Šogad mums klāt pienāca jauns pasniedzējs, no sākuma likās tāds īgns un riebīgs vīrietis, bet ar katru lekciju viņš man kļuva simpātiskāks. Viņam ir laba humora izjūta, ļoti gudrs, skaists, gara auguma. Šobrīd es jūtu, ka simpātijas pret viņu kļūst arvien spēcīgākas un ikkreiz viņa klātbūtnē mulstu. Man pašai sāk arī likties, ka to no malas var redzēt un ir aizdomas, ka viņš to ir ievērojis, jo ikreiz, kad izveidojam acu kontaktu viņš pārsakās un var just, ka mums abiem acu kontakts rada neērtu sajūtu. Tāpat, viņš bieži mani izsauc un vienīgo no visas grupas uzrunā uz Tu, kā arī, kad viņš izsauc mani un atbildu uz jautājumiem viņam ir tāds viltīgs smaidiņš, tāds kā flirtētu. Nezinu vairs kā to noslēpt un kā rīkoties, man vēl 1,5 gadu būs šis pasniedzējs. Saprotu, ka pa šo laiku simpātijas var pāriet un varu izveidot attiecības, bet šobrīd ir tā, ka es nespēju tās noslēpt. Man pat gribas ar viņu flirtēt, man gribas uzsmaidīt, veidot tos neveiklos acu skatienus…
Trakākais jau ir tas, ka viņš ir precējies un viņa sieva man pasniedz citas lekcijas. Izjūtu diskomfortu un pat greizsirdību pie viņa sievas stundās.