GhostGG @ 02.04.2023 20:30Manuprāt, tas ir šausmīgi. Tagad jau ir daudz pārtika, kurā ir klāt kukaiņu piejaukums kā piemēram, sokolāde, kura ir nopērkama lidlā. Katrā ziņa centīsos izvairīties no tādu produktu pirkšanas, kura būs taisīta no šiem mēsliem, cik nu ilgi tas būs iespējams.
P.S. Vairāk interesē ko vegāni teiks :D tos kukaiņus dienas liekā vairāk nonāvē, nekā gada laikā viena lauksaimniecība nokauj, piemēram, govis. Dzīva radība, paliek dzīva radība ne tā? wink wink
GhostGG @ 02.04.2023 20:30Manuprāt, tas ir šausmīgi. Tagad jau ir daudz pārtika, kurā ir klāt kukaiņu piejaukums kā piemēram, sokolāde, kura ir nopērkama lidlā. Katrā ziņa centīsos izvairīties no tādu produktu pirkšanas, kura būs taisīta no šiem mēsliem, cik nu ilgi tas būs iespējams.
P.S. Vairāk interesē ko vegāni teiks :D tos kukaiņus dienas liekā vairāk nonāvē, nekā gada laikā viena lauksaimniecība nokauj, piemēram, govis. Dzīva radība, paliek dzīva radība ne tā? wink wink
TimeToDream @ 02.04.2023 21:02Tigeriene, atvaino, jautājums ne par tēmu, bet tu esi puisis? Jo agrāk tu par sevi runāji sieviešu dzimtē. :D
tad jau maizi arī neēd
Otrkārt, kāds sakars vegāniem un veģetāriešiem ar kukaiņiem? Nekāds.
Domāju, ka tālā (vai varbūt ne tik tālā 👀) nākotnē mums vienkārši nebūs citu variantu. Būs jāēd.
Tās, kas par šo šausmīgi priecājas - jūs domājat, ka tie ''eksperti'' ēd kukaiņus? Viņi ir sabiedrības augšgalā un ēd steikus gan tagad, gan arī ēdīs steikus tad, kad jūs un jūsu bērni būsiet spiesti rīt tarakānus. Tāpat kā viņi lido ar privātajām lidmašīnām uz 50 globālās sasilšanas mītiņiem gadā. Kā saka - ir aitas, ir cirpēji. Bet dažreiz mani cilvēku idiotisms tomēr pārsteidz.
greece @ 02.04.2023 22:08Pretīgi. Tā ir vergu barība. Arī agrākos laikos saimnieki ēda gaļu, bet vergiem šādu pārtiku nedeva. Gan Eiropā, gan ASV. Nesen arī citā sakarā Anglijas vēsturē lasīju, ka kalpiem deva ēst maizi un kartupeļus, bet noteikti ne gaļu.
Tās, kas par šo šausmīgi priecājas - jūs domājat, ka tie ''eksperti'' ēd kukaiņus? Viņi ir sabiedrības augšgalā un ēd steikus gan tagad, gan arī ēdīs steikus tad, kad jūs un jūsu bērni būsiet spiesti rīt tarakānus. Tāpat kā viņi lido ar privātajām lidmašīnām uz 50 globālās sasilšanas mītiņiem gadā. Kā saka - ir aitas, ir cirpēji. Bet dažreiz mani cilvēku idiotisms tomēr pārsteidz.
greece @ 02.04.2023 22:08Pretīgi. Tā ir vergu barība. Arī agrākos laikos saimnieki ēda gaļu, bet vergiem šādu pārtiku nedeva. Gan Eiropā, gan ASV. Nesen arī citā sakarā Anglijas vēsturē lasīju, ka kalpiem deva ēst maizi un kartupeļus, bet noteikti ne gaļu.
GhostGG @ 02.04.2023 22:41
Jā, es maizi praktiski neēdu.
Tevi tak tiešām bērnībā nometa ne? :D
Protams, ka būs izvēlē, izvēle nebūs tikai tiem, kas ir nabadzīgais gals un tie ēdis savus kukaiņus, un gan jau par to vēl papriecāsies cik moderni jūtās. pārējiem, kuriem finanses atļaus varēs turpināt ēst īstu un normālu ēdienu - gaļu.
Jāsaka, ka nedaudz izbrīna, vai varbūt tomēr nemaz neizbrīna cik daudz te klātesošie priecājās par to ka ēdīs kukaiņus. Tikai šie āksti nemaz neiazdomājās par to, ka šī barība ir arī viņiem paredzēta, ne velti Bill Gates pēdējos gadus ir sācis izpirkt masveidā lauksaimniecības zemi un ja kāds domā, ka viņš uz tās priekš sevis audzēs to pašu, ko tos publikai, tad jāpadomā kārtīgi ir. Variet divreiz minēt ko viņs tur audzēs un ēdis.
Nav vērts, tie kas biksēs čurā no priekiem un kuriem ir vienalga, tie vnk ir mentāli slimi. sorry bet citu apzīmējumu viņiem iedot nevar. Bļin, ja vien man būtu infinity gauntlet :D
Es domāju, ka tie eksperti un pārejie, kas ir labi informēti, izglītoti un ļoti nodrošināti, tie cilvēki arī ēd augstas klases gaļu, jeb vispār varbūt gaļu nelieto uzturā.
Un steiks tev liekas baigi veselīgs ēdiens? 😀Es vispār nekad neesmu edusi steikus.