Tā gadās ja ir slikta pirmā pieredze.Martiņabe @ 11.04.2023 10:03Esmu mēģinājusi un baudu nesagādāja un diezvai gribētu atkārtot
Brenda9 @ 09.04.2023 21:50Es ticu, ka ir sievietes, kurām tas sagādā baudu. Mana bijušā drauga bijusī draudzene tāda bija. Nebija jau tā, ka tirzājām tēmas par seksu ar bijušajiem, bet jautājums “vai tev ir bijis anālais”, tika pacelts. Kad uzzināju, ka ar bijušo tad šad un tad piekopis, man bija tāds skaļš ohh noo es to gan negribēšu darīt. Viņš atbildēja - OK, mēs varam to nedarīt, ja vien tu pati negribi, man tas nav svarīgi.
Bet jā, manā prātā pulsēja doma, ka viņam noteikti kāre pēc tā kādreiz atkal uzradīsies, jo ir tak mēģināts, dažādība, šaurāks caurums utt. ?
Bet viņš izskaidroja, ka pašam reāli tajā procesā pavilka tikai tas, ka redzēja meiteni ļoti uzbudinātu, ka viņa pati ļoti to gribēja, pat prasīja. Pašam likās baigais čakars ar to sagatavošanos un tā.
Un jā, bijām kopā vairākus gadus, un ne reizi viņš negribēja anālo seksu, pat ja es vaicāju, vai viņam nav tāda vilkme. Jāpiebilst, ka īsti citu aizspriedumu mums gultā nebija, un kopējā saskaņa bija lieliska, ko arī viens otram teicām.
Es esmu ļoti sen mēģinājusi ar citu partneri, bet nekur tālu netikām, pat ja biju pilnīgi atbrīvojusies un nesāpēja, man nepatika, jutos vienkārši nekā un dīvaini, pretdabiski. Nepavelk arī ja to vietu aiztiek ar vibratoru, pirkstiem. Bet varbūt kādreiz dzīvē uznāks vēlēšanās, nesaku nekad.
Man personīgi tāpēc ka tas ir tabu/aizliegtais auglis/neķītrība. Tīri no psiholoģiskā viedokļa uzbudinoši. Sajūtu ziņā nav lielas atšķirības, pirmais spraudiens ciešāks.gabi717 @ 11.04.2023 12:28Ja šeit ir kāds vīrietis, ar ko tiek paskaidrots šis fenomens, kādēļ vīriešiem tik ļoti gribās ar sievieti anālo? Man tiešām interesē :)
Aldis15 @ 11.04.2023 15:34Man personīgi tāpēc ka tas ir tabu/aizliegtais auglis/neķītrība. Tīri no psiholoģiskā viedokļa uzbudinoši. Sajūtu ziņā nav lielas atšķirības, pirmais spraudiens ciešāks.
mutē bāzt locekli pa kuru čurā ir ok?Beverly Hilza @ 11.04.2023 15:44
Uzbudinājums no spraušanas zarnās. Pa kurām tiek izvadīta fekālija. Cik uzbudinoši skan.?
Aldis15 @ 11.04.2023 15:34Man personīgi tāpēc ka tas ir tabu/aizliegtais auglis/neķītrība. Tīri no psiholoģiskā viedokļa uzbudinoši. Sajūtu ziņā nav lielas atšķirības, pirmais spraudiens ciešāks.
Tonya @ 11.04.2023 16:12Pamēģināju tikai ar esošo draugu, vienīgais, kuram pilnībā uzticos un tas arī bija iemesls pamēģināt. Prasīja pacietību, vairākas reizes. Ja visu dara pareizi un ar komunikāciju, nesasteidzot, nav nekas sāpīgs. Ja sāp, tad kaut kas netiek darīts pareizi.
Tajā mirkli, kad viss izdodas, tad vismaz mums tas bija, lai cik dīvaini neizklausītos, bet īpašs mirklis, jo tas ir tiešām intīms process, kurā ir jābūt lielai uzticībai otrai personai.
Beverly Hilza @ 11.04.2023 16:16
Intīms process var būt arī skupsts. Manuprāt, tā uzpilētā intimitāte ir pārpīlēta šajā sakarā.
Intīms process var būt jebkas, kādam cilvēkam tā ir ēšana un viņs uzskata ka tas ir intīms mirklis.
Intīms process var būt jebkas, kādam cilvēkam tā ir ēšana un viņs uzskata ka tas ir intīms mirklis.
GhostGG @ 11.04.2023 17:45
Beidz vienreiz runāt huiņu. Neviens intīmu procesu, tiešajā izpratnē, neasociē ar ēšanu, bet gan ar divu cilvēku tuvību ar seksuālu "piesitienu".
Godīgi sakot, labs pretarguments :DAldis15 @ 11.04.2023 16:03mutē bāzt locekli pa kuru čurā ir ok?
gabi717 @ 11.04.2023 17:57Godīgi sakot, labs pretarguments :D