņa nāves . 😂
09.04.2023 18:32 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
Nu palūdz draudzenēm to pidžamu notestēt, ja vesels bariñš murgos un negulēs, tad varbūt tiešām būs bijusi mugurā kādai, kura gulēja šajā pidžamā, ieradās maniaks, šo spīdzināja visu nakti un tad nožñaudza. Bet vispār, kāpēc vajadzīga lupata, kurā jūties slikti, izmet un miers.
10.04.2023 12:09 |

Reitings 5147
Reģ: 11.08.2022
Beverly Hilza @ 09.04.2023 17:56

Ja nomirtu Kailija Dženere vai kāda cita populāra slavenība, un viņu drēbes tiktu izpārdotas tajās pašās humpalās, tad daudziem būtu vienalga vai tās ir miruša cilvēka drēbes vai nē, jo lielākā daļa gribētu vilkt pēc tam, jo redz piederēja tik slavenam cilvēkam. ??Ir starpība, vai tas ir piederejis, kadam nabadzīgam cilvēkam vai bagātniekam...

Tak Dženeru/Kardašjanu "klans" pārdod savas nēsātas drēbes par bargu naudu. Tad to vērtība būs kosmoss, nevis humpalas 😅
10.04.2023 16:12 |

Reitings 233
Reģ: 28.02.2023
Sarma1986 @ 10.04.2023 12:09
Nu palūdz draudzenēm to pidžamu notestēt, ja vesels bariñš murgos un negulēs, tad varbūt tiešām būs bijusi mugurā kādai, kura gulēja šajā pidžamā, ieradās maniaks, šo spīdzināja visu nakti un tad nožñaudza. Bet vispār, kāpēc vajadzīga lupata, kurā jūties slikti, izmet un miers.
Nu bet es tak teicu, ka jau noziedoju to pidžamu 😀🤦🏽‍♀️
10.04.2023 21:29 |

Reitings 720
Reģ: 23.03.2020
Domāju,ka vaina bija pidžamas materiālā, jo raksti,ka VS pidžama bija jauna.
Atceros,ka ļoti sen nopirku satīna gultas veļu un visu nakti grozījos un nevarēju pierast pie tās gultas veļas,nepatika un vairāk neizmantoju.
10.04.2023 22:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits