Nezināju pie kuras tēmas īsti šis piederas, bet priecātos, ja padalītos ar savu pieredzi, kā atbrīvojaties no liekā apmatojuma ilgākam laika periodam tādā budžeta variantā? Manas problēmzonas ir rokas un kājas - ļoti tumši un gari matiņi, kas ātri ataug, vislaik skūties un zieķēties ar depilācijas krēmiem nav parocīgi, protams, ja ir kāds labs krēms, tad to arī var ieteikt.
Man ļoooti patīk epilators. Jā, pirmajā reizē sāp, jo matiņi ir biezi saauguši un resnāki, taču vēlāk matiņi aug plānāki un retāki, līdz ar to, vairāk nesāp. Pēc ilgākas epilēšanas es varēju staigāt 2 nedēļas un arī tad, kad matiņi atauga, ja neieskatās, tad redzēt nevarēja, jo bija supergaiši, superplāni un ļoti reti saauguši.
Kas skaitās ilgāks laika periods? Ap mēnesi - vaksācija (budžeta variantā pašai mājās), ilgākam laikam - lāzerepilācija, bet tas nebūs lēti. Nezinu, kādi brīnumkrēmi tiek gaidīti 😀
Kas skaitās ilgāks laika periods? Ap mēnesi - vaksācija (budžeta variantā pašai mājās), ilgākam laikam - lāzerepilācija, bet tas nebūs lēti. Nezinu, kādi brīnumkrēmi tiek gaidīti ?
Vismaz pusotra nedēļa, jo ar līdzšinējo situāciju bez matiņiem esmu maksimāli 3 dienas.
Viennozīmīgi vaksacija. Ja Tev ir problēmzonas tikai rokas un kājas, tad taisīt vaksāciju mājas apstākļos vispār būs easy, ar bikini tad vēl tā, jāpiešaujas, bet pirmās reizes gan labāk pie speciālista, lai vismaz redzi kas un kā notiek. Nākamā iespēja ir lāzerepilacija, bet nav lēts prieks.
Manuprāt, epilators ir laba opcija :) Pašai ir un kalpo jau 6-7 gadus, pa šo laiku vien mainīts uzgalis. Ilgtermiņā saskatu tikai un vienīgi plusus, ērti paņemt jebkur līdzi, matiņi arī neataug tik ātri :)