Attiecības

Reitings 16
Reģ: 14.03.2023
Šobrīd ir situācija, kad manai draudzenei ir 14 un man ir 18, mēs pavadām daudz laika kopā. Viņas vecāki par to ir informēti un atbalsta mūs ar norunu, ka nekāda "tāda kontakta" mūsu starpā nebūs, kam es piekrītu. Pati viņa ir diezgan sakarīgs cilvēks un mums nav bijušas problēmas.
Man ir bažas par to cik ļoti tas ir pareizi, ka mēs tiekamies?
Vai varbūt ir kaut kādi viedokļi?
14.03.2023 04:42 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Sārms @ 14.03.2023 10:33
Es ļoti atvainojos, ja kaut kādā brīdī esmu bijis neprecīzs, bet pats jautājums ir, cik pareizi ir tas ka mēs tiekamies, ņemot vērā gadu starpību? Es saprotu jautājumu "Ko tad var 14 gadīga meitene dot 18 gadīgam puisim?" - Man pietiek ar labām sarunām, pastaigām un domu, ka ir kāds, kurš jūtas priecīgāks dēļ manis. Nejau man tagad vajadzēs 14 gadīgas meitenes ķermeni un vēl kaut ko tādu.

Šito vari iet stāstīt citām 14 gadīgajām.
Atbildot uz tavu jautājumu - pilnīgi nepareizi. Un ne tikai caur tavu perspektīvu, bet arī caur meitenes vecāku un tavu vecāku perspektīvu.
14.03.2023 10:37 |

Reitings 2134
Turklāt, ko tad, ja pēc pus gada, gada to seksu sagribēsi?
14.03.2023 10:39 |

Reitings 1843
Reģ: 03.03.2020
Sārms @ 14.03.2023 10:33
Es ļoti atvainojos, ja kaut kādā brīdī esmu bijis neprecīzs, bet pats jautājums ir, cik pareizi ir tas ka mēs tiekamies, ņemot vērā gadu starpību? Es saprotu jautājumu "Ko tad var 14 gadīga meitene dot 18 gadīgam puisim?" - Man pietiek ar labām sarunām, pastaigām un domu, ka ir kāds, kurš jūtas priecīgāks dēļ manis. Nejau man tagad vajadzēs 14 gadīgas meitenes ķermeni un vēl kaut ko tādu.

Paturpinot manu iepriekšējo komentāru, tu te par daudz par sevi domā, tev seksu negribās ar 14 gadīgu meiteni, bet maz ticams, ka meitene arī ir aseksuāla, ja ne šodien, tad rīt, vai pēc pus gada viņa to sāks gribēt un ko tad tu darīsi? Gulēsi ar viņu un riskēsi ar kriminālatbildību, vai teiksi nē un atstāsi meiteni raudam un jūtoties, ka viņu negrib?
14.03.2023 10:40 |

Reitings 16
BellaCiao @ 14.03.2023 10:40

Paturpinot manu iepriekšējo komentāru, tu te par daudz par sevi domā, tev seksu negribās ar 14 gadīgu meiteni, bet maz ticams, ka meitene arī ir aseksuāla, ja ne šodien, tad rīt, vai pēc pus gada viņa to sāks gribēt un ko tad tu darīsi? Gulēsi ar viņu un riskēsi ar kriminālatbildību, vai teiksi nē un atstāsi meiteni raudam un jūtoties, ka viņu negrib?
Nē, viņa saprot mūsu situāciju un cenšas palīdzēt, lai nerastos problēmas un viņai arī īsti nevajag kaut ko tādu, tāpēc es par to neuztraucos un es labāk tad beigt kontaktu ar asarām, nekā riskētu ar savu galvu.
14.03.2023 11:21 |

Reitings 16
.Eksperte. @ 14.03.2023 10:39
Turklāt, ko tad, ja pēc pus gada, gada to seksu sagribēsi?
Negribēšu, mani tas nepiesaista un kāpēc man riskēt ar savu galvu, es tāpat esmu priecīgs ar to kas man ir šobrīd.
14.03.2023 11:22 |

Reitings 16
.Eksperte. @ 14.03.2023 10:37

Šito vari iet stāstīt citām 14 gadīgajām.
Atbildot uz tavu jautājumu - pilnīgi nepareizi. Un ne tikai caur tavu perspektīvu, bet arī caur meitenes vecāku un tavu vecāku perspektīvu.
Kāpēc Tev ir tik grūti pieņemt, ka cilvēki ir dažādi un ka man varbūt ir citas intereses un vēlmes?
14.03.2023 11:24 |

Reitings 1843
Reģ: 03.03.2020
Sārms @ 14.03.2023 11:21
Nē, viņa saprot mūsu situāciju un cenšas palīdzēt, lai nerastos problēmas un viņai arī īsti nevajag kaut ko tādu, tāpēc es par to neuztraucos un es labāk tad beigt kontaktu ar asarām, nekā riskētu ar savu galvu.

Tu esi egoists.
Pirms tam teici, ka meitene bijusi depresīva, līdz satika tevi, tagad tu baro savu ego, ka viņai ar tevi ir labi. Turpmākais scenārijs ir acīmredzams, meitene bezgalīgi samīlēsies, gribēs ko vairāk un tad tu viņu pametīsi un viņa ar savu nestabilo pusaudža psihi iekritīs dziļā tumsā ar iespējams, pilnīgi izčakarētu uztveri par attiecībām.
Ja tev viņa kaut mazliet rūp, atstāj viņu tagad.
14.03.2023 11:26 |

Reitings 16
BellaCiao @ 14.03.2023 11:26

Tu esi egoists.
Pirms tam teici, ka meitene bijusi depresīva, līdz satika tevi, tagad tu baro savu ego, ka viņai ar tevi ir labi. Turpmākais scenārijs ir acīmredzams, meitene bezgalīgi samīlēsies, gribēs ko vairāk un tad tu viņu pametīsi un viņa ar savu nestabilo pusaudža psihi iekritīs dziļā tumsā ar iespējams, pilnīgi izčakarētu uztveri par attiecībām.
Ja tev viņa kaut mazliet rūp, atstāj viņu tagad.
Kā Tu vispār nonāci pie tik dīvaina secinājuma? Es viņai vienmēr palīdzēšu un atbalstīšu, es esmu cilvēks, kurš vienmēr ir kā atbalsta plecs saviem draugiem. Es vienmēr sekoju līdzi, lai meitene jūtas droši, lai viņai ir komforts un lai nerastos kaut kādas dīvainas domstarpības. Tev ir ļoti savāds mana tēla redzējums. Es netaisos viņu pamest un nekad man galvā pat ienākusi tāda doma.
14.03.2023 11:40 |

Reitings 2134
Sārms @ 14.03.2023 11:40
Kā Tu vispār nonāci pie tik dīvaina secinājuma? Es viņai vienmēr palīdzēšu un atbalstīšu, es esmu cilvēks, kurš vienmēr ir kā atbalsta plecs saviem draugiem. Es vienmēr sekoju līdzi, lai meitene jūtas droši, lai viņai ir komforts un lai nerastos kaut kādas dīvainas domstarpības. Tev ir ļoti savāds mana tēla redzējums. Es netaisos viņu pamest un nekad man galvā pat ienākusi tāda doma.

Cik ilgi jūs jau tur čupojaties?
14.03.2023 12:28 |

Reitings 254
Reģ: 10.01.2023
Taču fake tēma, neviens 18 gadīgais šitā neraksta un tādus tekstus nerunā, un pat ja kāds tāds būtu, 14 gadīgās pavisam noteikti viņam neinteresētu. Turklāt viss tik skaisti un jauki, ka nevar saprast par ko vispār ir diskusija, tikai atbildes tādas, lai speciāli izprovocētu uz tēmas turpinājumu.
14.03.2023 12:56 |

Reitings 735
Reģ: 04.01.2023
Nerunājot par seksuālām attirecībām, kas vispār šajā gadījumā, manuprāt, ir amorālas, viena lieta, kas man nav skaidra - kas jums ir kopīgs? 4 gadi pusaudžu vecumā ir liela atšķirība, 14 un 18 gados lielākoties ir pilnīgi citas intereses, mērķi un skatījums uz dzīvi, lai arī cik “pieaudzis” tas 14-gadnieks neliktos, tā vēl nav pat vidusskola, bet citi 18 gados jau sāk studēt augstskolā.
Un es arī īsti nesaprotu diskusijas mērķi, tu saki, ka vecāki ir ar mieru, pavedināt netaisies, vai tu tiešām pārtrauktu ar viņu kontaktu forumā izteiktu viedokļu dēļ? Vai arī šī ir tikai teorētiska situācija diskusijas dēļ 😄
14.03.2023 13:00 |

Reitings 1952
Reģ: 25.01.2023
Lasu un domāju.4 gadi jau nav liela gadu starpība.Liela tā ir šobrīd,kad viens ir pilngadīgs un otrs nepilngadīgs.Ar meiteni vajag nospraust robežas,kas jūs uz doto brīdi esat viens otram.Varbūt vecākais brālis,kura viņai nav piemēram.Nav pareizi vai nepareizi,Ir tā,ka vecakais uzņemās atbildību,par to,lai netraumētu šo pāreju no pusaudza uz pilngadīgu personu.Man ir pazistami daudz pāru,kuri ļoti jauni ir satikušies, 16 un 20 gadi,15 un 19.un cieņpilni ir izgājusi šo posmu līdz pilngadībai,iemantojuši vecaku uzticību un vēlak aprecējušies.Viens pāris ir ka meitene jau bija pilngadiga un puisis 4 gadi jaunāks.un neko vēlāk aprecējas,beiguši skolas (un neapstajas pie vidusskolas,ir augstākas izglītības) ir 3 bērni.un nav dzimuši nepilngadīgam.Nav tāds pareizi ,nepareizi.Ir attieksme un atbildība un uzticība.
14.03.2023 13:06 |

Reitings 1952
Reģ: 25.01.2023
Arjan @ 14.03.2023 12:56
Taču fake tēma, neviens 18 gadīgais šitā neraksta un tādus tekstus nerunā, un pat ja kāds tāds būtu, 14 gadīgās pavisam noteikti viņam neinteresētu. Turklāt viss tik skaisti un jauki, ka nevar saprast par ko vispār ir diskusija, tikai atbildes tādas, lai speciāli izprovocētu uz tēmas turpinājumu.
pat ja fake tēma,ir laba viela pardomām un palasīt cik atškirigi viedokļi tomer ir
14.03.2023 13:09 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
30gadīgais,nevainīgais aseksuālis tagad metīsies uz pusaudzēm?Jānoziņo vienreiz policijai par šo slimiķi,lai atseko pēc IP adreses.
14.03.2023 13:11 |

Reitings 16
LuckyStrike @ 14.03.2023 13:11
30gadīgais,nevainīgais aseksuālis tagad metīsies uz pusaudzēm?Jānoziņo vienreiz policijai par šo slimiķi,lai atseko pēc IP adreses.
Par ko Tu vispār runā, mīļais Dievs?😂
14.03.2023 14:25 |

Reitings 3222
Reģ: 06.07.2022
Esmu arī šādās attiecībās bijusi. Man bija 14, viņam 18. Neiesaku.
Pirmais - apkārtējo viedoklis. Lai cik ļoti mīlestībā apkārtējiem nebūtu vietas, šeit es pat teiktu ka ir. Attiecības ar pilngadīgu čali 14 gados meitenei NAV NORMĀLAS. Viņa ir mazgadīga, tu pilngadīgs.
Otrais - pat tad ja saki, ka viņa ir savam vecumam gudra, pieaugusi, utt. Nē. Kādēļ tad jūs nevarat palikt par draugiem? Kāda tieši atšķirība būs, ja būsi viņas draugs vai viņas čalis? Ja sekss tev ir vienaldzīgs, tad manuprāt baigi lielas atšķirības nav.
Trešais - kādēļ vispār nāci šeit forumā jautāt padomu, ja vienīgais ko es redzu ir tas ka neklausies tev piedāvātajos viedokļos, bet gan atspēko katru ar kaut kādu iemeslu ka jums tomēr jāpaliek kopā. Tikpat labi varēji nejautāt neko. Jo vienīgais ko tu šeit dari ir liec iemeslus, kādēļ jā. Tu gaidi kad kāds tev te pateiks - jā aiziet uz priekšu? Tu ļoti labi zināji kādas atbildes te saņemsi.
Ceturtais - meitene ir ļoti jauna. 14 gadi nav nekas. Pat tad, ja liekas pieaugusi un saprātīga. Meitenes pieaug ātrāk, tā ir taisnība, bet viņa kā personība, kā nekas, vēl nav nobriedusi. Viņai tikai augt un augt un mainīties.
Piektais - Tajā vecumā rozā brilles un attiecības fiksi un ātri saputro galvu. Viņa novērsīsies no skolas, no mācībām, no ģimenes. Var rasties pamatīgi strīdi attiecību dēļ ar vecākiem, skolotājiem un draugiem. Nenodari to viņai. Kā jau teicu, esmu pati bijusi tieši tādās attiecībās un tur nekas labi beigās neizgāja.
Un tu saki, ka netaisies viņu pamest vai neko tādu, tad ko tad tu jautā te? Ja jau tu zini savu rīcības planu un to, ka turpināsi, tad kāda jēga tev nākt un jautāt padomu te?
14.03.2023 14:53 |

Reitings 831
Reģ: 28.01.2023
Sārms @ 14.03.2023 04:42
Šobrīd ir situācija, kad manai draudzenei ir 14 un man ir 18, mēs pavadām daudz laika kopā. Viņas vecāki par to ir informēti un atbalsta mūs ar norunu, ka nekāda "tāda kontakta" mūsu starpā nebūs, kam es piekrītu. Pati viņa ir diezgan sakarīgs cilvēks un mums nav bijušas problēmas.
Man ir bažas par to cik ļoti tas ir pareizi, ka mēs tiekamies?
Vai varbūt ir kaut kādi viedokļi?
tu prasīji viedokļus, visi tev kā viens saka, ka tas nav normāli. Tagad to pieņem un āmen. Jūsu un īpaši tavā dzīvē tevi gaida diezgan pamatīgs sabierdības nosodījums, jo viņa ir bērns un nestāsti par to, ka viņa ir gudra un nobriedusi utt. Pirmais strīds un tu redzēsi, ka viņa ir bērns + kaut kāda depresija bijusi, viņa uzreiz sāks runāt par suicide un vēl trakāk to darīt, šantažēt tevi ar to.
Pieņem tagad viedokļus un nestasti par to, ka tas ir pareizi.
14.03.2023 15:09 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Sārms @ 14.03.2023 14:25
Par ko Tu vispār runā, mīļais Dievs??
Jo Tev noteikti nav 18 un Tavi nodomi nav tīri.Ja esi aseksuāls un tas neesot draudzības mērķis un ir vienalga,ar ko draudzēties,tad draudzējies ar 20 gadīgo Koļu vai 45 gadīgo Daci,liec mieru nenobriedušam bērnam.
14.03.2023 16:43 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
debestinaa @ 14.03.2023 15:09
tu prasīji viedokļus, visi tev kā viens saka, ka tas nav normāli. Tagad to pieņem un āmen. Jūsu un īpaši tavā dzīvē tevi gaida diezgan pamatīgs sabierdības nosodījums, jo viņa ir bērns un nestāsti par to, ka viņa ir gudra un nobriedusi utt. Pirmais strīds un tu redzēsi, ka viņa ir bērns + kaut kāda depresija bijusi, viņa uzreiz sāks runāt par suicide un vēl trakāk to darīt, šantažēt tevi ar to.
Pieņem tagad viedokļus un nestasti par to, ka tas ir pareizi.

Novirzoties nedaudz no tēmas.
Ko nozīmē pieņemt viedokli? Viedokli var uzklausīt, bet tas nenozīmē, ka tam ir jāpiekrīt. 👍
Pieņent viedokli - Tas nozīmē pieņemt to kā absolūto, ve
Vienīgo taisnību tagad?
Nevienam nav obligāts pienākums pieņemt tavu vai kāda cita viedokli par pareizu, ja cilvēks pats tam nepiekrīt savā galvā.
14.03.2023 19:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits