Beverly Hilza @ 05.04.2023 18:03
Skaists pasaku stāsts.
Hermesmel @ 05.04.2023 17:57Pēc diskusijas izveides es padomāju un sapratu, ka sen nebija tā sajūta, ka kāds tik ļoti patīk un ir interese par šo cilvēku. Tā sajūta, ka vēderā tauriņi, kad velies satikt biežāk to cilvēku - es domāju, ka Jūs saprotat par kuru sajūtu runāju. Un man viņu satiekot (t.I. lekcijās) vienmēr gribējās izskatīties skaisti - skaisti saģērbties, matus ieveidot, uzlikt lūpu krāsu. Un es nodomāju, taisnība jau vien lielakajai daļai te ir, starp mums jau nekad nekas nebūs un domāju - kāpēc nepaflirtēt? Kāpēc neturpināt radīt to neveiklo sajūtu? Es nekad dzīvē to nebiju darijusi un piedzīvojusi. Turpināju darīt un mulsums nekur nezuda, viņš biežāk izvairijās tikai no acu kontakta ar mani, jo es diezgan klaji flirtēju, ja to tā var nosaukt.
Bet long story short - man bija jānokārto parāds, konsultacijas ir 1:1, es gāju un tēloju tādu naivu meitenīti, kura baidās no pasniedzēja. Jāsaka, ka mulsums konsultacijas laikā bija diezgan pretīgs. Beigās viņš man jautāja - kā Tu domā pabeigt augstskolu un es sāku stāstīt, ka nemaz jau tik jauna neesmu, man ir jau pieredze mācīties augstskolā un es piedāvāju iedzert kādreiz kafiju (kaut gan zinu, ka viņam ir sieva) tā jokojoties. Viņš pasmaidīja un novēlēja jauku dienu! Pēc divām dienām IG bija zina no vina. Pārējais jau ir vēsture. Vienkārši ļāvāmies mirklim!
Sebii @ 05.04.2023 21:43Tu mazāk uztraucies par studiju biedriem, vairāk par viņa sievu, ņemot vērā, ka viņa tev arī pasniedz.
Šaubos, ka LV ir daudz pasniedzēju, kas strādā vienas studiju programmas ietvaros ar savu sievu + viss tavs aprakstītais par augumu, izskatu un vēl doktorantūras studentu. Šitā var auzās iebraukt ?
Mušpapīrs @ 06.04.2023 11:25Jebkurā gadījumā gaidīsim apdeitu, kā tas ietekmēs vai neietekmēs citus priekšmetus, it īpaši pie sievas
Hermesmel @ 06.04.2023 11:41Varu tikai piebilst, ka kontroldarbā pie viņa izkritu. Nezinu vai speciāli to darīja vai nē. Jo kad mēs tikāmies, vienojamies ka tā būs tāda vienas reizes lieta, un turpināsim izlikties ka nekas nav noticis. Zinu ka izklausās stulbi - izlikties ka nekas nav noticis, bet dažreiz man ir aizdomas ka viņš gribētu turpināt. Viņš man ir rakstījis privāti kā man iet bet satikties vēl nav piedāvājis.
O.LENA @ 06.04.2023 12:27Ja es būtu augstskolas rektore, es tādu pasniedzēju no augstskolas atlaistu un sievu arī.
Tas viss izklausās ļoti neveselīgi!!!
Sebii @ 05.04.2023 21:43Tu mazāk uztraucies par studiju biedriem, vairāk par viņa sievu, ņemot vērā, ka viņa tev arī pasniedz.
Šaubos, ka LV ir daudz pasniedzēju, kas strādā vienas studiju programmas ietvaros ar savu sievu + viss tavs aprakstītais par augumu, izskatu un vēl doktorantūras studentu. Šitā var auzās iebraukt ?
TimeToDream @ 06.04.2023 12:48
Bet ja viņi neskūpstās katrā stūrī, neafišē savas attiecības augstskolā? Ja darbā netiek pārkāptas normas, tad neredzu problēmu. Divi pieauguši cilvēki, kuri veido attiecības. Jā, neierastas attiecības, bet vai tas ir nosodāmi? Savā augstskolā pazīstu pasniedzēju, kurš apprecēja savu studenti, abiem ir skaista meitiņa. Neviens nenosoda, tai skaitā arī vadība.
Jā, autores gadījumā nav forši tas, ka tas ir precēts pasniedzējs. Simpātiju līmenī ir ok, bet citādi...
Floren_ce @ 06.04.2023 13:08Tā pasniedzēja sieva gadījumā nemāca informātiku??
tu laikam nesaproti to, ka sievu viņš nekad nepametīs un tu būsi vajadzīga tikai seksam. Aizmirsti par kaut kādu mîlestību un jūtām no viņa puses. Tu esi studente ar kuru paseksot pa brīvu brīdi un nekas vairs.Hermesmel @ 06.04.2023 11:41Varu tikai piebilst, ka kontroldarbā pie viņa izkritu. Nezinu vai speciāli to darīja vai nē. Jo kad mēs tikāmies, vienojamies ka tā būs tāda vienas reizes lieta, un turpināsim izlikties ka nekas nav noticis. Zinu ka izklausās stulbi - izlikties ka nekas nav noticis, bet dažreiz man ir aizdomas ka viņš gribētu turpināt. Viņš man ir rakstījis privāti kā man iet bet satikties vēl nav piedāvājis.
Hermesmel @ 06.04.2023 11:41Varu tikai piebilst, ka kontroldarbā pie viņa izkritu. Nezinu vai speciāli to darīja vai nē. Jo kad mēs tikāmies, vienojamies ka tā būs tāda vienas reizes lieta, un turpināsim izlikties ka nekas nav noticis. Zinu ka izklausās stulbi - izlikties ka nekas nav noticis, bet dažreiz man ir aizdomas ka viņš gribētu turpināt. Viņš man ir rakstījis privāti kā man iet bet satikties vēl nav piedāvājis.