.Eksperte. @ 08.04.2023 14:15Esi pati par šo runājusi ar vīrieti?
nu te būtu jautājums- cik ilgi esat kopā? Ja ilgi, tad ignoranci uztvertu kā atstumšanu un nepieņemšanu.piparcuca @ 08.04.2023 13:36Kad esam divatā viss ir super - pievēršam viens otram uzmanību un sastādam kompāniju, bet līdz ko uzrodas citi ģimenes locekļi, radi vai draugi rodas sajūta, ka esmu atstāta novārtā - mani īsti neievēro, necenšas nekur iesaistīt, manu viedokli arī diži neuzklausa, pat nesarunājas ar mani. Protams, saprotu, ka neesmu nekāds pasaules centrs, bet šķiet dīvaini, ka divatā esam tik tuvi, bet citu klātbūtnē es viņam neesmu nekas. Kā piemēru varu minēt pastaigu gar jūru ar viņa ģimeni. Visi bariņā iet un sarunājas, kamēr es velkos aizmugurē viena pati. Mani neiesaista sarunās, runā tikai par lietām, ko viņi saprot. Es pat varētu iet uz otru pusi, un to neviens nepamanītu.?Bet varbūt tas ir normāli? Vienkārši ir tādi cilvēku tipi un viss?
un kāpēc tad nevēlies izrādīt, a?Mušpapīrs @ 09.04.2023 01:21Esmu tā draudzene, kas tā dara ?
Pirmkārt, tas sanāk neapzināti, tāpēc tas ir jāpaskaidro, vajadzības gadījumā arī vairākas reizes
Otrkārt, tas parasti notiek, esot kopā ar cilvēkiem, kuriem kaut kādu iemeslu dēļ nevēlos izrādīt attiecības. Tad sanāk, ka iebraucu otrā grāvī
Varu pateikt, ka tas diezvai mainīsies un Tev pašai jāsaprot, vai ar to taisies sadzīvot
Beverly Hilza @ 08.04.2023 16:05Es saprotu, par ko tu runā, man arī tāda pati pieredze ir bijusi.līdzko uzrodas citi cilvēki - draugi, ģimene, radi, tā uzreiz pārslēdzās uz viņu problēmām un klausās tikai ko viņi muld.Zinu jā, tas ir kaitinoši, bet dažreiz tur neko darīt nevar, kā izvairīties no saskarsmes. ?Ja tevi, tas tik ļoti sāpina vai traucē, tad iesaku tajos brīžos nodarboties ar savām lietām.. Piemērs, ja viņi dodas uz veikalu pastiagāties, tad nevajag obligāti vienmėr skriet līdzi baram uz veikalu. Paliec mājās paklausies mūziku,vai ko citu padari. Vai ja viņi atnāk ciemiņi uz māju, tad aizej tu arā pastaigāties.?
Ja, jūs kā pāris parasti un lielākoties pavadat laiku divatā un tad pēkšņi uzrodas draugi, radi un ģimene, tad manuprāt, tas ir normāli, ka viņš vairāk uzmanības pievērš viņiem, jo mazāk kontaktējas citos laikos..bet, ja viņš tevi klaji un acīmredzami ignorē, kas izpaužas, tā ka tu prasi viņam jautājumus, un pat tad viņš tevi nedzird un nered, tad ir daudz savādāk.? Tad iespējams tiešām, tu neesi viņam svarīga, jeb iespējams arī, ka viņš vnk nemāk sadalīt uzmanību starp vairākiem cilvēkiem.Un tad ir jaklausas teksts - es sevi nevaru saplēst uz pusēm, un tādēļ, izvēlas visu uzmanību koncentrēt uz citiem. ?
Artūrs77 @ 10.04.2023 00:24Dāmai nav jāizdabā un jāpakārto savs dzīves ritms Edipa kompleksa māktam indivīdam. Ko gan tā meitene viñā - savas mātes memłakā - atrada? ?
Vārdotāja @ 09.04.2023 10:24un kāpēc tad nevēlies izrādīt, a?