TimeToDream @ 06.04.2023 12:53
Ir, ir tādi pasniedzēji, turklāt ne viens vien. Turklāt viņa nemin nemaz augstskolu, kur studē, kā arī pasniedzēja vārdu. Cik nopietni tu uztvertu diskusiju kā pasniedzēja sieva, kur minēts, ka kaut kāda studente pārgulēja ar kaut kādu pasniedzēju kaut kādā augstskolā?
Zinu, ka ir gana daudz tādu pāru.
Tomēr, ja nu es būtu sieva un man rastos aizdomas, es iespējams meklētu internetā padomu. Uzduroties šim te, var jau savilkt paralēles:
1. sieva arī pasniedzēja, pie tam tā paša kursa ietvaros;
2. pasniedzējs visai jauns, ar labu humora izjūtu, gara auguma;
3. pasniedz priekšmetu kā minimums 1,5 līdz 2 gadus (nav super daudz tādu priekšmetu universitātēs);
4. pasniedz priekšmetu, kurā ir semināri (tie ar nav visās)
5. konsultācijas notiek 1:1.
Ja vēl zina, ka vīrs mistiski kaut kur mēdz nozust vai vēl labāk - zina, ka kādu studenti uzrunā uz Tu. Neesam jau lielvalsts. Cik universitātes mums ir, tik ir.
Personīgi man nav žēl, ja jau baigi gribas riskēt, var riskēt. Tomēr silti ieteiktu izbeigt ar šo. Jo tālāk, jo bīstamāk. Ja noķers, var sanākt nepatīkami. Ne tikai pie paša pasniedzēja un viņa sievas, bet arī citi pasniedzēji var sākt šķībi skatīties. Studentiem jau tik liekas, ka viņi vienīgie aprunā pasniedzējus, bet (par nelaimi studentiem) arī pasniedzēji mēdz aprunāt studentus.
Otrs faktors ir arī tas, ka iespējams autore nav viņam ne pirmā, ne pēdējā šāda tipa studentīte, iespējams, ka pat ne vienīgā uz šo brīdi.