Divragu dzemde

Reitings 155
Reģ: 15.02.2023
Sveikas!
Varbūt kādai arī ir divragu dzemde un var padalīties ar pieredzi? Interesē viss. Vai tas nesagādā grūtības ar bērniņa ieņemšanu un iznēsāšanu?
Man dzemde ir sadalīta divās daļās līdz pat dzemdes kaklam.
Paldies!
15.02.2023 22:00 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Deisijaa @ 24.02.2023 16:53
Man šodien 3D sonogrāfijā atklāja, ka ir dzemdes starpsiena, nevis divragu dzemde.
Kā tas ietekmē grūtniecību? Un kad ir vajadzīga operācija?

Vai Tu uzticies savam ārstam? Vai tomēr nav tādas uzticības? Tieši zinošs ārsts spēs vislabāk tev apskaidrot visu. Ja turpināsi meklēt internetā šausmu stastus, par to domāsi katru sekundi, labāk nepaliks.
Man ārsts pateica, ka man ir pirmsvēža stadija, ka drīz miršu, jo bija papilomas vīruss. Tad vēl teica, ka nekad neiznēsāšu bērnu vai arī, ja nolaimēsies, nevarēšu dzemdēt pati, jo divragu dzemde ar ļoti biezu starpsienu. Arī kā tu sēdēju, meklēju informāciju, pinkšķis katru dienu.
Nomainīju ārstu - vīrusu izārstējām. Šokā bija, ka kāda ginekoloģe var ko tādu pateikt. Arī par bērniem nomierināja - tiksim galā, būs un pati dzemdēšu.
Domāju, ka tev jāatrod ārsts, kam spēj uzticēties, un mazāk jāmeklē šausmu stāsti. Kā redzi, arī foruma meitenēm viss izdodas un ar laiku tiek pie mazajiem. Visam savs laiks, nevajag ieciklēties uz sliktāko.
24.02.2023 17:19 |

Reitings 155
Reģ: 15.02.2023
Man ārsts teica, ka galvenais ir tas, cik gara tā starpsiena ir. Ja maza, tad grūtniecībai nekaitē pilnībā. Ja pilnībā atdala, tad grūtniecība nav iespējama. To varēs redzēt tikai nakošajā reizē, kad būšu.
Jau tagad drebu.
Un teica ka operācija maksā vairākus tūkstošus. Un operācija ieteicama tikai dažos gadījumos.
24.02.2023 17:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits