Silla @ 02.04.2023 21:28Nu paskatīties, tad kad nav ko skatīties var? Daudz cringe momenti. Meitenes tādas nekādas, puiši tāpat? Gaidu otro sēriju gribu zināt, kas tur izvērtīsies un kura tur vārtījās pa gultu. Tiešām atgādina love island. Mazliet kaitina Skārleta, ka kaut ko rēc un mani skatoties trigero tā čolka, kas krit acīs ? es nevaru paskatīties, jo sajūta, ka man kristu acīs?
Tigeriene @ 03.04.2023 17:16Visdīvainākais par Tomu ir tas, ka viņš neesot pateicis draudzenei, ka viņš piedalās tādā šovā. Izklausās, ka viņam diezgan vienalga, kā tādēļ izvērtīsies viņa šībrīža attiecības. Bet nu ok. Cilvēki ir dažādi. Ja tā patīk...nu ok. ?♀️?
Es viņai uzrakstīju privāti ziņu uz kuru man atbildēja diezgan ātri, ne iedomīga, ne arī stulba nelikās, tieši otrādi jauka un inteleģenta meitene un teica kad tur šovā ir daudz kas apgrozīts un var pārprasts. Tu noteikti vienkārši esi kāds kuru bullijoja viņa un tev tagad smagi.Cocococonut @ 03.04.2023 18:10Sendija agrāk dzīvoja Jelgavā, tupa kā zābaks. Dzīvoja Raf masīvā, tusēja ar tiem, kas no tā paša gala. Narkotikas, alkohols utt jau bija sākot ar 3. vai 4.klasi. Vairākas reizes palika “uz otru gadu”. Maza, stulba un dikti iedomīga :)
InteleģEnce un IQ līmenis jums abiem vienā līmenī.Neimanis @ 07.04.2023 11:28Es viņai uzrakstīju privāti ziņu uz kuru man atbildēja diezgan ātri, ne iedomīga, ne arī stulba nelikās, tieši otrādi jauka un inteleģenta meitene un teica kad tur šovā ir daudz kas apgrozīts un var pārprasts. Tu noteikti vienkārši esi kāds kuru bullijoja viņa un tev tagad smagi.
Tu esi ļoti inteliģents ja nolasi cilvēku pēc ārējā izskata.sakuraszarins @ 07.04.2023 13:52Sendijai viss ir nolasāms viņas ārēja izskatā, uzreiz var redzēt , ka nav ļoti inteliģenta.
Toms izskatās un uzvedas, ka tipisks nerd/nūģis no vidusskolas filmām.
Šovs protams ir ļoti sliktas kvalitātes, principā, ka lielāka daļa no šī vieda šoviem, kurus veido Latvijā.