Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Grūtniecība un darba meklēšana

10 gadi
Reitings 1061
Reģ: 21.10.2009
Sveikas! Man ir extremāli stulba situācija. Esmu stāvoklī 5. mēnesī, viens bērniņš jau ir. Ar bērna tēvu cenšos max pārraut kontaktu un tikt uz savām kājām, bet esmu šobrīd sliktā finansiālā situācijā. Gribu atrast darbu, bet reāli esmu 5. mēnesī.. ko darīt? Vai kādu darbu varētu atrast? Ko meklēt, kur skatīties? Potenciālajam darba devējam censties noslēpt?
Ļoti negribu būt vēl atkarīga no vīrieša..
Priecāšos par max maz pārmetumiem, tāpat sevi šaustu un zinu, kas citiem par šo būtu sakām.. mani interesē tieši kaut kādi varianti ap un par darbu. Ko ar to darīt?
27.03.2023 01:33 |

10 gadi
Reitings 1533
Reģ: 29.01.2009
Vienigais, ko var ieteikt - kaut kādi attālinātie darbi, ko varētu darīt arī, kad mazais būs jau piedzimis un kur nav konkrēts darba laiks. Ofisam tevi neņems (pārāk maz līdz dekrētam), fiziskiem darbiem arī nē. Citādi jau baigi maz iespēju.
Ja ir kaut kādas intereses un prasmes,var jau uzsākt kaut ko savu, bet visticamāk arī tas nebūs variants, ja saki, ka grūta finansiālā situācija.
Un slēpt no potencialā darba devēja nevajag - tie reāli ir 2 mēneši, kas vēl palikuši, pēc mēneša paziņot - upsī, man jāiet dekrētā, arī nebūs forši,jo DD ar tevi rēķinās.
27.03.2023 05:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits