Kur varēs turpināt studijas?
Pēc koledžas absolvēšanas ir iespēja turpināt studijas kādā no Latvijas augstskolām, iestājoties vēlākos studiju semestros, piemēram, Ekonomikas un kultūras augstskolā. Ja studijas ārzemēs vienmēr ir bijušas sapnis, tad šī ir iespēja to piepildīt, pēc studijām koledžā turpinot mācības ārpus Latvijas.
Lula @ 24.03.2023 15:08Domāju, ka dodies uzreiz uz Universitāti. Citādāk tie var būt 2,5 + vēl 4 gadi.
Man tā bija, vispirms izmācījos Koledžā. Nenožēloju, manā gadījumā citādāk nevarēja, jo savā augstskolā sākumā netiku, bet mazliet besis bija, saktoties, kā draugi jau maģistros kamēr es augstskolā nr2 un nav pat vēl bakalaurs.
Kārtīga pašdisciplīna un būs labi, izmācīsies uzreiz kārtīgā augstskolā! Par Alberta koledžu esmu tikai tādas šaubīgas atsauksmes dzirdējusi.
piparcuca @ 30.07.2023 09:30
Paldies par padomu. Iestājos un esmu uzņemta LU.?
Lula @ 24.03.2023 15:08Domāju, ka dodies uzreiz uz Universitāti. Citādāk tie var būt 2,5 + vēl 4 gadi.
Man tā bija, vispirms izmācījos Koledžā. Nenožēloju, manā gadījumā citādāk nevarēja, jo savā augstskolā sākumā netiku, bet mazliet besis bija, saktoties, kā draugi jau maģistros kamēr es augstskolā nr2 un nav pat vēl bakalaurs.
Kārtīga pašdisciplīna un būs labi, izmācīsies uzreiz kārtīgā augstskolā! Par Alberta koledžu esmu tikai tādas šaubīgas atsauksmes dzirdējusi.
awhitechilliify @ 30.07.2023 08:10Citāta no AK's web lapas:
Vai reālā dzīve tā tiešām nestrāda? Ja grībi turpināt bakalauru, tad jāsāk no 1. gada?
MartaElza @ 30.07.2023 10:48
Parasti jau koledžas kursus pielīdzina, un var turpināt studijas no 3.kursa. Vismaz Turību pabeidzot viss sanāca un turpināju RTU bakalaurā (bija daži kursi jāpiemācās klāt). Bet tas bija pirms vairākiem gadiem. Zaudēju gan 1 gadu bez mācībām, jo Turību pabeidzu novembra beigās, bet RTU varēju sākt tikai nākamā gada septembrī.
Lula @ 30.07.2023 17:16
Var pielīdzināt, bet kā kuras skolas. Man bija bakalauru jāsāk no jauna, tikai C daļas priekšmetus dažus pielīdzināja koledžā pabeigtajiem.
Beverly Hilza @ 30.07.2023 17:40
Lai sederu caurām dienām forumā cilvekam nevajag, ne ausgtāko ne maģistru. ??