Un divragu dzemdi atklāja tikai tagad vai iepriekš vispār nebij iets pie ginekologa?
Līžuks
Man ir divragu dzemde. Bija liela iespējamība, ka būs dvīņi jeb divi mazulīši, bet ieligzdojās viens. Dzēru pirmo trimestri progresteronu, ja pareizi atceros nosaukumu, tas lai nav spontānais. Piedzemdēju veiksmīgi pati! Divragu dzemde nav nekāds retums, tagad daudzām tā.
Man ir divragu dzemde, nekādu problēmu ar grūtiecību nebija
Sanāk, ka nav nekādu simptomu?
Deisijaa @ 18.02.2023 16:54Mochaeto
Tev tad ir kaut kas cits. Man dzemde veido V burtu vai zaķa ausis un katrs rags ir patālu viens no otra. Savienojas tikai dzemdes kakla rajonā.
Starpsiena ir kaut kas cits. Starpsienu var operēt jā, bet divragu dzemdi gan nevar.
Turies. Aizej uz IVF Rīga, tur zinoši ārsti - palīdzēs. Man palīdzēja. Viņi zina labāk ko darīt /nedarīt tavā situācijā.
Un ar šo patoloģiju tiek galā jebkurš ginekologs un zina ko rekomendēt, vai ir kādi kas ļoti labi orientējas?Mocheato @ 18.02.2023 18:31Divragu dzemde nav nekas traks, Tev taisnība.
Tā mums izveidojās vēl tad, kad mēs bijām mūsu mammas vēderā. Vienvārdsakot - anotomiska īpatnība. Jā ir sarežģījumi, taču ir zinoši speciālisti kas spēj mums palīdzēt. Un pie tiem ir jāvēršas. Ticu, lai gan ir bailes, mums viss izdosies. Mēs būsim mammas saviem mazuļiem.
Nedrīkst padoties.
Mocheato @ 18.02.2023 15:48Pastāstīšu savu pieredzi.
Man ir divragu dzemde un bija (jā, bija) tā ar biezu starpsienu bonusā. Pat ārsti bija šokā cik bieza..
Manā pieredzes "kontā" divi apbedīti bērniņi. Viens dzima priekšlaicīgi 6 mēnesī , otram 8 mēnesī apstājās sirsniņa tromba dēļ.?
Palikt stāvoklī ar pirmo bija grūti - pagāja teju 4 gadi. Ar otru paliku stāvoklī ātri.
Man bija operācija, kur šo starpsienu izņēma. Bija divas operācijas - histerorezektoskopija un laparoskopija Gaiļezerā.
Viss veiksmīgi sadzijis.
Mēģināsim vēlreiz. Lai gan ārsti saka, ka viss smuki tagad tur , taču iepriekšējā pieredze biedē tik un tā.
Ja vēlies zināt ko vairāk par ārstiem utml manipulāciju, uzraksti privāti.