gii_star @ 28.03.2023 13:30
Dislike zem sevis slēpj arī - ''neinteresē''.
Jā, šis arī. Tāpat kā tie fb komentētāji zem katra posta ieliek "😂", un tad raksta "man šis neinteresē". Es šitos nesaprotu. Ok, izteikt izvērstāku viedokli par kādu tēmu ir ok, bet vienkārši uzrakstīt, ka neinteresē ir muļķīgi. Ja jau neinteresē, tad kāpēc tas vēl būtu jākomentē un jātērē savs laiks (vai arī viņiem liekas, ka viņi nemaz netērē savu laiku tam)? Un galu galā - ja jau tomēr iekomentēja, tad tomēr kaut nedaudz, bet tomēr interesē gan attiecīgais raksts. :)
Nezinu, man šķiet, ka daudzi domā, ka ja visu laiku komentēs, ka neinteresē, tad paliks mazāk to rakstu, bet notiek taču PILNĪGI PRETĒJI - ja ir kāda aktivitāte (komentārs, novērtēšana ar emoji, raksta atvēršana u.c.), tad algoritms turpinās piedāvāt šādus rakstus.
Pareizi būtu likties mierā un ignorēt pilnībā. Vai arī atzīmēt "radīt mazāk šāda veida rakstus" vai tamlīdzīgi, man liekas, ka bija. Un tad pēc kāda laika arī būs mazāk tādu rakstu un beigās pazudīs pavisam, un vietā vairāk parādīsies tādi, kas interesē. Bet cilvēki dara tieši pretējo. Tāpēc arī nekad nav labi. Paši sev bojā dzīvi, nevis citi. Visu laiku saka, ka citi vainīgi pie viņa problēmām, neļauj dzīvot kā grib, bet patiesībā paši vien vainīgi ir pie tā visa. 🤡🤡