Spanic @ 08.04.2023 21:52Es diez gan bieži iepērkos humpalās, un nekad par tādu lietu, kā enerģija no iepriekšējā valkātāja, nebiju iedomājusies. Tad jau veikalos arī pirms tu kaut ko nopērc, kāds cits to ir uzmērījis 30x un atstājis savu enerģiju.
Spanic @ 08.04.2023 21:52Es diez gan bieži iepērkos humpalās, un nekad par tādu lietu, kā enerģija no iepriekšējā valkātāja, nebiju iedomājusies. Tad jau veikalos arī pirms tu kaut ko nopērc, kāds cits to ir uzmērījis 30x un atstājis savu enerģiju.
YaeMiko @ 08.04.2023 20:19Tātad vnk gribi teikt ka audums nes līdzi enerģiju? Nu tad padomā par to enerģiju kādu audumam deva tās nabaga pusaudzes/sievietes Indijā vai kāda cita Āzijas valstī, kuras šuj drēbes. Knapi maksā algu, jāstrādā 12 un vairāk stundas bez brīvdienām, radinieki iet bojā nelaimes vai pašas mirst kad sabrūk/aizdegas kāda rūpnīca.
Mironim jau vairs nav enerģijas ko tad tas dos ?
Linduxis @ 09.04.2023 14:23Atceros, manai draudzenei pirms daudziem gadiem bija pieredze - nopirka humpīšos melnu, elegantu kleitu. Atnāca mājās, paņem to kleitu rokās, un pēkšņi vīzija par bērēm. Tik spilgta, ka izvēmās no emocijām. Nu un, protams, izmeta to kleitu ārā. ?♀️
Lorra @ 09.04.2023 11:53Nu ziniet…esmu redzējusi daudzus video ar crime scene, kur kāds ir noslepkavots, un tad tie paši cilvēka spoguļi, mēbeles, aksesuāri, drēbes pēc tam tiek sūtīti labdarībai un tālāk viss tas aiziet uz humpalām. Es tiešām nevēlētos nekad vilkt neko tādu kas ir piederējis mirušam cilvēkam. Drēbes varbūt tā vēl tā, bet bižutēriju gan nekad nepirktu lietotu. Agrāk pati gan bieži iepirkos lietotajos, bet tagad labāk nopērku jaunu drēbi, jo galvenokārt jau cenu ziņā. Izdevīgāk sanāk nopirkt jaunu. Pēdējo x kad biju humpalās lietotas botes pa 20€. Wtf. ?