par ārzemēm ļoti iespējams! Tikai es negribu tādu pieņemt, man liekas tik žēl to ģimeņu un liekas kā tā var? Bet ja godīgi- tas ir vislabākais variants,kas var notikt.Forelee @ 08.02.2023 01:47Iespējams kļūdīšos, bet manas domas. Viena daļa, tie kuriem, te nav gājis viegli, vnk aizbrauc uz ārzemēm, pilnīgi nevienam neko nesakot, arī ģimenei nē, kura smuki uzraksta, ka bija ģimenē viss ok utml, kautgan ne suuda nezin, kā īstenībā tam cilvēkam bija.
Vēl, piemēram, tas puisis Helvijs, nu diemžēl neticas, ka atradīs, visticamāk tiešām Daugavā, un upe ir upe, ķermeni var arī neatrast. Vēl kādu varbūt tiešām noslepkavo, un līķi paslēpt - nu nav taču tik grūti.
gribuiemestkapeiku @ 08.02.2023 02:11par ārzemēm ļoti iespējams! Tikai es negribu tādu pieņemt, man liekas tik žēl to ģimeņu un liekas kā tā var? Bet ja godīgi- tas ir vislabākais variants,kas var notikt.
Par Helviju runājot,man gan liekās, ka viņa dokumenti ir bijuši vienkārši nosviesti pie Daugavas,lai visi ceļi ved uz turieni,kaut gan patiesībā varbūt kas ļaunāks. Mana versija ir tāda,ka jaunie cilvēki sākuši aiziet uz donoriem. Kādam varbūt liekas smieklīgi,bet mēs nekad līdz galam nezināsim melnā tirgus iespējas, manuprāt, tur viss ir tik ļoti netīrs un atbildes rast ir nereāli.
Pelnrukšķīte @ 08.02.2023 08:49Un kāda jēga no random cilvēka kā donora? Tur taču vajag saderību. Sākot jau no asins grupām. Vienīgais, kur nevajag saderību, ir olšūnas, sperma un acu radzenes.
Pie mums cilvēkiem ir milzīgas problēmas ar psiholoģisko veselību. Joprojām terapeiti ir kā stigma, lai gan ir ievērojami uzlabojumi. Un vīriešus audzina kā stipros večus, kuri neraud. + daudziem nav finanšu pratības. Ieslīgst milzīgos parādos, bet baidās lūgt palīdzību. Respektīvi - daudzi beidz savu dzīvi pašnāvībā.
greece @ 08.02.2023 09:27
Donoru šādā veidā parasti nenolaupa vienam konkrētam cilvēkam, bet orgānu tirgum, kur tas, kam būs tā saderība, arī nopirks.
Arahne @ 08.02.2023 10:23
Reālu valsti un zināmus faktus, lūdzu. Trilleri un šausmenes neskaitās.
Arahne @ 08.02.2023 10:23
Reālu valsti un zināmus faktus, lūdzu. Trilleri un šausmenes neskaitās.