Minelūše @ 02.03.2023 18:37Jā, es lietoju smaržas. Man patīk, liek justies labi un sievišķīgi. Tu taču saproti, ka apkārtējo pienākums nav pielāgoties tam, kas patīk vai nepatīk tev??
Un starp citu - sajust smaržas ne vienmēr nozīmē, ka cilvēks tās lietojis pārmērīgi. Ir smaržas, kam viens pūtiens ir gana, lai smaržotu ilgi un spēcīgi.
Tu taču saproti, ka apkārtējo pienākums nav pielāgoties tam, kas patīk vai nepatīk tev?
TimeToDream @ 02.03.2023 18:58
Par šo nav tik viennozīmīgi. Jā, patīk/nepatīk robežās pielāgoties ir grūti, bet smaržu lietotājam, pirms kārtīgi sapūsties, vajag padomāt, ka sabiedrībā ir cilvēki ar veselības problēmām, kas smaržu dēļ var saasināties, tās pašas elpceļu problēmas, piemēram. Varbūt kļūdos, bet esmu dzirdējusi, ka ārstniecības iestādēs nedrīkst būt pārlieku sasmaržojies.
Ja par tēmu, tad lielākoties man sieviešu smaržas nepatīk, visas liekas vienādas un pārlieku saldas un spēcīgas. Ļoti patīk just vīriešu smaržas ikdienā, bet arī tad, ja tās tiešām ir vīrišķīgas un svaigas. Grūti paskaidrot. :D
Pūt tālāk sev smaržas paduses,lai nesmirdētu. Mierinājums,ka tadas esat maz.Sarma1986 @ 02.03.2023 22:08Ja esi tik vārga, iegādājies respiratoru vai sēdi skābekła kamerā. ZB visādas defektīvās, daža laba, kad kīniešu iesnas plosījās, paciñas dezinficēja un kauca, kad kādam uzpurnis nebij līdz acīm uzvilkts. Pretīgi no tādām, esi defektīva, da pērc kaut vai skafandru, citiem sprāgoñu dēł laikam drīz dzīvot vajadzēs pārstāt.
man vienreiz bija randiņš ar foršu čali, bet tās smaržas🙈 nevarēju vien sagaidīt, kad tikšu mājās. Tik traki smaržojsmirdēja, ka nespēju koncentrēties, lai kaut cik pieklājīgi pavadītu laiku😄😄Lula @ 02.03.2023 18:41Man patīk, netraucē arī, ja citi ir sasmaržojušies. Laikam ir licies par daudz tieši, kad vīrieši sasmaržojās, reizēm viņiem ir tādas uzbāzīgas tās smaržas.
Sarma1986 @ 02.03.2023 22:08Ja esi tik vārga, iegādājies respiratoru vai sēdi skābekła kamerā. ZB visādas defektīvās, daža laba, kad kīniešu iesnas plosījās, paciñas dezinficēja un kauca, kad kādam uzpurnis nebij līdz acīm uzvilkts. Pretīgi no tādām, esi defektīva, da pērc kaut vai skafandru, citiem sprāgoñu dēł laikam drīz dzīvot vajadzēs pārstāt.