Deisijaa @ 16.02.2023 10:37Meitenes, jūs mani nomierinat.. jo nu, katru dienu par to vien domāju.
Un tām, kurām ir tās divragu dzemdes, jums arī ir pilnībā atdalītas līdz pat dzemdes kaklam?
Jo tie divi ragi var būt līdz dzemdes kaklam , vai tikai līdz pusei.
Man pilnībā atdalīta.
Deisijaa @ 16.02.2023 10:55Dace Matule ir valsts apmaksāta, vai tikai par maksu? ?
Deisijaa @ 16.02.2023 17:11Man ir tas pirmais variants. Divragu dzemde.
Man pirms kāda laika bija ginekoloģei aizdomas, bet tādā aizdomu līmenī arī tikai palika un laikam jau kļūdījās, nu tā vismaz šobrīd šķiet. Bet es arī visu internetu izraku, jo izklausās taču nopietni. Bet rezumē tāds, ka nav tik traki (kā parasti - katrs gadījums individuāls). Uz grūtniecības otru pusi un dzemdībām noteikti visiem iesaistītajiem jābūt informētiem, bet tādam milzīgam satraukumam, ka viss būs slikti, visticamāk nav pamata. Būs labi, klausi tik ārstus, gan jau ar grūtniecību būsi arī pastiprinātā uzmanībā. Atrod ginekoloģi, kas izklausās ieinteresēta tevi uzmanīt, un tad jau jutīsies labāk. :)Deisijaa @ 16.02.2023 17:11Man ir tas pirmais variants. Divragu dzemde.
Daudzi nemaz neskatās. Daudzām diagnozēm paiet gadi, kamēr atklāj, kaut arī liekas - kā tas vispār ir iespējams. Ja neskatās, tad var arī neieraudzīt.Deisijaa @ 16.02.2023 18:30Es tikai nesaprotu, kāpēc citiem uzreiz neatklāj šāda veida dzemdi, vai arī atklāj šaubīgi?
Man uzreiz abi ginekologi redzēja, ka ir divragu. Bez šaubām. Parādīja arī man to.
Redzēju divas zaķa ausis tālu viena no otras.
Deisijaa @ 16.02.2023 18:30Es tikai nesaprotu, kāpēc citiem uzreiz neatklāj šāda veida dzemdi, vai arī atklāj šaubīgi?
Man uzreiz abi ginekologi redzēja, ka ir divragu. Bez šaubām. Parādīja arī man to.
Redzēju divas zaķa ausis tālu viena no otras.
Sarma1986 @ 17.02.2023 11:51
Ja kabinetā nav ultrasonogrāfijas aparāta, tad arī neatklāj. Tas, ka tā ultrasonogrāfija būtu jāveic, sākot apmeklēt ginekologu, lai vispār būtu laicīgi nojēga, vai nav anomāliju, tas pie vienas vietas visiem.
P.S. Autorei taču arī nav 16 vai 14, ja tiek plānots bērns. Un divragu dzemdi atklāja tikai tagad vai iepriekš vispār nebij iets pie ginekologa?