no kā iztīrīt??Kate123 @ 27.03.2023 18:03Sveiki! Varbūt varat ieteikt labu speciālistu, kas var lapraskopiski iztīrīt olvadus? Interesē arī Latgales pusē ginekoloģi.
Kate123 @ 27.03.2023 18:03Sveiki! Varbūt varat ieteikt labu speciālistu, kas var lapraskopiski iztīrīt olvadus? Interesē arī Latgales pusē ginekoloģi.
Tagad lapraskopija griež vienu caurumiņu pie nabas. Un lapraskopiski laizot spec.vielu pa olvadiem tiem pārbauda gan caurlaidību, gan patīra no saaugumiem, cik nu vien var to izdarīt.....Vārdotāja @ 27.03.2023 19:15no kā iztīrīt??
Laparaskopiski- tas nozīmē griezt vēderā trīs griezienus. To nedara parastais ginekologs savā praksē.
RAKUS to izcili dara Nellija Lietuviete.
Biju pie dr.Kociņa divas reizes. Ļoti labs ārsts 👍. Teica, lai atslābstu, atbrīvojos...... ☺Naomi* @ 02.04.2023 12:59Pie Dr. kociņa Limbažos esi bijusi? Viņš var palīdzēt bez lapraskopijas, protams, jāskatās, kas tieši par vainu. Man vins olvadu dabūja vaļā pirmajā vizītē, otru nevarēja, jo izrādījās iekaisums, bija jādzer antibiotikas, rit braucu uz otro vizīti.
jo viens ir ciet, bet otrs 50 uz 50. Dr.Kociņam uz to ir savs redzējums! Iespējams pareizākais, jo viss nāk no mūsu galvas....Naomi* @ 02.04.2023 13:34Un viss? ? kāpēc tad jātīra olvadi?
esmu dzirdējusi, ka viņš ar visai jokainām metodēm palīdz sievietēmKate123 @ 02.04.2023 13:19Biju pie dr.Kociņa divas reizes. Ļoti labs ārsts ?. Teica, lai atslābstu, atbrīvojos...... ☺
Kate123 @ 04.04.2023 07:13jo viens ir ciet, bet otrs 50 uz 50. Dr.Kociņam uz to ir savs redzējums! Iespējams pareizākais, jo viss nāk no mūsu galvas....
Enerģētiski es piekritīšu, ka mūsdienās sievietes zaudē sievišķību un sievišķo energētiku. Un ja ieskatīties senā pagātnē, senču sievietes nēsāja svārkus. Bet mūsu gadsimta sievietēm ērtāk biksēs :)Pelnrukšķīte @ 04.04.2023 10:14
Bet, ja gadīsies olvada grūtniecība, jo embrijs būs iesprūdis olvadā, tad arī problēma nāks no galvas?
Tā ir reāli vardarbība, kura nav zinātniski pierādīta.
Un trakākais, ka tur bieži vien dodas sievietes, kurās vispār nav problēma, bet viņas vīrietī gan. Tikai vecim ir zem viņa goda nodot spermu uz izmeklējumu. Un sieviete ir gatava bērniņa dēļ paciest fizisku un morālu pazemojumu. Jā, manuprāt, tas, ka tevi lamā par ne pietiekošu sievišķību, jo mati nav izlaisti un nenēsā svārkus, ir morāls pazemojums.
Kate123 @ 04.04.2023 22:28Enerģētiski es piekritīšu, ka mūsdienās sievietes zaudē sievišķību un sievišķo energētiku. Un ja ieskatīties senā pagātnē, senču sievietes nēsāja svārkus. Bet mūsu gadsimta sievietēm ērtāk biksēs :)
Kate123 @ 04.04.2023 22:28Enerģētiski es piekritīšu, ka mūsdienās sievietes zaudē sievišķību un sievišķo energētiku. Un ja ieskatīties senā pagātnē, senču sievietes nēsāja svārkus. Bet mūsu gadsimta sievietēm ērtāk biksēs :)