Anchuks @ 29.03.2023 18:28Par velo celiņiem varētu diskutēt , bet kur Tev grūtības sagādā pārvietošanās ar kājām ?
Annija35 @ 29.03.2023 18:39Rīga nav vienīgā pilsēta,kurā ir aktīva auto kustība un daudz auto,tā tas ir arī citās lielajās pilsētās.
Ir cilvēki,kuriem tas traucē un labprātāk izvēlas dzīvot nostāk no pilsētas,ir kuriem tas netraucē un labprāt dzīvo pilsētas burzmā,ir izvēles iespējas.
greece @ 29.03.2023 19:06Man kājām ejot traucē velosipēdisti un jo īpaši skrejriteņi, kas pa ietvēm braukā.
Auto, protams, nav patīkami, ka šņāc gar ausīm, kur vien ej, bet tā ir jebkuras lielākas pilsētas realitāte. Es arī plānoju Rīgas centrā īpaši ilgi vairs nepalikt.
Jupiter @ 29.03.2023 19:19Man nav problēma pārvietoties, ja neskaita stāvdrāžus, kas pārvietojas daudz daudz par ātru pa ietvēm, bet mani kaitina, ka autovadītāji ir tik aizvainoti paši par savām satiksmes problēmām, viņiem vispār centrā nebūtu jābūt un es ļoti gribētu, lai tiktu radīta vide, kas viņiem liktu apbraukt centru un dotu priekšroku sabiedriskajam transportam un riteņiem. Autovadītāji ir daudz par daudz no sevis sadomājušies. Visi pagalmi pilni, visos tukšajos laukumos ierīko autostāvvietas, visi viņiem maisās pa kājām, es gribētu, lai to ir mazāk.
Jupiter @ 29.03.2023 19:19Man nav problēma pārvietoties, ja neskaita stāvdrāžus, kas pārvietojas daudz daudz par ātru pa ietvēm, bet mani kaitina, ka autovadītāji ir tik aizvainoti paši par savām satiksmes problēmām, viņiem vispār centrā nebūtu jābūt un es ļoti gribētu, lai tiktu radīta vide, kas viņiem liktu apbraukt centru un dotu priekšroku sabiedriskajam transportam un riteņiem. Autovadītāji ir daudz par daudz no sevis sadomājušies. Visi pagalmi pilni, visos tukšajos laukumos ierīko autostāvvietas, visi viņiem maisās pa kājām, es gribētu, lai to ir mazāk.
Beverly Hilza @ 29.03.2023 19:28
Pilnībā piekrītu. ??Visa vide ir radīta, lai būtu auto braucējiem ērtāk un labāk, bet par gājējiem ir veinalga, tie var iet žogā, pa zāli, mājas sienā iekšā,bedrēs vai vienlaga kur.?
Galvenais gājēju pienākums ir dot auto ceļu. ?
Un runājot par luksaforiem, tie arī zaļo gaismu dod gājējam vien dażas sekundes!
Tas ir normāli? Bet mašīnām teju 10 x lielāks laiks, ko braukt pa ceļu. Knapi luksafora zaļajai gaismai var pāri tikt jauns cilvēks! Kur nu vēl vecs cilvēks ar kustību traucējuemiem! ?? Šis viss ar laiku izraisa dusmas.
Šī ir milzīga problēma, manuprāt par ko neviens nerunā. Šo visu vajadzētu valstij risināt beidzot.
Tie kas ir mazākumā, kājām gājeji tiem ir jāciešs un nav izvēles. Tie kas irr vairākumā tiem tiek sniegtas visas ērtibas.