Elvīra458 @ 05.02.2023 12:02Man arī ir ļoti līdzīga situācija. Pirms 6 gadiem mani pameta dēļ citas, tagad man raksta un saka, ka nespēj beigt par mani domāt, ka izdarījis kļūdu. Es jau esmu precējusies. Vnk atšūt. Ignorēt. Un klusībā papriecāties, ka dzīvē noticis bumeranga efekts.
foreveryounger @ 05.02.2023 21:40Bijušie tāpēc jau ir bijušie, ka tā ir pagātne. Izbijis un noiets etaps. Vismaz es personīgi, neuzskatītu variantu saiet atpakaļ kopā. Pasaulē ir pietiekoši daudz vīriešu.
MartaElza @ 06.02.2023 23:16
Vispār nebija variants, ka varētu saiet kopā atkal. Bija tikai interesanti, cik tālu var iet un teikt sliktu par savu joprojām slikto draudzeni, bet dzīvot kopā.
foreveryounger @ 07.02.2023 00:33
Tad jā, man bija līdzīgs gadījums gadus atpakaļ. Puisis pameta mani , pēc plus mīnus mēneša draudzības . Nebij jau nekas nopietni īstenībā , bet bija sāpīgi. Mans pirmais un pēdējais uzmetiens. Vins sagāja atpakaļ ar veco meiteni. Neko , pēc gada apmēram rakstīja man aicināja tikties. Cik gan tas bija patīkami ? Es atpakaļ - nē paldies, esmu aizņemta. Pat neiesaistijos sarakstēs. Man patīk visu vai neko attieksme . Ja ir tad ir , ja nav tad - nav ko. ?
MartaElza @ 07.02.2023 00:36
It kā jau sirsniņu silda, ka nevar aizmirst.. bet kur bija tad, kad vajadzēja..
GhostGG @ 10.05.2023 11:29Tici man, neko viņi negrib. 100% nogaja kaut kas greizi ar to otru sievieti un sobrīd varbūt jūtas vientuļi un nav pagaidām labāku variantu. Tā ir klasika.
Vīrieši izbeidz attiecības, daudz nedomājot, pēc tam nožēlo un grib atgriezties, bet ja aiziet sieviete, tad viņa visu kārtīgi ir izdomājusi un aizgājusi uz neatgriešanos
Neviens/a bijušie/ās neatgriežās, ja viņiem/ām dzīvē iet labi. Tā vnk ir.
Tur sen jau viss irstot pa vīlēm.