mazaaduuda @ 30.01.2023 07:36
Sākumā arī nebija sajūtas, ka tur vispār kaut kas par vienu randiņu būs.
Bet viņš bija tas, kurš pēc randiņa uzrakstīja, cik forši ir bijis un vai/un kad tiksimies atkal. Tāpēc domāju, ka varbūt arī viņam domas bija mainījušās par to nopietnību.
Es pat tā kā domāju, ka viņš pats nobijās no tā, ka var būt arī citādi, nekā pats bija iedomājies.
Annija35 @ 30.01.2023 08:35
Ja vīrietis runā,ka neko nopietnu nemeklē,tad viņš to tā arī domā un nav vērts lolot cerības,ka būs kas savādāk. Arī nenopietni var tikties ilgāku laika periodu.
Chikitita @ 30.01.2023 11:08Man ir jautājums: Viņš ir pazudis jau vairākus mēnešus un nav devis ziņu? Kādas jūsu attiecības bija, bieži tikāties, daudz runājāties?
mazaaduuda @ 30.01.2023 11:49
Es jautāju - kas ir noticis? Viss pa vecam?
- Jā, viss kārtībā, nevajagot satraukties.
Un tad vienu dienu tu neuzraksti, otru dienu.. Bet atbildes kļūst gausākas, neieinteresātākas, ar pāris stundu nobīdi..
Pakaļ negribēju skriet, pietiekami savā dzīvē esmu to darījusi. Bezjēdzīgi.
Stāsts vairāk par to, ka šis kļūst par normu mūsdienu pasaulē. Ka ir normāli, neko nepateikt, bet vienkārši pazust. ??♀️ Ka mēs nemākam sastarpēji runāt, un tad mēs brīnamies, ka nemākam attiecības.
mazaaduuda @ 30.01.2023 11:49
Es jautāju - kas ir noticis? Viss pa vecam?
- Jā, viss kārtībā, nevajagot satraukties.
Un tad vienu dienu tu neuzraksti, otru dienu.. Bet atbildes kļūst gausākas, neieinteresātākas, ar pāris stundu nobīdi..
Pakaļ negribēju skriet, pietiekami savā dzīvē esmu to darījusi. Bezjēdzīgi.
Stāsts vairāk par to, ka šis kļūst par normu mūsdienu pasaulē. Ka ir normāli, neko nepateikt, bet vienkārši pazust. ??♀️ Ka mēs nemākam sastarpēji runāt, un tad mēs brīnamies, ka nemākam attiecības.
AllSaints @ 30.01.2023 12:09
Jo viņš sarakstās un satiekas ar citu!!!
mazaaduuda @ 30.01.2023 12:15
Citu izskaidrojumu neredzu. Bet arī vairs tas neuztrauc.
Stāsta morāle - tiecies ar citām, bet pasaki un nedod veltas cerības!
AllSaints @ 30.01.2023 12:24
Viss atkarīgs no tā vai viņš pazuda vai pazuda un atkal uzradās, pazuda, uzradās un tā uz riņķi?
mazaaduuda @ 30.01.2023 07:06
Nē, nē. Vairāki mēneši jau.
Mazums, var jau būt, ka uzrodas vēl. Kad ar citām apniks. ? Bet nē, neceru.