man ar tieši viņu ieteica. Esot izcila tieši attiecībā uz ģimeņu lietām.Ugunsmeita @ 22.03.2023 11:55Viņa savā jomā ir “monstrs”!
Diezgan dārga salīdzinājumā ar kolēģiem, bet ir ļoti laba.
Par katra speciālista privāto dzīvi un viņa problēmān, absolūti vienalga. Ja speciālists savā jomā dara izcili savu darbu, man vienalga kas notiek aiz slēgtām durvīm mājās, vai kādā citā iestādē.?
Jolixx86 @ 22.03.2023 19:41Man tuvākā mēneša laikā būs tiesa, kurā šis "monstrs" ir otrās puses aizstāvis.Uzpirkusi visu ko vien var uzpirkt, safabricējusi ko vien var safabricēt,melo un liek otrai pusei melot,tā kā man šī ir pirmā pieredze ar tiesu, meklēju pieredzes stāstus uz ko gatavoties. Esmu šokā par šīs advokātes "varoņdarbiem". Es laikam bērnībā tā mammai par nedarbiem nemeloju, kā viņa melo tiesai.
Jolixx86 @ 22.03.2023 23:19Runājot par saskarsmes lietām, šī "profesionāle", lieliski safabricēja lietas, ieguva netuvošanās liegumu, atstājot mani bez opcijas sevi attaisnot. Mans bērns mēnešiem dzīvo pārdzīvojumos, ka nevar satikt mammu, pie pirmās tikšanās, ko ieguvu psihologa klātbūtnē jutu cik ļoti lielu traumu tas uz manu bērnu atstājis, kam noteikti būs nepieciešama rehabilitācija. Šai gaļas mašīnai noteikti neinteresē, kā jūtas jūsu bērni, kā viņa sagrauj ar izdomātiem meliem jūsu reputāciju. Tik daudz pieredzes vienas dienas laikā uzklausītas dažādos forumos. Visās kā vienā scenārijs ir viens-meli, kukuļošana,sadedzinātas komunikācijas, nihilisms. Es uzskatu, ka šādai advokātei pienākas cietumsods.
.AlisijaLisa @ 23.03.2023 13:12
Varbūt vienreiz jātiek skaidrībā ar sevi - pirmajā komentārā pieredzes nav un prasāt pieredzes stāstus, bet šeit jau tik plaša "pieredze". Tik acīmredzama apmelošana.
Jolixx86 @ 22.03.2023 23:19Runājot par saskarsmes lietām, šī "profesionāle", lieliski safabricēja lietas, ieguva netuvošanās liegumu, atstājot mani bez opcijas sevi attaisnot. Mans bērns mēnešiem dzīvo pārdzīvojumos, ka nevar satikt mammu, pie pirmās tikšanās, ko ieguvu psihologa klātbūtnē jutu cik ļoti lielu traumu tas uz manu bērnu atstājis, kam noteikti būs nepieciešama rehabilitācija. Šai gaļas mašīnai noteikti neinteresē, kā jūtas jūsu bērni, kā viņa sagrauj ar izdomātiem meliem jūsu reputāciju. Tik daudz pieredzes vienas dienas laikā uzklausītas dažādos forumos. Visās kā vienā scenārijs ir viens-meli, kukuļošana,sadedzinātas komunikācijas, nihilisms. Es uzskatu, ka šādai advokātei pienākas cietumsods.
Kikiriki @ 14.12.2023 14:29Es ar šokā par šeit sarakstīto, mazliet ir saistība ar instancēm, kurās viņa pārstāv savus klientus un jā, viņa vienmēr tiek ieteikta kā spēcīga un profesionāla tieši ģimenes lietās
IceCream @ 14.12.2023 15:26
Advokātam jau ir vienalga par taisnību un patiesību, viņš strādā sava klienta labā, kura puse savāc to spēcīgo ģimenes lietās (runāju vispārīgi), tai arī labvēlīgs spriedums.