Lula @ 21.02.2023 16:55Interesanti, kā kovids daļai no mums mainījis ziņu patērēšanas paradumus. Ja iepriekš skatījāmies katru dienu, lai redzētu, kas jauns un interesants, tad tagad pierasts to darīt piesardzīgāk, tādā veidā sargājot savu mentālo veselību.
keegan @ 21.02.2023 15:05Jā, es domāju līdzīgi autorei. Nezinu vai var tā izmērīt, ka runā par daudz vai par maz, tas katra paša uztverē ir individuāli, drīzāk KO un KĀDU saturu kara kontekstā publicē.
Tā ir vienmēr - notiek kas katastrofāls, pilni mediji, visur. Kāds pasaka, ka nogurdinoši lasīt to visu un uzreiz dabū pretī, ka ''tā ir vienaldzība, iedomājies kā ir to piedzīvot u.t.t.''.
Atsekoju pilnīgi visiem ziņu portāliem, kad sākās kurais tur kovid vilnis un bija neciešamo lasīt visu to drazu. Līdz pat šim brīdim ziņu portālus nelasu un varu godīgi pateikt, ka liekas, ka pasaulē ir par 90% mazāk problēmu. Kad notiek kaut kas svarīgs un uzmanības vērts, par to tāpatās uzzinu, jo kāds draugs ir dalījies ar informāciju soc.tīklos. Man arī viens paziņa reiz pārmetoši pateica, ka tas ir dzīvot kā strausam ar zemē iebāztu galvu, neinteresēties un uzlikt visam mīksto. Nezinu gan ko no manis cerēja sagaidīt, ka izglābšu pasauli, ja to visu katru dienu lasīšu?
piebilde- vai tajā brīdī kad ziedot miljoniem eiro kāds no viņiem iedomājās par tām mammām,kuras lūdz ziedot kaut pa eiro,lai tikai viņu bērnu aizvestu ārstēt,lai viņš izdzīvotu? Tas ir tikai viens piemērs,tādu ir tūkstošiem! Mūsu debīlā valdība ne ar ko neatšķiras no tā debīlā krievu idiota,jo maļ vienu un to pašu pa 100 reizēm,ka viss būs labi, mēs apsolam!gribuiemestkapeiku @ 21.02.2023 22:58Ir par daudz! Sakat ko gribat, saspiežat miljons dislike,bet ir par daudz! Esmu maksimāli pret krieviju, es to valsti ar lielo burtu nevaru uzrakstīt,es tā p*dlas vārdu nevaru uzrakstīt,kur nu vēl ar lielo burtu rakstītu! Es ienīstu krieviju un visus tos,kas atbalsta viņu darbību! Es novēlu visu to sliktāko katram!!! kurš atbalsta notiekošo Ukrainā! BET! Mūsu mediji pārspīlē un jau neatjēdz ko dara. Ziedot vajag, palīdzēt vajag, es to neapšaubu, bet. Kārtējais mans BET. ir tik daudz kam ziedot šeit-Latvijā. Tik daudziem vajag palīdzību, tik daudz kuriem katrs cents ir svarīgs,bet mūsu valdība nošpļaujas uz visiem un dara visu,lai tikai savu dirsu paspīdinātu citu valstu priekšā. Bāž visu,ko vien var un nevar,lai palīdzētu Ukrainai. Jā, viņiem vajag to, viņiem arī katrs cents ir svarīgs,katrs cilvēks,katrs auto, nu pilnīgi viss, bet tas ir iemesls,lai aizmirsu par tiem,kuriem solīji zelta kalnus kad bija vēlēšanas? Nē! Es uzskatu,ka ir jāpalīdz,bet ar mēru!
gribuiemestkapeiku @ 21.02.2023 23:02piebilde- vai tajā brīdī kad ziedot miljoniem eiro kāds no viņiem iedomājās par tām mammām,kuras lūdz ziedot kaut pa eiro,lai tikai viņu bērnu aizvestu ārstēt,lai viņš izdzīvotu? Tas ir tikai viens piemērs,tādu ir tūkstošiem! Mūsu debīlā valdība ne ar ko neatšķiras no tā debīlā krievu idiota,jo maļ vienu un to pašu pa 100 reizēm,ka viss būs labi, mēs apsolam!
gribuiemestkapeiku @ 21.02.2023 23:02piebilde- vai tajā brīdī kad ziedot miljoniem eiro kāds no viņiem iedomājās par tām mammām,kuras lūdz ziedot kaut pa eiro,lai tikai viņu bērnu aizvestu ārstēt,lai viņš izdzīvotu? Tas ir tikai viens piemērs,tādu ir tūkstošiem! Mūsu debīlā valdība ne ar ko neatšķiras no tā debīlā krievu idiota,jo maļ vienu un to pašu pa 100 reizēm,ka viss būs labi, mēs apsolam!
nu ja! Kāpec gan pasludināt ārkārtas stāvokli,ja tad nāksies kādam maksāt par zaudējumiem? Vēlēšanas taču beigušās, vairs nevajag solīt tos zelta kalnus.Lesleey @ 21.02.2023 23:10
Jāaaa, tā pat kā valdība parādīja cik viņiem svarīga ir sava valsts kad bija Jēkabpils plūdi, kad bija reāli draudi par dambja izturību, reāli viss tur turējās uz mata gala, bet valdība neko, viss taču kārtība, nav ārkārtas situācija. Un kas pēc tam palīdzēja Jēkabpilij? Iedzīvotājiem pašiem bija jaziedo, neviens no augstā gala pat nevarēja aizbraukt no Rīgas uz Jēkabpili.