Tur, kur ir zilā māja uz stūra pie dzelceļa, braucot no autoostas puses, nestājies uzreiz pie pašas līnijas, jo braucot autobusam vai kravas mašīnai nebūs vietas. No sākuma nostājies 5 m no līnijas, nočeko autiņus un tad tuvojies līnijai. Nezinu, vai kas mainījies, bet tā man mācīja.
Uz centrālās ielas ir daudz masīnu gar malām saparkots, tur brauc uz 30 km/h, pat ja nav zīmes, jo tur nav iespējams ievērot distanci.
Vēl ir skola netālu no parka (pie vienvirziena ielas) . Tur varētu iedzīt pagalmā, bet mazticams. Galvenais neaizmirst, braucot ārā, ka tur ir vienvirziens
Tā kā netrūkst vecu kravas mašīnu un traktoru, viņu virzienrādītājiem neuzticies
Tas ir tas, ko man mācīja, šaubos, vai kas ir mainījies
Būtu veselīgi izmēģibāt leģendāro Maximas kalnu 😅 neatceros, kas tur bija īpašs bet braucot apļa virzienā (nevis no Rīgas, Svelberģa, Rēzeknes vai kapu puses) bija kaut kāds krustojums, kur no labās puses var negaidīti izbraukt mašīna
Esmu dzirdējusi, ka liek aizbraukt uz Stradiem (?) un pasaka apgriezties braukšanai pretējā virzienā. Un to pasaka tieši pirms autobusa pieturas. Neļaujies kārdinājumam un tur negriezies. Brauc uz tuvāko pagalmu.
Tagad vairs nav remontu, zīmes nemainās pa stundām, jābūt ok. Vairāk neko īpašu neatceros 😅Būtībā pilsēta nav liela un nekam trakam nevajadzētu būt