Uzrodas bijušais

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
Pirms kāda laika, uzrakstīja bijušais vīrietis ar kuru draudzējos dažus mēnešus pirms ~ 5 gadiem. Šķīrāmies toreiz, jo viņš izvēlējās kādu citu.
Sarakstē teica, ka gribētu mani satikt, jo nevarot aizmirst. Bet ir attiecībās ar to, kuras dēļ beidzām draudzēties. Viss esot slikti, taisoties šķirties, visu laiku viņu viņa kontrolējot utt. Nu tāda reāla čīkstēšana. Gribot atjaunot draudzību ar mani. Kādas pāris nedēļas kaut ko randomā čatojām, bet nesatikāmies. Bet es viņam arī nekādas cerības uz attiecību atjaunošanu nedevu, pārāk sāpīgi tas beidzās toreiz.
Un tagad labākā daļa - es saņemu ziņu no tās viņa draudzenītes, lai liekot mierā viņas vīrieti!!! Man tāds - WTF??! Jo ne jau es biju tā, kas kaut ko uzsāka viņam rakstīt.
Aizsūtīju čalītim tekstu - lai liek mani mierā, jo nekas viņam tur nav beidzies un es pa vidu negribu būt. Un nobloķēju.
Un tad es tā domāju, cik nopietni uztvert šādas ziņas no bijušajiem, kas vēlas atjaunot draudzību /attiecības?
Kā novērtēt to viņu patiesumu?
04.02.2023 19:56 |

10 gadi
Reitings 2016
Reģ: 29.01.2009
Elvīra458 @ 05.02.2023 12:02
Man arī ir ļoti līdzīga situācija. Pirms 6 gadiem mani pameta dēļ citas, tagad man raksta un saka, ka nespēj beigt par mani domāt, ka izdarījis kļūdu. Es jau esmu precējusies. Vnk atšūt. Ignorēt. Un klusībā papriecāties, ka dzīvē noticis bumeranga efekts.

Tas ir pareizākais lēmums.
05.02.2023 22:42 |

Reitings 2017
foreveryounger @ 05.02.2023 21:40
Bijušie tāpēc jau ir bijušie, ka tā ir pagātne. Izbijis un noiets etaps. Vismaz es personīgi, neuzskatītu variantu saiet atpakaļ kopā. Pasaulē ir pietiekoši daudz vīriešu.

Vispār nebija variants, ka varētu saiet kopā atkal. Bija tikai interesanti, cik tālu var iet un teikt sliktu par savu joprojām slikto draudzeni, bet dzīvot kopā.
06.02.2023 23:16 |

Reitings 13
Reģ: 05.02.2023
MartaElza @ 06.02.2023 23:16

Vispār nebija variants, ka varētu saiet kopā atkal. Bija tikai interesanti, cik tālu var iet un teikt sliktu par savu joprojām slikto draudzeni, bet dzīvot kopā.

Tad jā, man bija līdzīgs gadījums gadus atpakaļ. Puisis pameta mani , pēc plus mīnus mēneša draudzības . Nebij jau nekas nopietni īstenībā , bet bija sāpīgi. Mans pirmais un pēdējais uzmetiens. Vins sagāja atpakaļ ar veco meiteni. Neko , pēc gada apmēram rakstīja man aicināja tikties. Cik gan tas bija patīkami 😀 Es atpakaļ - nē paldies, esmu aizņemta. Pat neiesaistijos sarakstēs. Man patīk visu vai neko attieksme . Ja ir tad ir , ja nav tad - nav ko. 🙅
07.02.2023 00:33 |

Reitings 2017
foreveryounger @ 07.02.2023 00:33

Tad jā, man bija līdzīgs gadījums gadus atpakaļ. Puisis pameta mani , pēc plus mīnus mēneša draudzības . Nebij jau nekas nopietni īstenībā , bet bija sāpīgi. Mans pirmais un pēdējais uzmetiens. Vins sagāja atpakaļ ar veco meiteni. Neko , pēc gada apmēram rakstīja man aicināja tikties. Cik gan tas bija patīkami ? Es atpakaļ - nē paldies, esmu aizņemta. Pat neiesaistijos sarakstēs. Man patīk visu vai neko attieksme . Ja ir tad ir , ja nav tad - nav ko. ?

It kā jau sirsniņu silda, ka nevar aizmirst.. bet kur bija tad, kad vajadzēja..
07.02.2023 00:36 |

Reitings 13
Reģ: 05.02.2023
MartaElza @ 07.02.2023 00:36

It kā jau sirsniņu silda, ka nevar aizmirst.. bet kur bija tad, kad vajadzēja..

Tieši tā. Kad vajadzēja , tad pašas zinām kur bija. Nu i nafig..
07.02.2023 00:37 |

Reitings 2017
Kur tie ex'i ir tad, kad viņus vajag visvairāk? Vēl viens vakar uzradās, ar kuru vispār nekāda komunikācija gadus 8 nav bijusi.. pat katrs savā pilsētā dzīvojam un nesekojām viens otram soctīklos.
Nevarot aizmirst, domājot par mani, gribot satikties.. bla, bla, bla..
10.05.2023 11:23 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Tici man, neko viņi negrib. 100% nogaja kaut kas greizi ar to otru sievieti un sobrīd varbūt jūtas vientuļi un nav pagaidām labāku variantu. Tā ir klasika.
10.05.2023 11:29 |

Reitings 2017
GhostGG @ 10.05.2023 11:29
Tici man, neko viņi negrib. 100% nogaja kaut kas greizi ar to otru sievieti un sobrīd varbūt jūtas vientuļi un nav pagaidām labāku variantu. Tā ir klasika.

Es ticu, ka neko viņam nevajag.. Sajūtas skumji un tad nu meklē kaut kādus kreisos variantus..
10.05.2023 11:33 |

Reitings 561
Reģ: 15.12.2022
90% procenti vīriešu pēc šķiršanās agri vai vēlu Tev uzrakstīs un gribēs pačatot, satikties vai atjaunot attiecības, tāda ir dzīve. Vīrieši izbeidz attiecības, daudz nedomājot, pēc tam nožēlo un grib atgriezties, bet ja aiziet sieviete, tad viņa visu kārtīgi ir izdomājusi un aizgājusi uz neatgriešanos. Ā nu vēl ir čakarētāji, kuri vnk grib ik pa laikam par sevi atgādināt, zinot, cik sāpīgi sievietei bija viņu aizmirst. Viņiem patīk uzturēt to sajūtu, ka viņus kāda joprojām grib.
10.05.2023 11:40 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Vīrieši izbeidz attiecības, daudz nedomājot, pēc tam nožēlo un grib atgriezties, bet ja aiziet sieviete, tad viņa visu kārtīgi ir izdomājusi un aizgājusi uz neatgriešanos

Gan vīrieši, gan sievietes, kuras ir aizgājušas un vēlāk atgriežās neko nenožēlo. Viņi saka, ka nožēlo, bet tā nav. Ko tad viņiem citu teikt, ja tā padomā? Neteiks tak taisnību. Tādas frāzes kā: "nožēlo, šis laiks man lika daudz ko saprast, tagad zinu ko es vēlos utt nu būtībâ klasiskās frāzes, kas šādās situācijās tiek lietotas, ir meli un muļķības. Tam visam ir iemesls, kas 99% gadījumos ir saistīts ar to, ka nekas labāks netika atrasts un tagad grib UZ LAIKU atpakal kā pagaidu un rezerves variantu, līdz brīdim, kad satiks ko labăku, vai dzīvē sāks iet labāk. Neviens/a bijušie/ās neatgriežās, ja viņiem/ām dzīvē iet labi. Tā vnk ir.
10.05.2023 12:26 |

Reitings 32
Reģ: 20.04.2023
Kā bite pielido pie vienas puķes, tad pie otras, tad atkal vienas, tad atkal otras. Ir vīrieši, kuriem jābrauc uz arābiju un jāveido sev harēms. Diemžēl tad jābūt lielai bagātībai. Bet šādi var pačakarēt visus par brīvu, ja ļauj un pret sevi nav cieņas.
Arī pazīstu vienu veci bērna prātā ar pusmūža krīzi, kurš man nepārtraukti sūdzējās, cik slikta viņa draudzene. Kad šī viņu pameta, tad raudāja, ka maz nelikās - izrādās tomēr bijusi laba. Tajā pašā mēnesī viņš iemīlējās citā un atkal raudāja dēļ tās. Tie ir tādi klauni, es Jums teikšu.
10.05.2023 12:43 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Neviens/a bijušie/ās neatgriežās, ja viņiem/ām dzīvē iet labi. Tā vnk ir.

Totāli 99,99% gadījumu.
10.05.2023 12:47 |

Reitings 954
Reģ: 23.08.2016
Tur sen jau viss irstot pa vīlēm.

Kā tad, tā viņi visi saka :D Negrib pamest attiecību komfortu, bet meklē blakus izklaidi. Gan jau sāka pietrūkt sajūta, ka viņš ir karalis, pēc kura sievietes stāv rindā. Zināja, ka tu viņu gribēji, tāpēc pamēģināja atjaunot kontaktu, un izdevās. Tādi vīrieši jebkuru pieklājības pēc rakstītu ziņu uzskata par pamudinājumu.
Čalim vienkārši vajadzēja uzmanību/viegli dabūjamu seksiņu, lai atkal sajustos iekārojams. Nezinu nevienu gadījumu, kad bijušie pamestām meitenēm rakstītu citu iemeslu dēļ. Citādi varbūt ir tad, ja meitene ir bijusi pametēja - var sāpēt gan sirds, gan aizskartais ego. Tāpēc jau saka "the one that got away".
10.05.2023 13:57 |

Reitings 235
Reģ: 06.02.2023
Tai draudzenei aizsūtītu ekrānuzņēmumu(-s) ar vīrieša tekstiem par attiecībām un uzrakstītu, lai turpmāk mani netraucē un savas attiecības kārto ar savu vīrieti savā starpā. 😉
10.05.2023 14:13 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
Manuprāt, viss atkarīgs no faktoriem kāpēc izšķīrāties. Mana draudzene pirms 7 gadiem izšķīrās ar savu lielo mīlestību ne tāpēc, ka kāda cita vai kas tāds, bet tāpēc, ka viņa ğimene meiteni nepieņēma. Tagad pēc šiem gadiem vìrietis ir uzradies, lēnām komunicē, situācija ar ğimeni ir drastiski mainījusies, cenšas atpakaļ tikt viņas dzīvē. Lūk, tas ir manuprāt variants, kur ir vērts domāt un lemt par saiešanu atpakaļ kopā.
Situācijā, kur tevi pameta citas dēļ un tad ar to neiet labi un tad pie tevis uzrodās - tā, manuprāt, ir situācija kur nevajadzētu iet atpakaļ kopá, tur nekas labs nebüs un nav vērts lauzīt galvu.
Kopumā tomēr ticu, ka cilvēki var atkal dzīvē satikties un būt laimīgi atkārtoti - bet tikai pēc ilgāka laika, kad cilvēki tiešæm ir izdarījuši secinājumus dzīvē un atkarīgs, kādu faktoru dėļ šķiršanās bija pirmoreiz.
10.05.2023 14:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits