Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tēma līgavām

 
Reitings 69
Reģ: 18.03.2023
Sveikas, meitenes, kuras plāno precēties. Tā kā man šis šobrīd aktuāli, jo augustā kāzas, tad gribas paklačoties par šo tēmu 🙂
Kā jums sokas ar kāzu plānošanu? Kāda formāta kāzas ir ieplānotas? Kas sagādā vislielākās klapatas? 😀 Un kas jums vissvarīgākais šajā dienā (vai kam naudu vismazāk gribat žēlot)?
Man būs nelielas kāzas (30 viesi) un pasēdēšana restorānā pēc ceremonijas. Izīrējām atsevišķu banketa zāli restorānā ar ļoti skaistu skatu.
Kāzas nebūs nakts pasākums, tikai līdz pulksten 22, un tad visi pa mājām. Nedaudz uztrauc, vai daži viesi par to nepukstēs, jo latviešiem jau ir tradīcija svinēt visu nakti. Tomēr es vēlos labāk īsas kāzas, bet lai viss ir gaumīgi. Man svarīgs labs ēdiens, gaumīga atmosfēra (nolīgu dekoratori), un tas, lai man pašai būtu skaists vizuālais koptēls.
Tāpat arī negribu visas tās tradicionālās mičošanas un likt viesiem garlaikoties, kamēr ar vedējiem tiek uz entām stundām pazusts un izbraukāti tilti. Plāns pēc ceremonijas ātri safočēties ar līgavaini (1h), un tad doties pie viesiem - kopā svinēt ar gardi klātu galdu, priecāties, fočēties, kaut kādas atrakcijas, tosti, spēles, improvizētā mičošana, jaunā pāra deja utt. Tā kā ielūgti tikai paši tuvākie cilvēki, ģimene un daži draugi, gribas, lai ir vairāk mīļi un sirsnīgi, nekā jestri un trakulīgi.
Starp viesiem būs arī 7 bērni, divi no tiem 10 un 11 gadus veci, bet pārejie jaunāki. Prātoju, vai viņiem nebūs garlaicīgi, un ir plāns iekārtot bērnu stūrīti ar visādām mantiņām, Lego utt., plus likt viņiem taisīt kāzu apsveikumu ar dažādiem palīgmateriāliem.
18.03.2023 19:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits