Čau! Es nesaprotu, kāpēc sievietes, kurām ir vairāki partneri, gan vīrieši, gan dažreiz arī citas sievietes, saukā par maukām un citos tamlīdzīgos vārdos? Tas nav taisnīgi, jo vīrieši, kas guļ ar daudzām, netiek tā nosodīti, bet sievietes uzreiz gan. Manuprāt, tas nav godīgi. Bet kāpēc sabiedrībā ir tāds pieņēmums, uzskats?
Vīrieši neskrien pēc tām, kas ir pārgulējušas ar visu ciemu. Nu varbūt tikai uz vienu nakti, bet ne par ko to sievieti neuzskatīs.
Sievietes turpretī skrien pēc vīriešiem, kas ir "pieprasīti".
Parastā pieprasījuma/piedāvājuma loģika.
Telepatia66 @ 06.04.2023 00:13Čau! Es nesaprotu, kāpēc sievietes, kurām ir vairāki partneri, gan vīrieši, gan dažreiz arī citas sievietes, saukā par maukām un citos tamlīdzīgos vārdos? Tas nav taisnīgi, jo vīrieši, kas guļ ar daudzām, netiek tā nosodīti, bet sievietes uzreiz gan. Manuprāt, tas nav godīgi. Bet kāpēc sabiedrībā ir tāds pieņēmums, uzskats??
Definē kādi ir vieglas uzvedības vīrieši?Mušpapīrs @ 06.04.2023 16:53No kurienes ņēmi, ka vieglas uzvedības vīrieši netiek apsaukāti?
Aldis15 @ 06.04.2023 18:07Definē kādi ir vieglas uzvedības vīrieši?
Kas tie tādi vispār ir? Un kā tieši viņus apsaukā.
Un pats galvenais kā kļūt par vieglas uzvedības vīrieti? Kas ir jādara :D Jo es arī gribu tāds būt.
Tikai pats krutākais ciema čalis var iet pāri visām, jo kaut kādam parastam tirliņam visas ciema meitenes nedos.Mušpapīrs @ 06.04.2023 18:20
Tu jau arī varētu iekļauties definīcijā, ja būtu smuks vai ar biezu maku ? to saku, spriežot pēc taviem smilkstieniem forumā
Vīrietis, kurš gājis pāri visam ciemam, nav nekāds gardais kumosiņš, jo ļoti ātri noplūk kā tāda izvazāta mīkstā mantiņa
Aldis15 @ 06.04.2023 18:44Tikai pats krutākais ciema čalis var iet pāri visām, jo kaut kādam parastam tirliņam visas ciema meitenes nedos.
Tas ir tas pats stāsts par vecmeitām un vecpuišiem. Vecpuisis, tas ir ok, bet vecmeita vairs nevienam nav vajadzīga.
Mušpapīrs @ 06.04.2023 19:38
Nu nu nu... tie, zem kuriem guļas visas, parasti dabū tās, kuras guļas zem visiem
Tie, kuri var dabūt visas, ir tikai priekš pārgulēšanas. Ģimenes veidošanai un attiecībām tie neder. Ja sieviete grib attiecības, tad uz tiem nemaz neskatās.
Vecmeitas ar 50 kaķiem.
Mušpapīrs @ 06.04.2023 16:53No kurienes ņēmi, ka vieglas uzvedības vīrieši netiek apsaukāti?