Sārms @ 14.03.2023 10:33Es ļoti atvainojos, ja kaut kādā brīdī esmu bijis neprecīzs, bet pats jautājums ir, cik pareizi ir tas ka mēs tiekamies, ņemot vērā gadu starpību? Es saprotu jautājumu "Ko tad var 14 gadīga meitene dot 18 gadīgam puisim?" - Man pietiek ar labām sarunām, pastaigām un domu, ka ir kāds, kurš jūtas priecīgāks dēļ manis. Nejau man tagad vajadzēs 14 gadīgas meitenes ķermeni un vēl kaut ko tādu.
Sārms @ 14.03.2023 10:33Es ļoti atvainojos, ja kaut kādā brīdī esmu bijis neprecīzs, bet pats jautājums ir, cik pareizi ir tas ka mēs tiekamies, ņemot vērā gadu starpību? Es saprotu jautājumu "Ko tad var 14 gadīga meitene dot 18 gadīgam puisim?" - Man pietiek ar labām sarunām, pastaigām un domu, ka ir kāds, kurš jūtas priecīgāks dēļ manis. Nejau man tagad vajadzēs 14 gadīgas meitenes ķermeni un vēl kaut ko tādu.
Nē, viņa saprot mūsu situāciju un cenšas palīdzēt, lai nerastos problēmas un viņai arī īsti nevajag kaut ko tādu, tāpēc es par to neuztraucos un es labāk tad beigt kontaktu ar asarām, nekā riskētu ar savu galvu.BellaCiao @ 14.03.2023 10:40
Paturpinot manu iepriekšējo komentāru, tu te par daudz par sevi domā, tev seksu negribās ar 14 gadīgu meiteni, bet maz ticams, ka meitene arī ir aseksuāla, ja ne šodien, tad rīt, vai pēc pus gada viņa to sāks gribēt un ko tad tu darīsi? Gulēsi ar viņu un riskēsi ar kriminālatbildību, vai teiksi nē un atstāsi meiteni raudam un jūtoties, ka viņu negrib?
Negribēšu, mani tas nepiesaista un kāpēc man riskēt ar savu galvu, es tāpat esmu priecīgs ar to kas man ir šobrīd..Eksperte. @ 14.03.2023 10:39Turklāt, ko tad, ja pēc pus gada, gada to seksu sagribēsi?
Kāpēc Tev ir tik grūti pieņemt, ka cilvēki ir dažādi un ka man varbūt ir citas intereses un vēlmes?.Eksperte. @ 14.03.2023 10:37
Šito vari iet stāstīt citām 14 gadīgajām.
Atbildot uz tavu jautājumu - pilnīgi nepareizi. Un ne tikai caur tavu perspektīvu, bet arī caur meitenes vecāku un tavu vecāku perspektīvu.
Sārms @ 14.03.2023 11:21Nē, viņa saprot mūsu situāciju un cenšas palīdzēt, lai nerastos problēmas un viņai arī īsti nevajag kaut ko tādu, tāpēc es par to neuztraucos un es labāk tad beigt kontaktu ar asarām, nekā riskētu ar savu galvu.
Kā Tu vispār nonāci pie tik dīvaina secinājuma? Es viņai vienmēr palīdzēšu un atbalstīšu, es esmu cilvēks, kurš vienmēr ir kā atbalsta plecs saviem draugiem. Es vienmēr sekoju līdzi, lai meitene jūtas droši, lai viņai ir komforts un lai nerastos kaut kādas dīvainas domstarpības. Tev ir ļoti savāds mana tēla redzējums. Es netaisos viņu pamest un nekad man galvā pat ienākusi tāda doma.BellaCiao @ 14.03.2023 11:26
Tu esi egoists.
Pirms tam teici, ka meitene bijusi depresīva, līdz satika tevi, tagad tu baro savu ego, ka viņai ar tevi ir labi. Turpmākais scenārijs ir acīmredzams, meitene bezgalīgi samīlēsies, gribēs ko vairāk un tad tu viņu pametīsi un viņa ar savu nestabilo pusaudža psihi iekritīs dziļā tumsā ar iespējams, pilnīgi izčakarētu uztveri par attiecībām.
Ja tev viņa kaut mazliet rūp, atstāj viņu tagad.
Sārms @ 14.03.2023 11:40Kā Tu vispār nonāci pie tik dīvaina secinājuma? Es viņai vienmēr palīdzēšu un atbalstīšu, es esmu cilvēks, kurš vienmēr ir kā atbalsta plecs saviem draugiem. Es vienmēr sekoju līdzi, lai meitene jūtas droši, lai viņai ir komforts un lai nerastos kaut kādas dīvainas domstarpības. Tev ir ļoti savāds mana tēla redzējums. Es netaisos viņu pamest un nekad man galvā pat ienākusi tāda doma.
pat ja fake tēma,ir laba viela pardomām un palasīt cik atškirigi viedokļi tomer irArjan @ 14.03.2023 12:56Taču fake tēma, neviens 18 gadīgais šitā neraksta un tādus tekstus nerunā, un pat ja kāds tāds būtu, 14 gadīgās pavisam noteikti viņam neinteresētu. Turklāt viss tik skaisti un jauki, ka nevar saprast par ko vispār ir diskusija, tikai atbildes tādas, lai speciāli izprovocētu uz tēmas turpinājumu.
Par ko Tu vispār runā, mīļais Dievs?😂LuckyStrike @ 14.03.2023 13:1130gadīgais,nevainīgais aseksuālis tagad metīsies uz pusaudzēm?Jānoziņo vienreiz policijai par šo slimiķi,lai atseko pēc IP adreses.
tu prasīji viedokļus, visi tev kā viens saka, ka tas nav normāli. Tagad to pieņem un āmen. Jūsu un īpaši tavā dzīvē tevi gaida diezgan pamatīgs sabierdības nosodījums, jo viņa ir bērns un nestāsti par to, ka viņa ir gudra un nobriedusi utt. Pirmais strīds un tu redzēsi, ka viņa ir bērns + kaut kāda depresija bijusi, viņa uzreiz sāks runāt par suicide un vēl trakāk to darīt, šantažēt tevi ar to.Sārms @ 14.03.2023 04:42Šobrīd ir situācija, kad manai draudzenei ir 14 un man ir 18, mēs pavadām daudz laika kopā. Viņas vecāki par to ir informēti un atbalsta mūs ar norunu, ka nekāda "tāda kontakta" mūsu starpā nebūs, kam es piekrītu. Pati viņa ir diezgan sakarīgs cilvēks un mums nav bijušas problēmas.
Man ir bažas par to cik ļoti tas ir pareizi, ka mēs tiekamies?
Vai varbūt ir kaut kādi viedokļi?
Jo Tev noteikti nav 18 un Tavi nodomi nav tīri.Ja esi aseksuāls un tas neesot draudzības mērķis un ir vienalga,ar ko draudzēties,tad draudzējies ar 20 gadīgo Koļu vai 45 gadīgo Daci,liec mieru nenobriedušam bērnam.Sārms @ 14.03.2023 14:25Par ko Tu vispār runā, mīļais Dievs??
debestinaa @ 14.03.2023 15:09tu prasīji viedokļus, visi tev kā viens saka, ka tas nav normāli. Tagad to pieņem un āmen. Jūsu un īpaši tavā dzīvē tevi gaida diezgan pamatīgs sabierdības nosodījums, jo viņa ir bērns un nestāsti par to, ka viņa ir gudra un nobriedusi utt. Pirmais strīds un tu redzēsi, ka viņa ir bērns + kaut kāda depresija bijusi, viņa uzreiz sāks runāt par suicide un vēl trakāk to darīt, šantažēt tevi ar to.
Pieņem tagad viedokļus un nestasti par to, ka tas ir pareizi.