Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Negaidīta attiecību atjaunošana?

Reitings 11
Reģ: 01.02.2023
Hello .
Tēma diskusijai , jūsu domas ?
Šad tad mēdzu dzirdēt, stāstus par attiecībām kas ir izjukušas, un pēc kaut kāda laika posma (protams nav runa par mēnesi ,vai diviem) , attiecības tā kā atjaunojas, ar pavisam savādāku atmosfēru, kā iepriekš Abas puses pabijušas kopā ar citiem cilvēkiem, bet sapratuši ka tomēr grib tikai to vienu cilvēku un viss ..
Tad es te prātoju, tā reāli dzīvē arī notiek?😄
Tā kā , jūs izšķirāties, gadu vai vairāk pieņemsim, nodzīvojat katrs ar citu ,un pēkšņi kaut kā negaidot ,necerot liktenis? Jūs saved kopā?
Es ticu visam šai dzīvē , man Interesē pieredzes stāsti .
01.02.2023 19:45 |

Reitings 2684
Reģ: 10.04.2022
Manai tantei bija šādi - nodzīvoja ar vīrieti 5 gadus tad izšķīrās pagāja kādi 3 gadi un atkal sagāja kopā, pa tiem 3 gadiem protams abiem bija citas attiecības, attiecības neizdevās un tad kaut kā sagāja atkal kopā, apprecējās, pieteicās puika. Puika piedzima un pēc mēneša vīrietis nomira (vēzis).
01.02.2023 19:53 |

Reitings 1852
Reģ: 01.02.2023
Tas ir feini, ja var tā atjaunot. Tas no tās sērijas - kad pareizie cilvēki nepareizajā laikā satiekas. Izšķiras, paiet laiks, abi izaug katrs savā virzienā. Neredzu neko sliktu tajā, ka saiet atkal kopā. Sevišķi, ja škīrušies kā draugi.
01.02.2023 20:14 |

Patīk
Reitings 702
Reģ: 11.04.2019
Jā, paziņu lokā ir pāris, kurš nodzīvoja kopā apmēram 5 gadus, pašķīrās, meitene gadu pabija citās attiecībās un pēctam liktenis saveda atkal kopā ar bijušo. Pēc ļoti īsa laika apprecējās un kopā atkal ir jau ~7 gadus, attiecības pilnīgi citā līmenī. Bet vīrietis gan dzīvoja cerībās, ka kādreiz kas varētu atkārtoties.
01.02.2023 20:22 |

Patīk
Reitings 2089
Reģ: 22.05.2019
Man gan nav zināms neviens pāris,kas atjaunoja attiecības pēc ilgāka laika pārtraukuma.
Ticu,ka tas ir iespējams,tik atkarīgs arī, kā un kāpēc izšķīrās. Ja iemesls bija krāpšana utml.lietas,tad nu nekas īpašs mēģinot atjaunojot attiecības nesanāks.
01.02.2023 20:53 |

Reitings 974
Reģ: 31.01.2023
Annija35 @ 01.02.2023 20:53
Man gan nav zināms neviens pāris,kas atjaunoja attiecības pēc ilgāka laika pārtraukuma.
Ticu,ka tas ir iespējams,tik atkarīgs arī, kā un kāpēc izšķīrās. Ja iemesls bija krāpšana utml.lietas,tad nu nekas īpašs mēģinot atjaunojot attiecības nesanāks.
Lopesa un Afleks? 😁
01.02.2023 20:55 |

Reitings 43
Reģ: 31.01.2023
Ir pieredze ko ļoti nožēloju.
Pēc nepilna gada kopā pametu puisi, jo viņš par mani nerūpējās.
Viņs guva smagu traumu un kā žēlsrdīga māsa iežēlojos un viss sākās no gala.
Tā nepateicīga cūka sapotēja manu karjeru, veidoja paralēlās attiecības, morāli mani sagrāva, iznīcināja mani finansiāli un emocionāli. Sagaidot ka es visu viņam piedošu.
Nekad neko nepiedodiet un uzreiz ejiet prom. Tikko kas ne tā- ar blīkšķi durvis ciet uz visiem laikiem.
Jau pāris gadus saprotu ka viņš ir augsti funkcionējošs psihopāts kurš sabiedrības acīs ir tas ''pareizais'' un es esmu ''lūzere psihopāte''. Un tikai pāris cilvēki zin viņa patieso seju un noziedzīgo dabu.
Pierādījumu tā īsti nav savākts, lai ietu uz policiju ar iesniegumu par vajāšanu, psiholoģisko un finansiālo vardarbību. Un esmu pie sasistas siles.
Pēc pāris gadiem rezultāts ir saprotu ka viņš ir slims augsti funkcionējošs psihopāts, sāku domāt ka man varētu būt autisms un pēdējos 2 gadus cīnos ar domām par pašnāvību. Kas paliek aizvin sliktākas. Un sākumā, kad teicu ka viss, man pietiek, vēlos mirt, tas morālais kroplis vēl atļāvās smieties par mani un kaitināt, lai tak taisos un eju.
Nekad! Nekad! Nekad! Nekad neko nepiedoties!
Nekad, nekad, nekad neskatieties uz kādu rīcību vai vārdiem caur pirkstiem! Tā nav nejaušība. Tas tieši tā bija domāts. Nemeklējiet viņam attaisnojumus.
Un vis beidzot, nekad, nekad un vēlreiz nekad neatgriezieties attiecībās no kurām esat aizgājusi. Jūs aizgājāt kāda iemesla dēļ. Attiecības izjuka kāda iemesla dēļ. Tas nekur nav pazudis!
Neatgriezieties un nakad neko nepiedodiet!
Saņemšana ko pelnīja maina cilvēku nevis piedošana!
01.02.2023 21:02 |

Reitings 401
Reģ: 09.08.2022
Labāk to nedarīt.
01.02.2023 22:17 |

10 gadi
Reitings 841
Reģ: 17.06.2011
Pašai tā nav bijis , un laikam iedomājoties iepriekšējās attiecibas saprotu , ka tie cilvēki bija īstie tajā periodā, bet ne šobrīd . Runājot par citiem - esmu redzējusi , ka tā notiek , bet praktiski nevienam no man zināmajiem tas nav izvērties ilgtermiņā , tomēr tie paši iemesli , kas izšķīra pirmoreiz , izšķir arī pēc tam. Zinu tikai vienu pāri, kas jaunībā bija koā, tad pašķīrās un ap gadiem 40 atrada viens otru , aprecejās , piedzima bērniņš (mazliet gan liekas , ka tajā slēpās arī tas, ka laiks iet , jaunāki nekļūst , gribas ģimeni , bērnus , attieicībās , varbūt tā pat lielāka motivācija , nekā fakts , ka mūža mīlestība , protams , neapgalvoju to 100%)
01.02.2023 22:30 |

Reitings 699
Reģ: 23.03.2020
Draudzene bija attiecībās 5 gadus,tad pašķirās, viņam bija cita kādu laiku,viņai nē,tad šķiet,ka pēc kāda 1 gada atjaunoja attiecības,apprecējās un piedzima bērns ,tagad ir šķīrušies otro reizi.
01.02.2023 22:31 |

Reitings 2684
Reģ: 10.04.2022
pradacandy @ 01.02.2023 22:31
Draudzene bija attiecībās 5 gadus,tad pašķirās, viņam bija cita kādu laiku,viņai nē,tad šķiet,ka pēc kāda 1 gada atjaunoja attiecības,apprecējās un piedzima bērns ,tagad ir šķīrušies otro reizi.

vot šis ir dirsā..
01.02.2023 22:49 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Universitātes draudzene 3 gadus bija kopā ar puisi, tad pašķīrās, gadu nodzīvoja ballējoties un viņam bija cita beibe. Pēc tam sagāja atpakaļ kopā. No sākuma viss bija kā filmās, tad pamazām sākas strīdi. Piedzima bērns un cik tagad skatos pēc Facebook un visiem postiem tad viņi atkal izšķīrās.
02.02.2023 07:20 |

10 gadi
Reitings 2288
Reģ: 27.02.2011
Ir paziņu lokā ģimene, bija kopā, 2 bērni (laikam), sieva aizgāja pie cita, ilgus gadus bija kopā ar citu, piedzima pat bērns, bet vīrietis, kuru pameta sieva neizveidoja stabilas attiecības, laikam bija trauma pēc sievas aiziešanas, tagad viņi atkal ir kopā, jo sieva pameta to draugu un atgriezās pie bijušā.
Sociālajos tīklos sieviete laimīga, apgarota, saņem jautājuma sadaļā apbrīnas komentārus, ka viņa tik veiksmīga, laimīga, starojoša, bet realitātē kādas cūcības apakšā.
Manuprāt, šāda atpakaļapvienošanās ir iespējama tikai tagad ja vīrietis ir mīlējis sievieti, jo vīrietis ja mīl, tad viņš mīl, ja nemīl, tad nekad nemīlēs. Vīriešu mīlestība ir spēcīgāka, ciešanas ilgākas, sieviete daudz kam pieiet ar prātu un emocijām.
02.02.2023 10:48 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
YaeMiko @ 02.02.2023 07:20
Universitātes draudzene 3 gadus bija kopā ar puisi, tad pašķīrās, gadu nodzīvoja ballējoties un viņam bija cita beibe. Pēc tam sagāja atpakaļ kopā. No sākuma viss bija kā filmās, tad pamazām sākas strīdi. Piedzima bērns un cik tagad skatos pēc Facebook un visiem postiem tad viņi atkal izšķīrās.

Daudzi te tie ieraksti, ka sagāja atkal kopā, piedzima bērns un tad izšķīrās. Savādi liekas, ka uzreiz taisa bērnu pēc tam, kad pirmoreiz jau attiecībās kaut kas sagāja grīstē.
02.02.2023 11:07 |

10 gadi
Reitings 2288
Jo daudzām sievietēm ir ilūzija, ka bērns uzlabos attiecības, ka noturēs tā vīrieti, bet diemžēl notiek pretējais, turklāt vēl sliktāk kā tas varētu būt, bērni ir forši, bet bērnam praktiski nekad nebūs tādas ģimenes.
02.02.2023 11:29 |

Reitings 3343
Reģ: 23.01.2022
Zinu 2 gadījumus.
1. Pusaudžu mīla, nezinu kādēļ beidzās, bet acīm redzot nekas liels, jo uzturēja kontaktus. Ap 30 gadiem, reizē bija brīvi, atkal satikās un tā arī palika kopā. Jau vairākus gadus ir precējušies, ar vismaz 1 bērnu. Cik laimīgi - nezinu.
2. Kādu brīdi tikās, kad bija ap 20 gadiem un meitene nobijās no tā, ka čalim ir nopietni nolūki. 10 gadus vēlāk, meitene Tinderī ieraudzīja to pašu puisi :) Visu laiku bija pārliecināta, ka viņš jau sen precējies. Uzrakstīja viņam facebook un 2 gadus vēlāk - uz gada beigām gatavojas kāzām.
Vienmēr jautājums - kādēļ izjuka attiecības. Ja krāpšana vai vardarbība, vai pavisam nopietnas nesaprašanās dzīves pamatjautājumos - NEVAJAG!!!
02.02.2023 11:33 |

10 gadi
Reitings 2288
Atcerējos vēl vienu gadījumu, sieviete bija kopā jaunībā ~23 vai 24 gados, izšķīrās un apkārt stāstīja, ka galīgi nenopietns čalis viņš ir, patiesību kāpēc izšķīrās neviens nezin, tagad pēc aptuveni 8/9 gadiem viņa ar to džeku ir kopā bet nav precējušies un nav bērnu.
Man tā skriešana pie bijušajiem šķiet interesanta, es nevienu bijušo nevaru iedomāties ar kuru atkal gribētu ko pamēģināt, man viņi šķiet pilnīgi nesaistoši, šķiet, kad izšķirās un paiet laiks rodas kaut kāda imunitāte pret to vīrieti.
02.02.2023 11:41 |

Reitings 742
Reģ: 28.01.2023
Stāsts par mani😄
Bijām kopā kaut kur 4 mēnešus, es jutu ,ka nav īstais laiks un vieta, bet par to nerunājām. Tad izšķīrāmies, drīzāk viņš bija iniciators, man bija ļoti skumji un sāpīgi, bet nenožēloju, jo bija iespēja pabūt vienai, kārtīgi izballēties, iepazīties ar daudziem cilvēkiem. Sāku veidot attiecības ar citu, bet šis pamatīgi piedirsa un pasūtīju dillēs. Dzīvoju tālāk.
Tad pēc 8 mēnešiem viss sākās ar ig storiju laikošanu, viņš sāka rakstīt kā man iet un kā es jūtos, bet uzreiz atšuvu viņu. Pēc tam pēc kādas nedēļas atkal sāka rakstīt, piedāvāja iedzert kafiju, satikties, jo mums bija ļoti labs kontakts un labi sapratāmies. Tā arī atkal sākām tikties, viņš darīja visu, lai es piedotu šo šķiršanos. Ziedi, dāvanas, uzmanība ,lutināšana. Domāju, ka tas viss ir tikai uz laiku un paies mēnesis un viss beigsies.
Tagad laimīgi dzīvojam kopā jau 2 gadus, joprojām viņš ļoti lutina, uzmana, ir rūpīgs un jauks, labi saprotamies, domājam par nākotni,viņš grib studēt augstāko izglītību, pašam ļoti patīk bērni un visu laiku uzbaksta mani par to, ka varētu.
Taka es domāju ka viss ir iespējams.. tiešām daudzas attiecības sākas neīstā vietā un neīstā laikā ar īstiem cilvēkiem.
02.02.2023 15:10 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
debestinaa @ 02.02.2023 15:10
Stāsts par mani?
Bijām kopā kaut kur 4 mēnešus, es jutu ,ka nav īstais laiks un vieta, bet par to nerunājām. Tad izšķīrāmies, drīzāk viņš bija iniciators, man bija ļoti skumji un sāpīgi, bet nenožēloju, jo bija iespēja pabūt vienai, kārtīgi izballēties, iepazīties ar daudziem cilvēkiem. Sāku veidot attiecības ar citu, bet šis pamatīgi piedirsa un pasūtīju dillēs. Dzīvoju tālāk.
Tad pēc 8 mēnešiem viss sākās ar ig storiju laikošanu, viņš sāka rakstīt kā man iet un kā es jūtos, bet uzreiz atšuvu viņu. Pēc tam pēc kādas nedēļas atkal sāka rakstīt, piedāvāja iedzert kafiju, satikties, jo mums bija ļoti labs kontakts un labi sapratāmies. Tā arī atkal sākām tikties, viņš darīja visu, lai es piedotu šo šķiršanos. Ziedi, dāvanas, uzmanība ,lutināšana. Domāju, ka tas viss ir tikai uz laiku un paies mēnesis un viss beigsies.
Tagad laimīgi dzīvojam kopā jau 2 gadus, joprojām viņš ļoti lutina, uzmana, ir rūpīgs un jauks, labi saprotamies, domājam par nākotni,viņš grib studēt augstāko izglītību, pašam ļoti patīk bērni un visu laiku uzbaksta mani par to, ka varētu.
Taka es domāju ka viss ir iespējams.. tiešām daudzas attiecības sākas neīstā vietā un neīstā laikā ar īstiem cilvēkiem.

Par tiem bērniem - tu redzi kāds te katrai trešajai ir scenārijs, ja? :D Sagāja atkal kopā, piedzima bērns, izšķīrās. :D
Jociņš, bet nu, ar daļu patiesības
02.02.2023 15:18 |

10 gadi
Reitings 4
Reģ: 29.01.2009
Zināms vīrietis nesen apprecēja skolas laiku brūtīti t.i. savi 20-25 gadi starpā (pa šo starpu bija citas attiecības bez laulības un trīs bērni).
Vecmamma mūža nogali pavadīja ar jaunībsdienu mīlestību. Bija šķīrušies "tikai" uz 40 gadiem...
02.02.2023 16:03 |

Reitings 742
Reģ: 28.01.2023
Lula @ 02.02.2023 15:18

Par tiem bērniem - tu redzi kāds te katrai trešajai ir scenārijs, ja? :D Sagāja atkal kopā, piedzima bērns, izšķīrās. :D
Jociņš, bet nu, ar daļu patiesības
bērns nav mana iniciatīva un neesmu sieviete, kas domā, ka bērns noturēs vīrieti, noteikti nē.
Un pati nemaz tuvākos gadus negribu, jo studēju un studijas turpināšanu.
Gribētos statistikai uzjautāt- kas biežāk ir berna iniciators, sieviete vai vīrietis ? 😄vai vīrieši arī domā- vot būs mums bērns viss būs tad labi? (Runa par plānotu grūtniecību nevis iekrišanu un UPS varinatiem)
02.02.2023 16:38 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits