Kāpēc neesot draudzenes vairāk?Valdet @ 24.04.2025 18:58Aa un esmu parliecinata, ka Sanita Burve ari labi teloja lidzi. Ne vina baigi pardzivoja, gan jau juta, ka viss fake. Bet vajadzeja patelot, lai cilveki justu lidzi. Vinai tik toka daudz sezh, palaida savu it ka zimolu pieaudzetajiem matiem, nu vismaz censas izmantot sava laba uzmanibu ? un starp citu ar to Madaru vairs neesot draudzenes
LiivijaPiivija @ 24.04.2025 18:48Nu vnk wtf, tā Kristiāna tāda aktrise, visa tā fake raudāšana, viņa raudāja balsī, nevienu asaru es neredzēju, un tik nereāli infentīla, Ričijs sākumā man patika, bet nu pēdējās epizodēs tik salds, ka man līdz vēmienam. Uzvarēt vajadzēja Sandim un Paulai, ceru, ka viņi joprojām ir kopā, viņu pārim es noticēju.
Tā Kristiāna bija kopā ar Ričarda labāko draugu Kārli Rūdolfu? Nu fuj. Domāju,ka ar kādu citu draugu nejau savu labāko.Melleņkūka @ 24.04.2025 20:08
Man vienmēr licies, ka tas Ričards ir kā pāraudzis 8gadnieks. Abi ar to savu draugu, kas dalīja Kristiānu, vienādi ?
LiivijaPiivija @ 24.04.2025 18:48Man pat labāk patiktu, ja Migels un Sanita uzvarētu, ne jau Ričijs un Kristiāna.
jā, gan jau sāpēja arī tā kauna sajūta, ka neizvēlējās viņu, bet naudu. Es brīnos. Viņi izskatījās saskanīgi izņemot to pēdējo šova fināla dienu. Varbūt viņi sastrīdējās tajā naktī, nezinu. Ar aprēķinu džeks. Interesanti arī ka Migels nepaņēma pārī to bijušo, kas bija atbraukusi pāris sērijas atpakaļ. Toreiz teica-tikai Sanita galvā utt. Negaidīts šova noslēgums sanācisAizspogulia @ 24.04.2025 23:45Migels visu laiku teicu, ka viņš uzvarēs un ir šeit, lai taisītu šovu. To viņš arī izdarīja.
Sanitai arī īsti beigās nenoticēju. Likās bija uzspēlētas emocijas. Viņai jau iepriekš bija kādā šovā. Liekas, ka meklēja tikai atpazīstamību. Domāju, ka viņai vairāk sāpēja nevis tas, ka Migels izvēlējās naudu, bet tas ka, ka Migelam piedāvāja naudu, ne viņai.
Par Ričiju un Kristiānu wtf. Tā arī izklausas, ka nokrāpa vai skraidīja tad pie viena, tad pie otra drauga. Un tagad tā mīl, nu tā mīl ka jāpierāda mammai šovā laizoties.
Sandis ar Paulu gan likās patiesi un ka viņiem ar varētu saiet.
Bet nevienā brīdī arī īsti nepaziņoja,ka Kristiāna ar Ričardu brauc mājās.bru @ 24.04.2025 23:58
Bet uzvarēja taču Migels ar Sanitu. Nu laikam jāsaka, ka tikai Migels. Es gan biju pārsteigta, ka izvēlējās naudu.
XpalmaX @ 25.04.2025 00:08Bet nevienā brīdī arī īsti nepaziņoja,ka Kristiāna ar Ričardu brauc mājās.
ja paņemtu bijušo, tad neuzvarētu. 1. Jāiepazīstas kemperī 2. Vajag laiku, lai nospēlētu mīlestību 3. Citu atbalstsbru @ 25.04.2025 00:06jā, gan jau sāpēja arī tā kauna sajūta, ka neizvēlējās viņu, bet naudu. Es brīnos. Viņi izskatījās saskanīgi izņemot to pēdējo šova fināla dienu. Varbūt viņi sastrīdējās tajā naktī, nezinu. Ar aprēķinu džeks. Interesanti arī ka Migels nepaņēma pārī to bijušo, kas bija atbraukusi pāris sērijas atpakaļ. Toreiz teica-tikai Sanita galvā utt. Negaidīts šova noslēgums sanācis
jā lai māte skatās sērijas, kur abi laizās :DValdet @ 24.04.2025 17:31Jaa tur tik daudz wtf momenti. To Ričija meiteni vispār nesaprotu ? kopā ar Ričija best friend, trijatā aizbrauc ceļojumā visu vasaru, iepatīkas Ričijs. Saiet kopā, kaut ko briesmīgu izdara (nokrāpa vai? ?), dzīvo kopā un tad izdomā šovā visu tēlot un melot. Lai iepatiktos mammai. Nu wtf, man ar tādiem meļiem draudzēties negribētos.
bru @ 24.04.2025 23:58
Bet uzvarēja taču Migels ar Sanitu. Nu laikam jāsaka, ka tikai Migels. Es gan biju pārsteigta, ka izvēlējās naudu.
Dita.D @ 25.04.2025 07:03
A kad čigāns nebūtu izvēlējies naudu? ?
Tak sen jau bija saprotams, ka viņiem tur nekas nesagaja, jo Sanita tiktok taisīja drāmu, ka Migels esot kkads Boriss, kas sēdējis cietumā
bru @ 25.04.2025 00:19
Jā. Bet Teica, ka tā kā Ričijs ar Kristiānu ir krāpušies un dzīvojuši kopā pirms šova, tad vienīgie fināla pārbaudījumam tiek pielaisti Migels ar Sanitu? respektīvi izbalsoja Sandi un Paulu, bet tā kā atklājās fakts visiem, tad srī viņi atkrita un palika uzvarētāji automātiski Migels un Sanita