Inna86 @ 08.05.2023 14:37Es domāju, ka kāzas bija īstas. Vienīgi, ka to laulību apliecību pēc reģistrācijas ir neprieciešams vēl legalizēt, vismaz Amerikā, ja to nedara, tad šādai reģistrācijai nav juridiska spēka. Palabojiet, ja kāda zina precīzāk.
Inna86 @ 08.05.2023 14:37Es domāju, ka kāzas bija īstas. Vienīgi, ka to laulību apliecību pēc reģistrācijas ir neprieciešams vēl legalizēt, vismaz Amerikā, ja to nedara, tad šādai reģistrācijai nav juridiska spēka. Palabojiet, ja kāda zina precīzāk.
Lucida @ 13.06.2023 22:12Nu ko, lai sākas drāma ?
Jana ar Dāvidu izšķīrušies. Redzējāt Dāvida jaunāko ig ierakstu? Tur kāda dāmīte Dāvidam pa telefonu stāsta, ka esot redzējusi Janu ar 60 gadīgu opi krutā viesnīcā un pēc Dāvida vārdiem viņam 8 cilvēki ir kaut ko līdzīgu stāstījuši ? Ticat?
JERSIKA @ 08.05.2023 15:08
Man jau arī šķiet, ka kāzas ASV bija īstas, jautājums vai atgriežoties Latvijā, viņi iesniedz dokumentu par laulības reģistrāciju - izskatās jau, ka tiešām - kas notika Las Vegasā, paliek Las Vegasā.
kapibara @ 08.05.2023 17:27
Tieši tā.
LV viņi neskaitās precēti, ja nepaziņo mēneša laikā.
Es domāju, ka neko neziņoja, jo Dāvids live teica, ka Amerikā skaitās oficiāli precēti, bet LV neminēja..