Globuss @ 03.02.2023 13:51Varētu beidzot ļaut Markum Rivam aizbraukt uz Eirovīziju. Lai taču tiek. Citādi līdz pensijai piedalīsies Supernovā.
Globuss @ 03.02.2023 13:51Varētu beidzot ļaut Markum Rivam aizbraukt uz Eirovīziju. Lai taču tiek. Citādi līdz pensijai piedalīsies Supernovā.
Par Miglāni sabalsos fanītes.
nē nu jā @ 04.02.2023 01:02Esam pusfinālā ar daudzām spēcīgām valstīm, tā kā nekāda spīdoša rezultāta gan jau atkal nebūs. Tagad, cik sapratu, pusfinālā būs tikai skatītāju balsošana, kas tieši pagājušajā gadā mūs noraka, tāpēc ne uz ko daudz neceru. Bet Supernovā turēšu īkšķus par Sudden Lights un 24. avēniju.
guccibabe @ 04.02.2023 12:49
Kam tur spēcīgas valstis, ja uzvarētājs jau ir tāpat skaidrs- Ukraina.???
amoreamore @ 04.02.2023 12:09Nez, uzskatu, ka balsto par Rivu ar domu "lai jau tiek beidzot", ir ļoti, ļoti dīvaini. Viņš vairs nav bērns, ir jāsaprot, ka ir labāki par viņu.
Miglāne - riebjas līdz kaulam, bet nu, viņai vismaz ir dejotājas uz skatuves, kas nozīmē, ka būs uz ko acis novērst :D
Man otro gadu pēc kārtas patīk Raum. Nav gan baigi Eirovīzijas formāts, bet man tiešām patīk.
Globuss @ 04.02.2023 12:58“Sudden Lights” ir labi. Ko sakāt par “Inspo”?
Neaizmirstiet paralēli “Supernovai” palasīt tviteri. Tad ir jautri. ?
nē nu jā @ 04.02.2023 13:20
Man arī mazliet jau besī tā ņemšanās ap Rivu. Lai uztaisa normālu dziesmu, tad arī godīgā ceļā tiks tālāk. Kāpēc jādāvina kaut kādas želastības dāvanas, tas tomēr ir starptautisks konkurss, kur dalībnieki reprezentē savas valstis. ? Protams, agrāk arī ir ievēlētas “joku” dziesmas, bet viņam pat tādas nav, vienkārši kaut kāds meh skaņdarbs.